evet bende öyle duymuştum hemen göstermezse kız olurmuş diye bakalım artık hayırlısı:1rolleyes:sizinkide utangaç çıktı demekki:roflol:
bu arada senin sat da 15 aralık sanırım aynı gidiyoz seninleyerimseniben
hımmmCADIARZUolsun napalım ne çıkarsa bahtımıza:roflol:canım bizimki 2 sefer göstermedi erkek benim kuzum. benimel bir gelen kız vardı 5,5 aylık hamileymiş onunda göstermemiş ben ordayken öğrendi erkek
hafta sonu yarım gunde halledrsın.ama coks sıkıldım.allahtan esım cıcek toplamıs bana bı dmet mor o kadar gusel kı onları gorunce moralım duseldı bıraz:)Hadi gözünaydın sen bitirdin. Ben napcem çok merak ediyorum CADIARZU
hafta sonu yarım gunde halledrsın.ama coks sıkıldım.allahtan esım cıcek toplamıs bana bı dmet mor o kadar gusel kı onları gorunce moralım duseldı bıraz:)
hafta sonu yarım gunde halledrsın.ama coks sıkıldım.allahtan esım cıcek toplamıs bana bı dmet mor o kadar gusel kı onları gorunce moralım duseldı bıraz:)
dilek,balböceğim,serdi,cingene,bircan,kutu kutu pense,msms,ela,mozijiku,agualotus,cntz ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazmışsınızki okurken kendimi tutamadım,
doktordan geldim,muayene yapıldı üçlü testi tekrar ettiler. şimdi onun sonucuna bakılacak.düne göre rahatım ama bu süreç benim için zor geçicek gibi,sanırım;sorun çıkmasa bile amniyosentez yaptırıcam içime dert düştü bikere. uykusuzluktan, düşünmekten dolayı çok yorgunum, gözlerimi kapattığım an gözlerim yanıyor, şu an beklemedeyim, bebeğe hissettirmemek,düşünmemek için kendimi oyalamaya çalışıyorum, kızımıda babaannesine bırakmak zorunda kaldım, yanımda olsaydıda evi dağıtsaydıda bende meşgul olsaydım,,, yeni gittiğim doktor sakın düşünme dedi ama gelde bunu beynine anlat.
kızlar,hepinizi çok seviyorum, ilk hamile olduğumu bile (ailemden önce,3ay bitince öğrendiler) burda sizlerle paylaşmıştım benim için herbiriniz çok özelsiniz, dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
dilek,balböceğim,serdi,cingene,bircan,kutu kutu pense,msms,ela,mozijiku,agualotus,cntz ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazmışsınızki okurken kendimi tutamadım,
doktordan geldim,muayene yapıldı üçlü testi tekrar ettiler. şimdi onun sonucuna bakılacak.düne göre rahatım ama bu süreç benim için zor geçicek gibi,sanırım;sorun çıkmasa bile amniyosentez yaptırıcam içime dert düştü bikere. uykusuzluktan, düşünmekten dolayı çok yorgunum, gözlerimi kapattığım an gözlerim yanıyor, şu an beklemedeyim, bebeğe hissettirmemek,düşünmemek için kendimi oyalamaya çalışıyorum, kızımıda babaannesine bırakmak zorunda kaldım, yanımda olsaydıda evi dağıtsaydıda bende meşgul olsaydım,,, yeni gittiğim doktor sakın düşünme dedi ama gelde bunu beynine anlat.
kızlar,hepinizi çok seviyorum, ilk hamile olduğumu bile (ailemden önce,3ay bitince öğrendiler) burda sizlerle paylaşmıştım benim için herbiriniz çok özelsiniz, dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
ohh ne güzel valla. Bende 1 kaç hafta daha beklemeyi düşnüyorum izmirin havasına belli olmuyor eşimel bir akşamda hallederiz ya
ya kızlar konumuzla alakası yok ama telefonum puk kodu ıstıyor ne yapayım müşteri hizmetlerı ucretlımı yardım edın kapandı telefon nasıl acacağim
özgecim, ne yapacağımı bilmiyorum ki, kafam o kadar karışıkki.
naber kızlar açılış falan vardı oraya takıldım var mı değişiklik
sonuçlar çıkana kadar ne yapacağımı bilmiyorum ki, kafam o kadar karışıkki.biryandan yaptırayımda kurtulayım diyorum bir yandanda hele ki amniyosentezin riskini söylediklerinde iyice kafam allak bullak oluyor,
zannedıorum 2 msj ucretı kadar toplam konusma.ama yıne de emın dıılım kontrlerın bıterse benı de bulamazsın yakama yapısasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?