2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizimki 2 sefer göstermedi erkek benim kuzum. benimel bir gelen kız vardı 5,5 aylık hamileymiş onunda göstermemiş ben ordayken öğrendi erkek

dilek,balböceğim,serdi,cingene,bircan,kutu kutu pense,msms,ela,mozijiku,agualotus,cntz ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazmışsınızki okurken kendimi tutamadım,

doktordan geldim,muayene yapıldı üçlü testi tekrar ettiler. şimdi onun sonucuna bakılacak.düne göre rahatım ama bu süreç benim için zor geçicek gibi,sanırım;sorun çıkmasa bile amniyosentez yaptırıcam içime dert düştü bikere. uykusuzluktan, düşünmekten dolayı çok yorgunum, gözlerimi kapattığım an gözlerim yanıyor, şu an beklemedeyim, bebeğe hissettirmemek,düşünmemek için kendimi oyalamaya çalışıyorum, kızımıda babaannesine bırakmak zorunda kaldım, yanımda olsaydıda evi dağıtsaydıda bende meşgul olsaydım,,, yeni gittiğim doktor sakın düşünme dedi ama gelde bunu beynine anlat.

kızlar,hepinizi çok seviyorum, ilk hamile olduğumu bile (ailemden önce,3ay bitince öğrendiler) burda sizlerle paylaşmıştım benim için herbiriniz çok özelsiniz, dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

hafta sonu yarım gunde halledrsın.ama coks sıkıldım.allahtan esım cıcek toplamıs bana bı dmet mor o kadar gusel kı onları gorunce moralım duseldı bıraz:)

ohh ne güzel valla. Bende 1 kaç hafta daha beklemeyi düşnüyorum izmirin havasına belli olmuyor eşimel bir akşamda hallederiz ya

hafta sonu yarım gunde halledrsın.ama coks sıkıldım.allahtan esım cıcek toplamıs bana bı dmet mor o kadar gusel kı onları gorunce moralım duseldı bıraz:)

Ayyy ne kadar güzel. hihoyyyt

Canım sakin ol desemde sen yine düşünüceksin ki bu çok normal. Ama ben gerçekten kötü birşey olduğuna inanmıyorum. Amniyosentez yaptırma fikrinide iyice düşün cnm. Biliyorsundur onda bebeğini kaybedebilirsin. Zor bir karar. Allah yardımcın olsun.

canım sen içini ferah tut .. hele bekle sonuçların çıksın ... ondan sonra amniyosentezi düşün.. ama sonuçların iyi çıkacak merak etme.. senin doktorunun hatası seni böyle sıkıntıya sokkmuşş .. ne denirki böyle doktorlaraklava:

sonuçlar çıkana kadar ne yapacağımı bilmiyorum ki, kafam o kadar karışıkki.biryandan yaptırayımda kurtulayım diyorum bir yandanda hele ki amniyosentezin riskini söylediklerinde iyice kafam allak bullak oluyor,

Son düzenleme:
ya kızlar konumuzla alakası yok ama telefonum puk kodu ıstıyor ne yapayım müşteri hizmetlerı ucretlımı yardım edın kapandı telefon nasıl acacağim

ohh ne güzel valla. Bende 1 kaç hafta daha beklemeyi düşnüyorum izmirin havasına belli olmuyor eşimel bir akşamda hallederiz ya

ızmırde bıle hala oluosa burda haylı haylı olur serın gunler.ama ınce mevsımlık kazaklarından meydanda bıraktım 2-3 tane esımın.ben hafataya ızmıre gıdıcem ben yokken aramaya kalksaydı yazlıkları talan edrdı heryerı o yuzden cıkardım ben de.hem oraya gelıcem yanımda getiririm dıe.ızmırım canım benım..

ya kızlar konumuzla alakası yok ama telefonum puk kodu ıstıyor ne yapayım müşteri hizmetlerı ucretlımı yardım edın kapandı telefon nasıl acacağim

zannedıorum 2 msj ucretı kadar toplam konusma.ama yıne de emın dıılım kontrlerın bıterse benı de bulamazsın yakama yapısasın:)

fbozkurt kullanıcısından alıntı Mesajı göster
dilek,balböceğim,serdi,cingene,bircan,kutu kutu pense,msms,ela,mozijiku,agualotus,cntz ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazmışsınızki okurken kendimi tutamadım,

doktordan geldim,muayene yapıldı üçlü testi tekrar ettiler. şimdi onun sonucuna bakılacak.düne göre rahatım ama bu süreç benim için zor geçicek gibi,sanırım;sorun çıkmasa bile amniyosentez yaptırıcam içime dert düştü bikere. uykusuzluktan, düşünmekten dolayı çok yorgunum, gözlerimi kapattığım an gözlerim yanıyor, şu an beklemedeyim, bebeğe hissettirmemek,düşünmemek için kendimi oyalamaya çalışıyorum, kızımıda babaannesine bırakmak zorunda kaldım, yanımda olsaydıda evi dağıtsaydıda bende meşgul olsaydım,,, yeni gittiğim doktor sakın düşünme dedi ama gelde bunu beynine anlat.

kızlar,hepinizi çok seviyorum, ilk hamile olduğumu bile (ailemden önce,3ay bitince öğrendiler) burda sizlerle paylaşmıştım benim için herbiriniz çok özelsiniz, dualarınızı esirgemediğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

Canım üçlü testle ilgili koç sitede birçok yazılar okudum. Gebelik haftasının doğru girilmiş olması en önemli unsurmuş. Bu nedenle sorun çıkmıştır.

Bende 2 gün önce yaptırdım ultrasonda bazı şüpheli durumlar vardı. Kanda sorun çıkmadı doktorda amniyosenteze gerek görmedi. Başka bir doktorda yaptırsan da olur yaptırmasanda dedi. Çünkü yaşım 34. Neyse Ben yatarak bebeğimle bu aya kadar geldim düşük tehlikem var o nedenlede ammniyosentez konusunda sıcak bakamıyorum. Doktorumda kesinlikle önermiyor. Benim de kafam karışık ama bu doktorlar yüzünden nice sağlıklı bebeklerde hiç yok yere hayatlarından oldular diye düşünüyorum. Allaha sığınmaktan başka çözüm yok. Çünkü tıpta %100 netlik yok. Herkese hayırlı cumalar bebişlerinizle birlikte Allaha emanet olun.

fılız testın temız cıkarsa kı oyle cıkacak emınım sakın amnıyo yaptrma mozı de soylemıs bak.bebegını kaybetme rıskın var o zaman noe durduk yere boyle bı rıske gıresın kı.olumlu dusun canım

sonuçlar çıkana kadar ne yapacağımı bilmiyorum ki, kafam o kadar karışıkki.biryandan yaptırayımda kurtulayım diyorum bir yandanda hele ki amniyosentezin riskini söylediklerinde iyice kafam allak bullak oluyor,

canım öncelikle çookkk geçmiş olsun..ama bence içini ferah tut hiçbirşey çıkmayacak..aynı sorunu bizde ablamın görümcesinde yaşadık testler olumsuz çıkmıştı..ve mecburen amniyosentez yaptırdı ve sonuçlar temiz çıktı şimdi bebeğimiz 10 aylık ve maşşallah hiçbirşeyide yok içini ferah tut canım..

zannedıorum 2 msj ucretı kadar toplam konusma.ama yıne de emın dıılım kontrlerın bıterse benı de bulamazsın yakama yapısasın:)

yah allah ıyılığını versın kız telefon acılmıyorkı anacım nepcam ben sımdı neyse bakcam bı caresıne cevap için saol

inşallah dediğiniz gibi sonuçlar iyi çıkarda bende rahatlarım,
özgecim, bugün gittiğim doktora ikili testimi de götürmüştüm, sonuçlar çok iyi ben olsam üçlüye gerek görmezdim dedi, ama herzaman gittiğim doktor bütün testleri gerekli olsun olmasın yaptırıyor.

yaff bugun var üstümde bı garıplık kızlar. bırde yemekle 3 bardak ayran içtim acaaiip oldum uykum varrçook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…