sağolun kızlar valla ne bileyim ya kafam karışıktı biraz aklım babamdaydı..ama şükür hızlı değildim zaten istesemde gidemem çünkü korkarım..ama zavallı köfteci valla mesleğinden ediyordum adamı..yazık ya korkuyla köfeteleride düşürmüş yere..ilk önce bağırdı sonra ben arabadan inince baktı hamile kıyafeti var üstümde gel yenge otur korkma hiçbirşey yok dedi adam..gitti bana su falan aldı Allah bin kere razı olsun ondan..
slm kızlar nasılsınız hayırlı cumalar.2gun once gıttım dr.a ozamandan berı gıremedım.kızım 17+5 bugun 2gun once 20 cm boyu 218 gr dı.cd ye cektı dr masallah cok tatlı.ama kafama takılıyo hala hısetmıyorum hıssetmeyen varmı.2gundur tık yok daha once seyırme gıbı olmustu.süreklı dr a gıtmek ıstıyo ınsan.
Didemcim çok geçmiş olsun cnm bnm. İnşallah büyükbabanda en kısa sürede iyileşir tatlım.
ecem cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.
canım benim çok çok geçmiş olsun.. yaşadıkların gerçekten zor.. Allahım yinede beterlerinden sakınsın... dalgınlık nelere sebep olabiliyo işte..... üzme kendini cana gelmemiş ya önemli olan bu.... sıkıntınıda bikaç güne atarsın işallah... vallaha okurken bile insan nasıl etkileniyo.. yaşamak muhakkakki daha zor.. bebişinede kimseyede bişey olmamış ya buna binlerce kere şükür.......:Saruboceq:
ecem canım çok geçmiş olsun yaaa valla üzüldüm canım gelen mala gelsin boşver kimsenin canı yanmamış bak
bu arada akşam aradım tel kapalıydı mail attım sana haberin olsun bugün bizim şirkettede dışardan mailler gelmiyor grip olduğum için eşimde çıldırmış meraktan cevap yazmayınca
ecem çok geçmiş olsun canım, Allahım beterinden saklasın
oku üfle kendini kızz
neyse arkadaşlar ben kaçtım ablam ameliyata alıncan öğleden sonra saat 13.00 le 14.00 arası bi göriyim ...dua edin inş....bybyyy
neyse arkadaşlar ben kaçtım ablam ameliyata alıncan öğleden sonra saat 13.00 le 14.00 arası bi göriyim ...dua edin inş....bybyyy
Allahım ya pc açtım ve 45 dk.sizin yazdıklarınızı okudum..ve başımdan geçenleri size yazdım artık sonuna gelmiştimki elektrikler gitti..bu ara zaten aksilik aksilik üzerine Allah sonumu hayır etsin..geçen gün ablamın ufaklığın gözünden bahsetmiştim size iki gün onla uğraştık..dün de hava güzel diye annem ve ablamla sahile indik..daha sonra babam geldi ve büyükbabamın hastalandığını söyledi..onlar Trabzonda yaşıyorlar..tabi babam duyunca hemen gitmek istedi ama hatırlarsanız benim babamda kanser zaten kendi hasta pek göndermek istemedik..neyse bizi ikna etti ablamla babam uçak bileti almaya gitti bende babamın arabayla ablamın ufak kızı okuldan almaya gidiyorum..ama kızlar beni görseniz kafam karma karışık babam aklımda falan..nasıl çıktığını farkedemediğim bir köfteci arabasıyla önüme çıktı aslında çıkmamış ben adamın üstüne sürmüşüm az kaldı adamı mesleğinden ediyordum..tabi hem babamın araba hemde köftecinin araba biraz hasar gördü..allahım bendeki paniği görün hemen eşimi aradım koş gel diye çocuk okuldan çıkmış kimin aklında kaldıki taki ablam nerde kaldınız diyene kadar..neyse eşim geldi ben taksiyle izeli almaya gittim sağ olsun eşim halletmiş köfteciyide ama sanırım bir daha bana kimse arabasını vermez..zavallı kızım da iki gündür dışarıda bir hareketlilik var ama tam çözemiyor...neyse babamı gönderdik bizde annemde kalıyoruz ayyy ne çok yazdım dimi ya...ama çok yorucu ve korkulu gün geçirdim kızlar ya..bu arada babamın arabadan haberi yok..olsun ben ve kızım iyi ya çok şükür önemli olan da bu...
Amin cnm bnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin cnm hayırlı cumalar nasılsın????
Canım yeni okudum gelen mesajı , süper Allah bozmasın aranızı işte ben de böyle bir erkek annesi olmak istiyorum ama heralde sende kendini sevdirmeyi başarmışsın onlara karşı , tebrik ederim hihoyyyt
Tülaycım çok geçmiş olsun..Mübarek cuma günü Rabbim herkese benim babamada şifa verin inşallah..
Saniyecim akşam geçerken sokağa girişte köprünün sonuna dikkat et şimdi kaza oldu arabanın freni patlamış küçük bir kıza çarpmış..sese çıktım bende kayınvalidem aşağıdaydı ona sordum hemen götürmüşler kızı off ya canım sıkıldı şimdi inşallah bişey olmaz kıza ya...
kızlar sizin kuzuların kilolarına bakıyorum da benim kuzum çok mu küçük kalmış nee
anam iyi beslenemiyormuyum yoksa((((((((
16+6 günlük iken gittik doktora 164 gr dedi doktor
Tatlım gayet iyi kilosu. Benimki 15 haftalıkken 154 gr. dı. Onlar hızla kilo alıyorlar merak etme sen.
Tülaycım çok geçmiş olsun..Mübarek cuma günü Rabbim herkese benim babamada şifa verin inşallah..
Saniyecim akşam geçerken sokağa girişte köprünün sonuna dikkat et şimdi kaza oldu arabanın freni patlamış küçük bir kıza çarpmış..sese çıktım bende kayınvalidem aşağıdaydı ona sordum hemen götürmüşler kızı off ya canım sıkıldı şimdi inşallah bişey olmaz kıza ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?