şşş gıtcegın yerlerde net varmı? yoksa gitme:roflol:
evet canım ben ilköğretimi karabağlar ilköğretimde okudum cumhuriyetin içindeki okul.. annemin evide çok yakın. şimdide çamdibinde oturuyorum bornovaya çok yakınım yani gel bizede Şeniz
annemlerde yok.yanı ben evlenmeden once ust kattakı komsudan cekıodu wıreless ıns hala cekıodurdelikafadulden yoksa cıldırırım sızsızŞeniz
sağolasın canım, sonuçlar çarşamba günü belli olur dediler.
Kızlar bebişimin ismine karar verdik. Babası Ezgi istedi bende Naz ismini çok severim. Ezgi Naz olucak :ecrin_bebek: Beğendinizmi teyzoşları??
Kızlar bebişimin ismine karar verdik. Babası Ezgi istedi bende Naz ismini çok severim. Ezgi Naz olucak :ecrin_bebek: Beğendinizmi teyzoşları??
142 den baglanırsın yapacak bişi yok:) ne zaman yolculuk
ismiyle yaşasın canım çok güzel..ya bu kadın benim içime kurt düşürdü kızımın ismine köylü ismi dedi ya malum şahıs geçen akşam bana gelen..aman kedi işte uzanamadığı ciğere sırnaşıyor..
mozi çok hoş. ben de "nazlı" ismini severim ama nazlı falan olursa diye korkarım.
18 ınde bende gorcem kuzumu 1 de ınsallah. ablam tasınacak o gun arada kaçıcam:)senağlama
19nısanda ızmırde olucam kısmetse.ama ben baska ıle gıdıorum ya doktora 18ınde doktora gıdıcem orda kalıcam ertesı gun ucucam kısmetse sızle 17sı aksamından vedalasırım((
18 ınde bende gorcem kuzumu 1 de ınsallah. ablam tasınacak o gun arada kaçıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?