2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım gayet iyi kilosu. Benimki 15 haftalıkken 154 gr. dı. Onlar hızla kilo alıyorlar merak etme sen.

Özgecim ben bugün kızımı hissettim galiba..yada dün çok stres yaşadım o da gerildi bugün rahatladı herhalde..iyidir dimi canım ya allah korusun birşey olsa hissederdim her halde zaten..bizimki iki hafta önce gittik o zaman 14 haftalıktı ve 103 gr çıkmıştı normal sanırım..

ecemcım cok gecmıs olsun allah korumus sızı.
tulaycım ıns ıyı gecer amelıyatı dua edrız bız de merak etme.

ecem babana da Rabbim acil şifalar versin
yaa sen balkona neyim çıkma, kaza üstüne kaza, hepten üzülceksin, yavrunda etkilenecek
birşeylerle meşgul ol kafanı dağıt accık
Güzel Allahım kazalardan bebalardan koru bizler, ailelerimizi ve yavrularımızı
hayır ve güzellik ver bizlere (amin)

kızlar sizin kuzuların kilolarına bakıyorum da benim kuzum çok mu küçük kalmış nee
anam iyi beslenemiyormuyum yoksa ((((((((
16+6 günlük iken gittik doktora 164 gr dedi doktor

sorma benimkide 16+1ken 13 cm 143 gr. haftasının 3 gün altında çıktı.. nasıl üzüldüm anlatamam..... yiyemiyorumki Allah kahretsin yiyemiyorum...... sanki boğazımda bişiy tıkalı ve ben yiyemiyorum.... çok sıkıyo bu durum beni böyle giderse bebekte ufak kalır bende zarar görürüm bu durumdan... (((( senağlama

Güzel Allahım kazalardan bebalardan koru bizler, ailelerimizi ve yavrularımızı
hayır ve güzellik ver bizlere (amin)[/QUOTE]

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!! :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben mesela okuyorum bu haftalarda olan hareketler gaz falan diyor internet sitelerinde ama , yaklaşık 17/18 cm olan bir şeyin hareketi hissedilmez mi ne bileyim ben ufaf ufak bişeyler hissediyorum sonra gazdır deyip geçiyorum of ya , karnımda ki gaza mı seviniyorum yoksa :ecrin_bebek:

ay canım o kadarcık gramları takma kafana 3gun gerıden 5 gun ılerden onlar onemlı dııl.daha cok kucukler normal bu tur gerıde kalmalar ya da onden hgtmeler.buyuyodur evladın saglıklı bısekılde merak etme ıcını farah tut.

SORMA YA İNSANIN KAFAsı karışıyo işte ne yazıkki böyle olunca... ne seğirme ne kımıldama hiç tık yok.. e gaz haraketleri gebelikten mütevellit zaten var.. insan nasıl ayırsınki bu bebekmi gazmı ne diye... mümkün değil.. beklicez artık tepsinde kesin bu oydu diyelim.... ilk gebelikte insanın bişeyleri kıyaslama anlama şansı olmadığından böyle oluyo...... ne sıkıcı.... laelaelaelaelae :uhm:

işallahh cnaım işallahhh..... insan kendi kendine olunca habire düşnüüp takıyo.. iyiki sizler varsınız paylaşıp rahatlıyo insan.....

ya bende öyle çok fazla yemiyorum, ama aç da bırakmıyorum kendimi
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
kahvaltı ve meyvayı bol tüketiyorum, daha ne yapiim
aslında bebeğin gelişip benimde kilo almamam ideal olan ama pirpiriklendim nedense
karnımda birden büyüdü
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil dimi ama

Ya canım takma kafana ,3 gramı 5 gramı .illa hepimiz tosun doğurmak zorunda değiliz ki , organları gelişsin sağlıklı olsun ,eli ayağı düzgün olsun gerisi önemli değil .

ben günde 7-8 hap içiyorum... ister istemez bunları aç içip beklemem gerektiği içinde bende iştah filan kalmıyo.. halbuki okadar aç uyanıyorumki.. sonrada hipoglisemi başlıyo.. 24 saat su bile vermesen yemesem içmesem farkında olmuyorum... ondan üzülüyorum.. bu saçma durum bebeğinde şeker metabolizmasını bozuyomş oda benle hipoglisemiye giriyomuş... Allaha emanet valla... bu haplar şeker ölçmeler yükselmeler alçalmalar insanın hayatını ciddi etkiliyo ne yazıkki.... neyse yapacak bişiy yok organlarında bi eksiklik gediklik olmasında gerisi bi şekilde çözülecek işallahh...

doktor sen kilo almamışsın ama bebğin gelişmiş dedi ama burda sizlerin kilolarını görünce tereddüt ettim, azmı yiyorum acaba diye

Yok cnm takma kafana bunları. İyi maşallah bebişin bir sorun yok. Zaten doktorunda söylemiş gelişimi iyi diye

İyidir cnm senin bebeğinde. Merak etme. Bende hergün hissetmiyorum bebişimi. Kilosuda gayet güzel. maşallah

Cnm bu 1-2 gün sapmalar önemli değil. Takılma bunlara. Kilo alıyor nasıl olsa her gittiğinde. Doktorunda aksi birşey söylemediyse stres yapma bebeğinide üzme

KIZLAAAAARRR HADı KONU DEĞıŞTıRELıııMM.... DR. UNUZA SORDUNUZMU TETANOZ ıĞNELERı HAKKINDA BıŞıYLER?? BENıMKı BANA BU AY YADA ÖNÜMÜZDEKı AY ıSTıYORSAN GıDıP OLABıLıRSıN DEDı... sizlere neler dendi hadi bi dökülün bakalımmmmmmmm....

evet canım haklısın
peki sen niye öyle 7-8 hap içiyosun ki, şekerin mi var?

tiroit yetmezliğim var akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve üste birde hipoglisemim var... saat başı kendimi delik deşik ediyorum şeker ölçecem diye.. yok açlık şekeri yok 2 saat tokluk şekeri bilmemne..... Allah kimseye vermesin.. kan ve vitamin takviyeside var... güne ilaçları aç karnına alıp bekleme ve parmaklarını delme zorunluluğuyla başlayınca ne iştah kalıyo ne keyif... durum bu.. beterinden saklasın ne diyim... :Saruboceq:

Ben pazartesi günü gittiğimde sordum. Ne zaman istersen yaptır dedi. Sağlık ocağındaki ebede 18. haftanı doldurunca yapıcaz demişti. Ama ben hala tırsmaktayım gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…