2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kıyamam sana ben. Allah korusun yarabbim :Saruboceq:

tatlım bizde çarşamba gittik 17+3 ken 238 gr dedi bebiş önde 1 hafta bnm aynen cd verdi banada ama dr um 21.haftadan sonra net olarak hissetmeye başlarsın dediii.....hiç sorun etme cnm

ecem canım çok geçmiş olsun yaaa valla üzüldüm canım gelen mala gelsin boşver kimsenin canı yanmamış bak

bu arada akşam aradım tel kapalıydı mail attım sana haberin olsun bugün bizim şirkettede dışardan mailler gelmiyor grip olduğum için eşimde çıldırmış meraktan cevap yazmayınca

Didemcim çok geçmiş olsun cnm bnm. İnşallah büyükbabanda en kısa sürede iyileşir tatlım.

ecem cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.

teşekkürler kızlar bu ara pek giremicem nete annemde kalıyoruz şimdi eve geldim öğleden sonra inicem tekrar merak etmeyin yani..ama ben bugün sanki kızımın seyirmelerini hissediyorum..annesine moral veriyor sanırım kuzum benim..rabbim hepimizin evladını korusun..:Saruboceq:

neyse arkadaşlar ben kaçtım ablam ameliyata alıncan öğleden sonra saat 13.00 le 14.00 arası bi göriyim ...dua edin inş....bybyyy

ecem çok geçmiş olsun canım, Allahım beterinden saklasın
oku üfle kendini kızz

evet canım ya şarzım bitmişti tahmin ettim aradığını sağol canım...

eslem teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinizden..a.s.

neyse arkadaşlar ben kaçtım ablam ameliyata alıncan öğleden sonra saat 13.00 le 14.00 arası bi göriyim ...dua edin inş....bybyyy

Allah yardımcınız olsun canım sağ salim girer çıkar işallah dualarımız sizinle.. içinizi ferah tutun... şimdiden gelmiş geçmiş olsun.. beterinden saklasın Rabbim...... hoşçakal.... a.s.

Canım ucuz atlatmışsın , tabi korkarsın haklısın korkmakta neyse geçmiş olsun canım ..

Amin cnm bnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım yeni okudum gelen mesajı , süper Allah bozmasın aranızı işte ben de böyle bir erkek annesi olmak istiyorum ama heralde sende kendini sevdirmeyi başarmışsın onlara karşı , tebrik ederim hihoyyyt

hoşgeldin cnm hayırlı cumalar nasılsın????

Sana da canım hayırlı cumalar , çok iyiyim Allaha şükür ...

Canım geçmiş olsun dualarımız , yakınları hasta olan herkesle umarım , ameliyatı iyi geçer ve çabucak iyileşir .a.s.

Tülaycım çok geçmiş olsun..Mübarek cuma günü Rabbim herkese benim babamada şifa verin inşallah..
Saniyecim akşam geçerken sokağa girişte köprünün sonuna dikkat et şimdi kaza oldu arabanın freni patlamış küçük bir kıza çarpmış..sese çıktım bende kayınvalidem aşağıdaydı ona sordum hemen götürmüşler kızı off ya canım sıkıldı şimdi inşallah bişey olmaz kıza ya...

Canım yeni okudum gelen mesajı , süper Allah bozmasın aranızı işte ben de böyle bir erkek annesi olmak istiyorum ama heralde sende kendini sevdirmeyi başarmışsın onlara karşı , tebrik ederim hihoyyyt

Tşk ederim Yasemincim. Dediğin gibi benimde bir saygısızlığım olmadı ona karşı. Kendi anneme nasıl davrandıysam onada öyle davrandım şimdiye kadar.

kızlar sizin kuzuların kilolarına bakıyorum da benim kuzum çok mu küçük kalmış nee
anam iyi beslenemiyormuyum yoksa ((((((((
16+6 günlük iken gittik doktora 164 gr dedi doktor

Hay allah ya. İnşallah birşeyi yoktur :Saruboceq::Saruboceq:

Ecem çok geçmiş olsun, sana ve bebeğine bir şey olmadı ya ona şükür :Saruboceq:

kızlar sizin kuzuların kilolarına bakıyorum da benim kuzum çok mu küçük kalmış nee
anam iyi beslenemiyormuyum yoksa ((((((((
16+6 günlük iken gittik doktora 164 gr dedi doktor

Tatlım gayet iyi kilosu. Benimki 15 haftalıkken 154 gr. dı. Onlar hızla kilo alıyorlar merak etme sen.

allahım sen yardım kıza üzüldüm valla canım orası çok tehlikeli kamyonlar falan
sen kendini bir okut istersen için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…