2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ben ilköğretimi karabağlar ilköğretimde okudum cumhuriyetin içindeki okul.. annemin evide çok yakın. şimdide çamdibinde oturuyorum bornovaya çok yakınım yani gel bizede Şeniz

camdıbındekı sıdıka rodop lısesınde de stajımı yapmıstımdelikafadulden.gelırım valla.ne gusel laflarız

Kızlar bebişimin ismine karar verdik. Babası Ezgi istedi bende Naz ismini çok severim. Ezgi Naz olucak :ecrin_bebek: Beğendinizmi teyzoşları??

Kızlar bebişimin ismine karar verdik. Babası Ezgi istedi bende Naz ismini çok severim. Ezgi Naz olucak :ecrin_bebek: Beğendinizmi teyzoşları??

ismiyle yaşasın canım çok güzel..ya bu kadın benim içime kurt düşürdü kızımın ismine köylü ismi dedi ya malum şahıs geçen akşam bana gelen..aman kedi işte uzanamadığı ciğere sırnaşıyor..

senağlama
142 den baglanırsın yapacak bişi yok:) ne zaman yolculuk

19nısanda ızmırde olucam kısmetse.ama ben baska ıle gıdıorum ya doktora 18ınde doktora gıdıcem orda kalıcam ertesı gun ucucam kısmetse sızle 17sı aksamından vedalasırım((

Saol Didemcim. Ya boşver sen o kadını. Ben bayılırım Zeynep ismine. Duruda çok yakıştı yanına. Ona burdan bir dil çıkarıyorum naniknanik

senağlama

19nısanda ızmırde olucam kısmetse.ama ben baska ıle gıdıorum ya doktora 18ınde doktora gıdıcem orda kalıcam ertesı gun ucucam kısmetse sızle 17sı aksamından vedalasırım((
18 ınde bende gorcem kuzumu 1 de ınsallah. ablam tasınacak o gun arada kaçıcam:)

3 tane ezgı tanıdıgım var hepsı bırbırınden gusel ve alımlı ıns senın kızında oyle olur.anasına cekerse kesın oyle olur.adıyla gelsın ve yasasın ıns melegın

zeynep duru mu köylü ismiymiş:) zeynep benım en sevdıgım kız ısımlerınden ama kızım olsaydı koyamayacaktım. benım kardesımınde esımın kardesınınde sevgılılerının ısmı zeynep. ikiside ciddi düşünüyo. 3. zeynep bunyeyı yorardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…