2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ecem ya nerde varmış bakırköyde bende bevlerde oturuorumda ama istediğim meyve yoktu o meyveye ceza gelmiş 90 mlyonmuş kilosu o yüzden manavlara sordum getirmemişler.CADIARZU

Ayy evet cnm ya 90 tl mış bende geçen haberlerde duydum. Ne zaman yicez biz onu ya :bbo:

Bende 20. haftayı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum canım dediğin gibi.

tamam üsmücem artık teysesiii :))))) bu arada sen yatağı nettenmi aldında 1 ay sonra gelkiyop yoksa görerekmi aldın???

yok burdan bir mağazadan aldımm.. görmeden içim rahat etmezzz.. kampanyası vardı yatağı+uyku seti içinde 300 ytlye aldım... birde ben krem istiyodum sadece onlarda yaparız diyince dayanamadım aldım..:teytey::teytey:

anladım canım istediğini eşimde dün aldı ama o fiyatla ilgisi yok 6 tl vermiş..tabi daha ufak ufak yeni oluyor..bakırköy carousel ne ararsan varmış canım..

aklım gitti diyorumda kimse inanmıyor bana..carousel migros canım ya..

selam kızlar:CüvCüv:nihayet doktora gittim ve bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı benim miniğimkaydirigubbakcemile3ama cinsiyetini öğrenemedik utangaç çıktı:1rolleyes:
dr.yarım saat uğraştı görürmüyüz diye ama nafile:1rolleyes:bir dahaki sefer çikolata ye öyle gel dedi belki o zaman gösterirmişfisfisfis

gözün aydın canımmm hareketlerini görünce çok mutlu oluyo insan... peki hiç tahminde mi yapmadı ..

Hepinize hayırlı cumalar,,,
fbozkurt: canım üzülme arkadaşların dediği gibi testi çok erken yaptırmışlar ben daha dün kan verdim,değerler ondan farklıdır, sakin ol olumsuz düşünme canım

serdi: canım hayırlı olsun tebrik ederim, ailemize bir paşa daha geliyor

Mozijiku: canım merhaba, ben de daha iğneyi yaptırmadım, bana doktorum bir şey demedi, yaptırmak gereklimi acaba, arkadaşlardan ikinci doğumu olacaklar var ilkinde ve şimdikinde onlara da bir şey dememişler iğne konusunda, bana neden doktorum söylemedi acaba kafama takıldı,

gözün aydın canımmm hareketlerini görünce çok mutlu oluyo insan... peki hiç tahminde mi yapmadı ..
kız olabilir dedi ama göremedim dedifisfisfis babası da kız istiyo zaten inşallah kız olur diyom bende artık napim:CüvCüv:
benim için farketmiyo sağlıklı olsun da önemli olan o sonuçta:Saruboceq:

oyy yerim onu bennn yaa ne güzel annesi olsun iyimiş sağlıklıymış ya gerisi boş.. bir inaışa görede eğer ilk seferde cinsiyet göstermiyosa bacaklarını sıkıyosa filan kız diyolar.... e aslında mantıklı oğlancık olca pipiciğini sıkıştıramazki... gamyoncuiremsu bizimkide uştrasonda yüzünü kapattı.. e be yavrum zaten heryerin açıkta bırak yüzünde gözüksün diyemedim dr.un yanında :))))))))))) lülülülülülü:teytey:

oohh yarasınn sağlıkla ömürle kullansınn işallahh miniş yatağını :)))) biz kadınlar neden böyleyiz illa ellicez yoklicaz sonra alıcaz.. hele bide bi istediğimiz yaptılarmı tamam tadından yinmez gari :)))) ben olsam bende alırdım valla... ve fiyat madem okadar uygun bizede al birer tanede yolla bari :)))))))))))) laelaelaelaelae

kız olabilir dedi ama göremedim dedifisfisfis babası da kız istiyo zaten inşallah kız olur diyom bende artık napim:CüvCüv:
benim için farketmiyo sağlıklı olsun da önemli olan o sonuçta:Saruboceq:

allah gönlünüze göre versin inşallahh... bir dahakine öğrenirsin...biraz daha merak et bakalım

Ayy cnm. Maşallah bebişine. Sağlıklı olsunda sonra öğrenirsiniz cnm cinsiyetini.

Sanada hayırlı cumalar cnm. Valla doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop bulaşmasın diye yapılıyormuş. Bana doktorumda, sağlık ocağındaki ebede yaptırmalısın dedi. Bende yaptırıcam cnm. Sen doktorunada sor bir istersen

alırım canım ne demek yeter ki iste.. zaten yakınız üç saat var aramızda...

ayy bıttı kıslık yazlık meselesı allah sukurler olsun.ne sıkıcı sey be.yemek yapmaya dermanım kalmadı ascık dınleneyımde kalkarım laflıyım sızle bıraz

canım çok sevindim inana bebekin iyi olsunda cinsiyetini öğrenirsin:) bizimki gibi seninkide utangaç sanırım terbiyeli poyrazım benim:teytey:

evet bende öyle duymuştum hemen göstermezse kız olurmuş diye bakalım artık hayırlısı:1rolleyes:sizinkide utangaç çıktı demekki:roflol:
bu arada senin sat da 15 aralık sanırım aynı gidiyoz seninleyerimseniben

Özgecim gönderimmi sana istediğin meyveyi..

Saol tatlım benim. Zaten yakında çıkar burdada. Az kaldı. Hamileliğimin başından beri dayanıyorum. 1-2 hafta daha dayanırım. Düşündüğün için saol cnm Şeniz

evet ağrısı oluyormuş :1rolleyes:

Evettttdelikafadulden

ayy bıttı kıslık yazlık meselesı allah sukurler olsun.ne sıkıcı sey be.yemek yapmaya dermanım kalmadı ascık dınleneyımde kalkarım laflıyım sızle bıraz

Hadi gözünaydın sen bitirdin. Ben napcem çok merak ediyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…