ne guzel yazmıs kaynanan valla. duygularını dıle getırıyor olması çok guzellll
tü tğ maşallahhh nazar değmesin ne kaynanalar var yarabbimm gelde katil olma.... varya inan gözlerim doldu ne güzel yazmış düşünmüş... Allah hepimize ilerde böyle kaynana olabilmeyi nasip etsin..... söylicek fazla bişiy yok....
ama valla ne güsel kayınvalideymiş o süper
vayyyyyyyyyyy ne güzel yazmış. bizimki mesaj yazmayı bilmez söylmezde böyle bişiy mesajda tmaz ki ama olsun seviyorum ben kayınvalidemi
Ayyyyyyy kızlar. Az önce telefonuma kayınvalidemden bir mesaj geldi. Bakın ne yazmış.
'' Canımın bir yarısı sendeydi, şimdi diğer yarısı da sende. Can kızım benim, şimdi canım cananım herşeyim sende. Seni Seviyorum. Annen... ''
Çok duygulandım ya. senağlama
berra değil canım, berre ismini değiştirmiş.
manası temizleyen demek..
o ancak kendi nefsini temizler diye kibire sebep olur diye değiştirmiş a.s
hayırlı cumalar hekeseee......
kızlar ben kaçıyorum pazara gidicem, önce bişeyler atıştırayım yoksa bayılırım :roflol: :roflol:
görüşmek üzere, yemek yiyeceklere de afiyet olsunnn hihoyyyt
Ayyyyyyy kızlar. Az önce telefonuma kayınvalidemden bir mesaj geldi. Bakın ne yazmış.
'' Canımın bir yarısı sendeydi, şimdi diğer yarısı da sende. Can kızım benim, şimdi canım cananım herşeyim sende. Seni Seviyorum. Annen... ''
Çok duygulandım ya. senağlama
senın bızı aglatmaya ne hakkın var solermısın cuma vaktı.allahım mutlulugunuzu hıc bozmasın ınsallah ama gercekten gozyaslarıma hakım olamıorumsenağlama
maşallah, subhanallah yaa, kayınvaldeye bak, kayınvalde değil anne demek lazım
öp kız yerimize
ay çok güseeelllllsenağlama
Maşallah nazar değmesin ne güzel demiş kayınvalden.
aussiecim günaydın.
bu dr a gidişinde de ki: doktor doktor, ne yap yap bu çocuğun pipisini kukusunu gör. yoksa çıkmıyorum muayenenden .
Süpersin pembecik ama dr. bebişi görünce ağzım kulagımda hiç soru soramdan çıktım geçen sefer sonra mail attım :roflol: Ama bu sefer kararlıyım soracam
yeter ama :)
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
ben berra düşünüyorum: doğru sözlü hayır işleyen kimse, demek...
berru da var: 1İyilik eden, iyiliği ve mükâfâtı çok olan. 2Sözünü yerine getiren.
ikisi arasında karar vericez sanırım...
İkisi de çok güzel valahi seçim yapmak zor olacak
Selam Hanımlar , umarım herkes iyidir , girdiğimden beri geçmişi okumaya çalışıyorum ne çok çeneniz düşmüş yaw hihoyyyt Sabah sağlık ocağına uğradım kayıt yaptırdım aşı için, bu arada akşam bir heves ne güzel fotolar çekmiştim , belleğe kaydetmeyi unutmuşum :)) Artık bu hafta göbemi sergileyemicem :)
Allahım ya pc açtım ve 45 dk.sizin yazdıklarınızı okudum..ve başımdan geçenleri size yazdım artık sonuna gelmiştimki elektrikler gitti..bu ara zaten aksilik aksilik üzerine Allah sonumu hayır etsin..geçen gün ablamın ufaklığın gözünden bahsetmiştim size iki gün onla uğraştık..dün de hava güzel diye annem ve ablamla sahile indik..daha sonra babam geldi ve büyükbabamın hastalandığını söyledi..onlar Trabzonda yaşıyorlar..tabi babam duyunca hemen gitmek istedi ama hatırlarsanız benim babamda kanser zaten kendi hasta pek göndermek istemedik..neyse bizi ikna etti ablamla babam uçak bileti almaya gitti bende babamın arabayla ablamın ufak kızı okuldan almaya gidiyorum..ama kızlar beni görseniz kafam karma karışık babam aklımda falan..nasıl çıktığını farkedemediğim bir köfteci arabasıyla önüme çıktı aslında çıkmamış ben adamın üstüne sürmüşüm az kaldı adamı mesleğinden ediyordum..tabi hem babamın araba hemde köftecinin araba biraz hasar gördü..allahım bendeki paniği görün hemen eşimi aradım koş gel diye çocuk okuldan çıkmış kimin aklında kaldıki taki ablam nerde kaldınız diyene kadar..neyse eşim geldi ben taksiyle izeli almaya gittim sağ olsun eşim halletmiş köfteciyide ama sanırım bir daha bana kimse arabasını vermez..zavallı kızım da iki gündür dışarıda bir hareketlilik var ama tam çözemiyor...neyse babamı gönderdik bizde annemde kalıyoruz ayyy ne çok yazdım dimi ya...ama çok yorucu ve korkulu gün geçirdim kızlar ya..bu arada babamın arabadan haberi yok..olsun ben ve kızım iyi ya çok şükür önemli olan da bu...
Allahım ya pc açtım ve 45 dk.sizin yazdıklarınızı okudum..ve başımdan geçenleri size yazdım artık sonuna gelmiştimki elektrikler gitti..bu ara zaten aksilik aksilik üzerine Allah sonumu hayır etsin..geçen gün ablamın ufaklığın gözünden bahsetmiştim size iki gün onla uğraştık..dün de hava güzel diye annem ve ablamla sahile indik..daha sonra babam geldi ve büyükbabamın hastalandığını söyledi..onlar Trabzonda yaşıyorlar..tabi babam duyunca hemen gitmek istedi ama hatırlarsanız benim babamda kanser zaten kendi hasta pek göndermek istemedik..neyse bizi ikna etti ablamla babam uçak bileti almaya gitti bende babamın arabayla ablamın ufak kızı okuldan almaya gidiyorum..ama kızlar beni görseniz kafam karma karışık babam aklımda falan..nasıl çıktığını farkedemediğim bir köfteci arabasıyla önüme çıktı aslında çıkmamış ben adamın üstüne sürmüşüm az kaldı adamı mesleğinden ediyordum..tabi hem babamın araba hemde köftecinin araba biraz hasar gördü..allahım bendeki paniği görün hemen eşimi aradım koş gel diye çocuk okuldan çıkmış kimin aklında kaldıki taki ablam nerde kaldınız diyene kadar..neyse eşim geldi ben taksiyle izeli almaya gittim sağ olsun eşim halletmiş köfteciyide ama sanırım bir daha bana kimse arabasını vermez..zavallı kızım da iki gündür dışarıda bir hareketlilik var ama tam çözemiyor...neyse babamı gönderdik bizde annemde kalıyoruz ayyy ne çok yazdım dimi ya...ama çok yorucu ve korkulu gün geçirdim kızlar ya..bu arada babamın arabadan haberi yok..olsun ben ve kızım iyi ya çok şükür önemli olan da bu...
canım ya cana geleceğine mala gelsin boşver düşünme arabayı falan sen. bebeğin ve sen iyisiniz ya şükürler olsun Allah daha beterlerindne korusun
ecem geçmiş olsun canımm
ay canım neler atlatmışsın Allah beterinden saklasın.ne bu panik hali sakin ol birazzzz bebişini düşün tamammı cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?