ecem ya nerde varmış bakırköyde bende bevlerde oturuorumda ama istediğim meyve yoktu o meyveye ceza gelmiş 90 mlyonmuş kilosu o yüzden manavlara sordum getirmemişler.CADIARZU
aman ağrısında ateş yapmasın... bebeişlerde kalıcı hasara yol açabiliypmuş ilk 3 ayda belkide hala kötü etki bırakabiliyodur... aslında 5 ayı doldurup öyle yaptırmak laızm..... emin olmadanda insanın içi rahat etmiyoki..... ama hakkaten ismidre hayırsız be tetanozzz :)))))))) balyoz gibi iniyo ilk duyuşta ama sonra alışılıyo çok şükür :)))))))))
tamam üsmücem artık teysesiii :))))) bu arada sen yatağı nettenmi aldında 1 ay sonra gelkiyop yoksa görerekmi aldın???
anladım canım istediğini eşimde dün aldı ama o fiyatla ilgisi yok 6 tl vermiş..tabi daha ufak ufak yeni oluyor..bakırköy carousel ne ararsan varmış canım..
selam kızlar:CüvCüv:nihayet doktora gittim ve bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı benim miniğimkaydirigubbakcemile3ama cinsiyetini öğrenemedik utangaç çıktı:1rolleyes:
dr.yarım saat uğraştı görürmüyüz diye ama nafile:1rolleyes:bir dahaki sefer çikolata ye öyle gel dedi belki o zaman gösterirmişfisfisfis
aklım gitti diyorumda kimse inanmıyor bana..carousel migros canım ya..
kız olabilir dedi ama göremedim dedifisfisfis babası da kız istiyo zaten inşallah kız olur diyom bende artık napim:CüvCüv:gözün aydın canımmm hareketlerini görünce çok mutlu oluyo insan... peki hiç tahminde mi yapmadı ..
selam kızlar:CüvCüv:nihayet doktora gittim ve bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı benim miniğimkaydirigubbakcemile3ama cinsiyetini öğrenemedik utangaç çıktı:1rolleyes:
dr.yarım saat uğraştı görürmüyüz diye ama nafile:1rolleyes:bir dahaki sefer çikolata ye öyle gel dedi belki o zaman gösterirmişfisfisfis
yok burdan bir mağazadan aldımm.. görmeden içim rahat etmezzz.. kampanyası vardı yatağı+uyku seti içinde 300 ytlye aldım... birde ben krem istiyodum sadece onlarda yaparız diyince dayanamadım aldım..:teytey::teytey:
kız olabilir dedi ama göremedim dedifisfisfis babası da kız istiyo zaten inşallah kız olur diyom bende artık napim:CüvCüv:
benim için farketmiyo sağlıklı olsun da önemli olan o sonuçta:Saruboceq:
Hepinize hayırlı cumalar,,,
Mozijiku: canım merhaba, ben de daha iğneyi yaptırmadım, bana doktorum bir şey demedi, yaptırmak gereklimi acaba, arkadaşlardan ikinci doğumu olacaklar var ilkinde ve şimdikinde onlara da bir şey dememişler iğne konusunda, bana neden doktorum söylemedi acaba kafama takıldı,
oohh yarasınn sağlıkla ömürle kullansınn işallahh miniş yatağını :)))) biz kadınlar neden böyleyiz illa ellicez yoklicaz sonra alıcaz.. hele bide bi istediğimiz yaptılarmı tamam tadından yinmez gari :)))) ben olsam bende alırdım valla... ve fiyat madem okadar uygun bizede al birer tanede yolla bari :)))))))))))) laelaelaelaelae
Valla bende korkmam normaldede. Ne biliim isminde hayır yok bu tetanozun sırnaşık şey Sanırım biraz ağrısı oluyormuş cnm.
oyy yerim onu bennn yaa ne güzel annesi olsun iyimiş sağlıklıymış ya gerisi boş.. bir inaışa görede eğer ilk seferde cinsiyet göstermiyosa bacaklarını sıkıyosa filan kız diyolar.... e aslında mantıklı oğlancık olca pipiciğini sıkıştıramazki... gamyoncuiremsu bizimkide uştrasonda yüzünü kapattı.. e be yavrum zaten heryerin açıkta bırak yüzünde gözüksün diyemedim dr.un yanında :))))))))))) lülülülülülü:teytey:
saol bircancım teşekkür ederimyerimseniben evet utanacak ne varsa sakladı kendini yaramaz:1rolleyes:canım çok sevindim inana bebekin iyi olsunda cinsiyetini öğrenirsin:) bizimki gibi seninkide utangaç sanırım terbiyeli poyrazım benim:teytey:
Özgecim gönderimmi sana istediğin meyveyi..
evet ağrısı oluyormuş :1rolleyes:
ayy bıttı kıslık yazlık meselesı allah sukurler olsun.ne sıkıcı sey be.yemek yapmaya dermanım kalmadı ascık dınleneyımde kalkarım laflıyım sızle bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?