2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne guzel yazmıs kaynanan valla. duygularını dıle getırıyor olması çok guzellll

ama valla ne güsel kayınvalideymiş o süper

vayyyyyyyyyyy ne güzel yazmış. bizimki mesaj yazmayı bilmez söylmezde böyle bişiy mesajda tmaz ki ama olsun seviyorum ben kayınvalidemi

Valla bende kitlendim kaldım mesajı görünce. Çok hoşuma gitti. Gururlandım :CüvCüv:

maşallah, subhanallah yaa, kayınvaldeye bak, kayınvalde değil anne demek lazım
öp kız yerimize

berra değil canım, berre ismini değiştirmiş.
manası temizleyen demek..
o ancak kendi nefsini temizler diye kibire sebep olur diye değiştirmiş a.s

yazan yanlış yazmış demek, demek berreyi değiştirmiş, iyi sevindim kaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar hekeseee......

hoşgeldin canım, sanada hayırlı Cumalar

kızlar ben kaçıyorum pazara gidicem, önce bişeyler atıştırayım yoksa bayılırım :roflol: :roflol:
görüşmek üzere, yemek yiyeceklere de afiyet olsunnn hihoyyyt

hadi cnm görüşürüz öptüm...dikkat et

ay çok güseeelllllsenağlama

Selam Hanımlar , umarım herkes iyidir , girdiğimden beri geçmişi okumaya çalışıyorum ne çok çeneniz düşmüş yaw hihoyyyt Sabah sağlık ocağına uğradım kayıt yaptırdım aşı için, bu arada akşam bir heves ne güzel fotolar çekmiştim , belleğe kaydetmeyi unutmuşum :)) Artık bu hafta göbemi sergileyemicem :)

senın bızı aglatmaya ne hakkın var solermısın cuma vaktı.allahım mutlulugunuzu hıc bozmasın ınsallah ama gercekten gozyaslarıma hakım olamıorumsenağlama

Canım benim. Benimde gözlerimden yaşlar süzülüyor. Bugün artık hiç geçmez bendeki bu duygusallık.

valla maşallah kayınvaledene benim ki kızım bile demez değerini bil canım allah bozmasın

Allahım ya pc açtım ve 45 dk.sizin yazdıklarınızı okudum..ve başımdan geçenleri size yazdım artık sonuna gelmiştimki elektrikler gitti..bu ara zaten aksilik aksilik üzerine Allah sonumu hayır etsin..geçen gün ablamın ufaklığın gözünden bahsetmiştim size iki gün onla uğraştık..dün de hava güzel diye annem ve ablamla sahile indik..daha sonra babam geldi ve büyükbabamın hastalandığını söyledi..onlar Trabzonda yaşıyorlar..tabi babam duyunca hemen gitmek istedi ama hatırlarsanız benim babamda kanser zaten kendi hasta pek göndermek istemedik..neyse bizi ikna etti ablamla babam uçak bileti almaya gitti bende babamın arabayla ablamın ufak kızı okuldan almaya gidiyorum..ama kızlar beni görseniz kafam karma karışık babam aklımda falan..nasıl çıktığını farkedemediğim bir köfteci arabasıyla önüme çıktı aslında çıkmamış ben adamın üstüne sürmüşüm az kaldı adamı mesleğinden ediyordum..tabi hem babamın araba hemde köftecinin araba biraz hasar gördü..allahım bendeki paniği görün hemen eşimi aradım koş gel diye çocuk okuldan çıkmış kimin aklında kaldıki taki ablam nerde kaldınız diyene kadar..neyse eşim geldi ben taksiyle izeli almaya gittim sağ olsun eşim halletmiş köfteciyide ama sanırım bir daha bana kimse arabasını vermez..zavallı kızım da iki gündür dışarıda bir hareketlilik var ama tam çözemiyor...neyse babamı gönderdik bizde annemde kalıyoruz ayyy ne çok yazdım dimi ya...ama çok yorucu ve korkulu gün geçirdim kızlar ya..bu arada babamın arabadan haberi yok..olsun ben ve kızım iyi ya çok şükür önemli olan da bu...

hoşgeldin cnm hayırlı cumalar nasılsın????

canım ya cana geleceğine mala gelsin boşver düşünme arabayı falan sen. bebeğin ve sen iyisiniz ya şükürler olsun Allah daha beterlerindne korusun

ay canım neler atlatmışsın Allah beterinden saklasın.ne bu panik hali sakin ol birazzzz bebişini düşün tamammı cnmm

slm kızlar nasılsınız hayırlı cumalar.2gun once gıttım dr.a ozamandan berı gıremedım.kızım 17+5 bugun 2gun once 20 cm boyu 218 gr dı.cd ye cektı dr masallah cok tatlı.ama kafama takılıyo hala hısetmıyorum hıssetmeyen varmı.2gundur tık yok daha once seyırme gıbı olmustu.süreklı dr a gıtmek ıstıyo ınsan.

canım ya cana geleceğine mala gelsin boşver düşünme arabayı falan sen. bebeğin ve sen iyisiniz ya şükürler olsun Allah daha beterlerindne korusun

ecem geçmiş olsun canımm

ay canım neler atlatmışsın Allah beterinden saklasın.ne bu panik hali sakin ol birazzzz bebişini düşün tamammı cnmm

sağolun kızlar valla ne bileyim ya kafam karışıktı biraz aklım babamdaydı..ama şükür hızlı değildim zaten istesemde gidemem çünkü korkarım..ama zavallı köfteci valla mesleğinden ediyordum adamı..yazık ya korkuyla köfeteleride düşürmüş yere..ilk önce bağırdı sonra ben arabadan inince baktı hamile kıyafeti var üstümde gel yenge otur korkma hiçbirşey yok dedi adam..gitti bana su falan aldı Allah bin kere razı olsun ondan..

canım benim çok çok geçmiş olsun.. yaşadıkların gerçekten zor.. Allahım yinede beterlerinden sakınsın... dalgınlık nelere sebep olabiliyo işte..... üzme kendini cana gelmemiş ya önemli olan bu.... sıkıntınıda bikaç güne atarsın işallah... vallaha okurken bile insan nasıl etkileniyo.. yaşamak muhakkakki daha zor.. bebişinede kimseyede bişey olmamış ya buna binlerce kere şükür....... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…