Tatlım gayet iyi kilosu. Benimki 15 haftalıkken 154 gr. dı. Onlar hızla kilo alıyorlar merak etme sen.
neyse arkadaşlar ben kaçtım ablam ameliyata alıncan öğleden sonra saat 13.00 le 14.00 arası bi göriyim ...dua edin inş....bybyyy
kızlar sizin kuzuların kilolarına bakıyorum da benim kuzum çok mu küçük kalmış nee
anam iyi beslenemiyormuyum yoksa((((((((
16+6 günlük iken gittik doktora 164 gr dedi doktor
sorma benimkide 16+1ken 13 cm 143 gr. haftasının 3 gün altında çıktı.. nasıl üzüldüm anlatamam..... yiyemiyorumki Allah kahretsin yiyemiyorum...... sanki boğazımda bişiy tıkalı ve ben yiyemiyorum.... çok sıkıyo bu durum beni böyle giderse bebekte ufak kalır bende zarar görürüm bu durumdan...(((( senağlama
Ben mesela okuyorum bu haftalarda olan hareketler gaz falan diyor internet sitelerinde ama , yaklaşık 17/18 cm olan bir şeyin hareketi hissedilmez mi ne bileyim ben ufaf ufak bişeyler hissediyorum sonra gazdır deyip geçiyorum of ya , karnımda ki gaza mı seviniyorum yoksa :ecrin_bebek:
ay canım o kadarcık gramları takma kafana 3gun gerıden 5 gun ılerden onlar onemlı dııl.daha cok kucukler normal bu tur gerıde kalmalar ya da onden hgtmeler.buyuyodur evladın saglıklı bısekılde merak etme ıcını farah tut.
sorma benimkide 16+1ken 13 cm 143 gr. haftasının 3 gün altında çıktı.. nasıl üzüldüm anlatamam..... yiyemiyorumki Allah kahretsin yiyemiyorum...... sanki boğazımda bişiy tıkalı ve ben yiyemiyorum.... çok sıkıyo bu durum beni böyle giderse bebekte ufak kalır bende zarar görürüm bu durumdan...(((( senağlama
ya bende öyle çok fazla yemiyorum, ama aç da bırakmıyorum kendimi
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
kahvaltı ve meyvayı bol tüketiyorum, daha ne yapiim
aslında bebeğin gelişip benimde kilo almamam ideal olan ama pirpiriklendim nedense
karnımda birden büyüdü
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil dimi ama
doktor sen kilo almamışsın ama bebğin gelişmiş dedi ama burda sizlerin kilolarını görünce tereddüt ettim, azmı yiyorum acaba diye
Özgecim ben bugün kızımı hissettim galiba..yada dün çok stres yaşadım o da gerildi bugün rahatladı herhalde..iyidir dimi canım ya allah korusun birşey olsa hissederdim her halde zaten..bizimki iki hafta önce gittik o zaman 14 haftalıktı ve 103 gr çıkmıştı normal sanırım..
evet canım haklısın
peki sen niye öyle 7-8 hap içiyosun ki, şekerin mi var?
KIZLAAAAARRR HADİ KONU DEĞİŞTİRELİİİMM.... DR. UNUZA SORDUNUZMU TETANOZ İĞNELERİ HAKKINDA BİŞİYLER?? BENİMKİ BANA BU AY YADA ÖNÜMÜZDEKİ AY İSTİYORSAN GİDİP OLABİLİRSİN DEDİ... sizlere neler dendi hadi bi dökülün bakalımmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?