inşallah dediğiniz gibi sonuçlar iyi çıkarda bende rahatlarım,
özgecim, bugün gittiğim doktora ikili testimi de götürmüştüm, sonuçlar çok iyi ben olsam üçlüye gerek görmezdim dedi, ama herzaman gittiğim doktor bütün testleri gerekli olsun olmasın yaptırıyor.
yah allah ıyılığını versın kız telefon acılmıyorkı anacım nepcam ben sımdı neyse bakcam bı caresıne cevap için saol
Naptın kız 3 bardakmı delikafadulden bacım gözünü açamıcan
ıcmıs 3 bardak ayranı uyuklarsın tabe saskın senı:)o zaman bı de kahve ıc notrlesınkaydirigubbakcemile3yaff bugun var üstümde bı garıplık kızlar. bırde yemekle 3 bardak ayran içtim acaaiip oldum uykum varrçook
sonuçlar çıkana kadar ne yapacağımı bilmiyorum ki, kafam o kadar karışıkki.biryandan yaptırayımda kurtulayım diyorum bir yandanda hele ki amniyosentezin riskini söylediklerinde iyice kafam allak bullak oluyor,
içmem kahve selülit yaparkaydirigubbakcemile3 bır sure sesım çıkmazsa sızdım demektır:) ayran içimdeki harekete gecırdı kızlar. oyunuyo çok mınık hıssedyıorummıcmıs 3 bardak ayranı uyuklarsın tabe saskın senı:)o zaman bı de kahve ıc notrlesınkaydirigubbakcemile3
ızmırde bıle hala oluosa burda haylı haylı olur serın gunler.ama ınce mevsımlık kazaklarından meydanda bıraktım 2-3 tane esımın.ben hafataya ızmıre gıdıcem ben yokken aramaya kalksaydı yazlıkları talan edrdı heryerı o yuzden cıkardım ben de.hem oraya gelıcem yanımda getiririm dıe.ızmırım canım benım..
yaff bugun var üstümde bı garıplık kızlar. bırde yemekle 3 bardak ayran içtim acaaiip oldum uykum varrçook
içmem kahve selülit yaparkaydirigubbakcemile3 bır sure sesım çıkmazsa sızdım demektır:) ayran içimdeki harekete gecırdı kızlar. oyunuyo çok mınık hıssedyıorumm
hihi belki birazda tansiyonunu düşürmüş olabilir 3 bardak içmişsin yarasın kuzucuğuna inşallah
yarın gezecem valla ben kızlar sabah çarşı öğlen bebek hayırlama 3 den sonrada başka bir arkadaşa gidecem kaydirigubbakcemile3
canım hangi koca talan etmez ki bizimkini görsen eşofmanlarını çıkarırken savaş yapıyor sanki biri bi yere biri bir yerde ama gelince topluyor temizlikte yaapr yardım eder yani. ama kendi dağınıklığını topluyor çok dağınık.
izmire mi geliyorsun neresine?semt?hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yaa dun yeterlı kalsıyumu almadım dıye bugun dıbıne vurıyım dedım o benım dıbıme vurdu:)
özgecim, ağzından bal damlıyo ne diyeyim artık, moralimi sayenizde yüksek tutuyorum inşallah dediğin gibidir canımsınız iyi ki varsınız.
şşş gıtcegın yerlerde net varmı? yoksa gitme:roflol:canım ben bornovaya gelıcem ordan manısaya gecıcem.sonra yıne ızmıre gecıcem falan gezcem yanı. bu arada ben sızın karabaglardakı cumhurıyet lısesınde ögretmöenlık yaspmıstım.bilirsin o lıseyı dımı.aah ah ne guseldı
canım ben bornovaya gelıcem ordan manısaya gecıcem.sonra yıne ızmıre gecıcem falan gezcem yanı. bu arada ben sızın karabaglardakı cumhurıyet lısesınde ögretmöenlık yaspmıstım.bilirsin o lıseyı dımıyapı kredının az ılerısınde yolun karsısında ara sokakta..aah ah ne guseldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?