2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben salı günü kontrole gidicem benim dr üçlü test yapmıyor..bundan dolayıda bu gittiğimizde dörtlü testimiz olacak inşallah temiz çıkar yaa...birde benim TSH hormonum biraz düşük çıkmıştı ama korkulcak bişey yok biz yüksek çıktığında korkarız dedi ferhat bey..ama yinede bişeyleri atlamamak için T3 ve T4 tahlili yaptıracak bu hafta..özledim kızımı ya çabuk gelsin şu salı günü..ayyy kızlar birde bişey söylicem ben uzun zamandır iki çeşit yaz meyvesi istiyordum..haberiniz olsun çıkmış artık..zavallı kocacım dün o halimi görünce akşam ben annemdeyken bakırköyde bulmuş..ama yinede ist.dışı olan hatunlar canınızın istediği bişey olursa yazın ben size gönderirim..çünkü ne ararsan var dedi eşim..vallahi kızlar şaka demiyorum hemen gönderirim..:enbuyukkk:

Ben pazartesi günü gittiğimde sordum. Ne zaman istersen yaptır dedi. Sağlık ocağındaki ebede 18. haftanı doldurunca yapıcaz demişti. Ama ben hala tırsmaktayım gidemedim

ya peki sordunmu sonrasında ateş vs. bişi yapıyomuymuş.. benim giteme enaz 2 hafta var ozaman... yani zaman dolsun emin olayımda öyle gideyim ozaman.... sen neden tırsıyon canım ya minicik bi iğne hemde koldan herhlalde..... be kan vermeye iğne yemeye okadar alışığımki hiç önemliymiş gibi gelmiyo bana artık... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

bana 20.haftama girince sağlık ocağına gel dedi hemşireler
bende hafif tırsıyorum ama sağlığım için vurdurcam tabii

anladım, rabbim şifa versin, yardımcın olsun inş. haklılık payın var ama yemeye çalış yinede yerimseniben

Kızlar ben yameğe kaçıyorum , sonrada toplantım var görüşemezsek herkese güzel bir hafta sonu diliyorum ...

iyi toplantılar zeytingözlüm, gelebilirsen burdayız bi aksilik çıkmazsa, güle güle cnm

evet canım haklı dr.un.. benim tiroidim az çalıştığı için günde 200mg tiroit ilacı alıyorum takviye amaçlı.. çünkü önlem alınıp tedavi edilmezse çocuğun zekasını direkt etkiliyormuş tiroit yetmezliği.. korkumdan avuçla hap içiyorum.... sen şanslısın en fazla kilo almazsın agresiflik yapar oda ilerlerse yani...... sıkma canını tüm tiroit yetmezliği olanların hayalidir tiroidi fazla çalışanlar gibi olmak :)))

Allah razı olsun arkadaşım içimi rahatlattın valla..rabbim seninde yardımcın olsun canım herşey bebelerimiz için onnlar iyi olsun yeter..

canım yaa çok geçmiş olsun ama kafana takma herhangi bir sorun olsa doktorun uyarırdı seni merak etme... sen içini ferah tut benim eltimde toplam 7 kiloyla tamamladı gebeliğini o da bulantıdan hiçbirşey yiyemiyodu ama bebeğimiz gayet sağlıklı.. bol süt üket ve günde 1 yumurta yemeye çalışş.. kafanada takmaaa

Allah razı olsun arkadaşım içimi rahatlattın valla..rabbim seninde yardımcın olsun canım herşey bebelerimiz için onnlar iyi olsun yeter..

aminnn canım hepimizden işallahh... bebeğe bi zararı yok bunun... e bebişe zararı olmadıktan senide zayıflattıktan sonra geçmese bile üzülme bence :))) hayatın boyunca vücudun; sen deli gibi yerken, senin adına diyet yapıyo ne güzel iyi tarafından bak :))))) :lepi:

Valla bende korkmam normaldede. Ne biliim isminde hayır yok bu tetanozun sırnaşık şey Sanırım biraz ağrısı oluyormuş cnm.

ecem ya nerde varmış bakırköyde bende bevlerde oturuorumda ama istediğim meyve yoktu o meyveye ceza gelmiş 90 mlyonmuş kilosu o yüzden manavlara sordum getirmemişler.CADIARZU

haklısın canım çok sağol allah razı olsun gerçekten moral verdin.. hergün 2 yumurtam ve 1 litre sütüm fix zaten oda olmasa benimki hala 3 gram 1 cm falan olcaktı herhalde :)))))))))))))) Şeniz

ecem geçmiş olsun canım.. insanın kafası dalgın olunca böyle ufak tefek şeyler yaşanıyo malesef.. benimde kayınpederim rahatsız hastanede şuan eşimde birkaç kez kaza atlattı dalgınlığından...

yok be güzelim ben öyle zayıf değilim 68 kiloyum..tamam TSH düşük ama ben PKO hastasıyım aynı zamanda o da fazla kilo ve tüylenme yapıyor..bu hamileliğimden önce iki tane düşüğüm var..aslında tam düşükte sayılmaz gebelik oluşuyordu fakat kistler bebeği eritiyordu ve adet olur gibi sökülüyordum..3 ay kadar dr bir ilaç kullandırdı ilaç bitti hamile kaldım buda gidicek sandım ama rabbime hamd olsun devam ediyor gebeliğim..bu haftaları görmek benim için bir rüyaydı..rabbim isteyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:

ben aşağı eltime iniyorum hanımlar
kızıma isim araştırcaz, Cumanız Mübarek olsun
Rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun
Sağlıklı hayırlı evlatlar ve doğumlar nasip etsin
sonra görüşürük inşallah, öpüyorum hepinizi

haklısın canım çok sağol allah razı olsun gerçekten moral verdin.. hergün 2 yumurtam ve 1 litre sütüm fix zaten oda olmasa benimki hala 3 gram 1 cm falan olcaktı herhalde :)))))))))))))) Şeniz

iyi o zaman en önemli olan besin bunlar zaten.. et, balıktı hafta bir iki kere yesen yeter...
o yüzden bebeğimi besleyemiyom diye kendinide bebişinide üzmeeeeee annesi..

Valla bende korkmam normaldede. Ne biliim isminde hayır yok bu tetanozun sırnaşık şey Sanırım biraz ağrısı oluyormuş cnm.

aman ağrısında ateş yapmasın... bebeişlerde kalıcı hasara yol açabiliypmuş ilk 3 ayda belkide hala kötü etki bırakabiliyodur... aslında 5 ayı doldurup öyle yaptırmak laızm..... emin olmadanda insanın içi rahat etmiyoki..... ama hakkaten ismidre hayırsız be tetanozzz :)))))))) balyoz gibi iniyo ilk duyuşta ama sonra alışılıyo çok şükür :)))))))))

iyi o zaman en önemli olan besin bunlar zaten.. et, balıktı hafta bir iki kere yesen yeter...
o yüzden bebeğimi besleyemiyom diye kendinide bebişinide üzmeeeeee annesi..

tamam üsmücem artık teysesiii :))))) bu arada sen yatağı nettenmi aldında 1 ay sonra gelkiyop yoksa görerekmi aldın???

kızlar sizin kuzuların kilolarına bakıyorum da benim kuzum çok mu küçük kalmış nee
anam iyi beslenemiyormuyum yoksa ((((((((
16+6 günlük iken gittik doktora 164 gr dedi doktor

canım öyle düşünme bende 16+5 ken gittim 177 gr. dedi herkesin ayı olmaz ki sen öyle düşünme

aminn canım aminn.... dualarımız kabul olsun işallah öpüyorum keyifli araştırmalar ve oturmalar size :)))

ecem ya nerde varmış bakırköyde bende bevlerde oturuorumda ama istediğim meyve yoktu o meyveye ceza gelmiş 90 mlyonmuş kilosu o yüzden manavlara sordum getirmemişler.CADIARZU

anladım canım istediğini eşimde dün aldı ama o fiyatla ilgisi yok 6 tl vermiş..tabi daha ufak ufak yeni oluyor..bakırköy carousel ne ararsan varmış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…