Kızlar bebişimin ismine karar verdik. Babası Ezgi istedi bende Naz ismini çok severim. Ezgi Naz olucak :ecrin_bebek: Beğendinizmi teyzoşları??
ecem senın ısım ne
Saol Didemcim. Ya boşver sen o kadını. Ben bayılırım Zeynep ismine. Duruda çok yakıştı yanına. Ona burdan bir dil çıkarıyorum naniknanik
valla en güzel zamanımız aslında. gezdik gezdik. yoksa 6 aydan sonra hele ben çok zor...
valla en güzel zamanımız aslında. gezdik gezdik. yoksa 6 aydan sonra hele ben çok zor...
ela-eda-ece bunlar güzel isimler. az öz. :)
camdıbındekı sıdıka rodop lısesınde de stajımı yapmıstımdelikafadulden.gelırım valla.ne gusel laflarız
kızlar bebişimin ismine karar verdik. Babası ezgi istedi bende naz ismini çok severim. Ezgi naz olucak :ecrin_bebek: Beğendinizmi teyzoşları??
3 tane ezgı tanıdıgım var hepsı bırbırınden gusel ve alımlı ıns senın kızında oyle olur.anasına cekerse kesın oyle olur.adıyla gelsın ve yasasın ıns melegın
canım çok güzel bence adıyla yaşasın inşallah, Ezgi Naz, valla süper
bende Elif Eylül düşünüyorum
Tatlım benim ismim Didem eşimin Berkay kızımızın adıda kısmetse Zeynep Duru olacak..aslında bizim isimlerimize uymuyor ama idare etcez artık..
Özge alemsin ya..ne kadar iyi niyetlisin sen sadece dil çıkartıyorsun birde beni düşün onun için ne planlarım var..kaydirigubbakcemile
özge- ezgi çok güzel olmuş, zeynep ismide çok güzel.
pembecim nazlılar gerçekten nazlı oluyo çok şahit oldum:))
zeynep duru mu köylü ismiymiş:) zeynep benım en sevdıgım kız ısımlerınden ama kızım olsaydı koyamayacaktım. benım kardesımınde esımın kardesınınde sevgılılerının ısmı zeynep. ikiside ciddi düşünüyo. 3. zeynep bunyeyı yorardı:)
zeynep, benim kocamın eski sevgilisi. lakin ismin tapusu onda mıymış hiç umrum değil
elif ve zeynep olabilirler benim kızlarım.
zeynep, benim kocamın eski sevgilisi. lakin ismin tapusu onda mıymış hiç umrum değil
ela-eda-ece bunlar güzel isimler. az öz. :)
bu ay evliliğimizin 9. birlikteliğimizin 11. yılı doluyor kızlar :) maşallah!
ezgi naz & poyraz ne kadar uyumlu isim oldu süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?