2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hah işte aynen cnm benim. Bak 2 li testin iyi çıkmışsa 3 lü testin hayli hayli iyi çıkıyor. Zaten ikili testte tespit etme oranı daha yüksek. Bence o önceden gittiğin doktorundan şapşallığı yüzünden şuanda sen strestesin. Bak gör hiçbişi çıkmayacak testinde. Maşallah kuzucuğunda sağlıklı doktorda söylemiş. Üzülme Şeniz

yah allah ıyılığını versın kız telefon acılmıyorkı anacım nepcam ben sımdı neyse bakcam bı caresıne cevap için saol

kız baskasından arıcaksan haberın olsun demek ıstedım yanı.gecende gorumcemın de aynı sey oldu ev telefonundan musterı hızmtlerını aradı.ama hattın sahıbı sensın dımı.arayanın hattın sahıbı olması gerekıo.oyel ıste evden ara.

yarın gezecem valla ben kızlar sabah çarşı öğlen bebek hayırlama 3 den sonrada başka bir arkadaşa gidecem kaydirigubbakcemile3

özgecim, ağzından bal damlıyo ne diyeyim artık, moralimi sayenizde yüksek tutuyorum inşallah dediğin gibidir canımsınız iyi ki varsınız.

ıcmıs 3 bardak ayranı uyuklarsın tabe saskın senı:)o zaman bı de kahve ıc notrlesınkaydirigubbakcemile3
içmem kahve selülit yaparkaydirigubbakcemile3 bır sure sesım çıkmazsa sızdım demektır:) ayran içimdeki harekete gecırdı kızlar. oyunuyo çok mınık hıssedyıorumm

canım hangi koca talan etmez ki bizimkini görsen eşofmanlarını çıkarırken savaş yapıyor sanki biri bi yere biri bir yerde ama gelince topluyor temizlikte yaapr yardım eder yani. ama kendi dağınıklığını topluyor çok dağınık.

izmire mi geliyorsun neresine?semt?hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

içmem kahve selülit yaparkaydirigubbakcemile3 bır sure sesım çıkmazsa sızdım demektır:) ayran içimdeki harekete gecırdı kızlar. oyunuyo çok mınık hıssedyıorumm

oyy kuzucuk bıraz kaykıl otururkn bak daha cok hıssedıceksın:)

canım ben bornovaya gelıcem ordan manısaya gecıcem.sonra yıne ızmıre gecıcem falan gezcem yanı. bu arada ben sızın karabaglardakı cumhurıyet lısesınde ögretmöenlık yaspmıstım.bilirsin o lıseyı dımıyapı kredının az ılerısınde yolun karsısında ara sokakta..aah ah ne guseldı

Son düzenleme:
kızlar hadi bu da benden olsun biraz gülelim

85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısında beklemektedir.
> Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
> -"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
>
> -"Evet, eşim."
>
> -"Ama bayan 25 yaşlarında..."
>
> -"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
>
> -"Yoo, aklıma benim dedem geldi de."
>
> -"Nesi varmış dedenizin?"
>
> -"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca
> zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma
> dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi israr etti ve
> hazırlandı. Eee, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı
> eline.Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir
> geyik gördük.Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrultt u ve
> geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."
>
> -"Olur mu, başkası vurmuştur onu."
>
> -"Ben de onu demeye çalışıyorum...

eda nazcım, geçmiş olsun canım,

kızlar, dediğinizi yapmak zorundayım,moralimi yüksek tutmalıyım, hepinizi çok seviyorum.

yaa dun yeterlı kalsıyumu almadım dıye bugun dıbıne vurıyım dedım o benım dıbıme vurdu:)

Tam dibine vurdun cn bnm. Hadi sana iyi uykulaarr delikafadulden

özgecim, ağzından bal damlıyo ne diyeyim artık, moralimi sayenizde yüksek tutuyorum inşallah dediğin gibidir canımsınız iyi ki varsınız.

İnşallah cnm bnm. Sende iyiki varsın. Moralini yüksek tutmaya çalış. Ne zaman çıkıcak sonuç??

şşş gıtcegın yerlerde net varmı? yoksa gitme:roflol:

evet canım ben ilköğretimi karabağlar ilköğretimde okudum cumhuriyetin içindeki okul.. annemin evide çok yakın. şimdide çamdibinde oturuyorum bornovaya çok yakınım yani gel bizede Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…