2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişimin ismine karar verdik. Babası Ezgi istedi bende Naz ismini çok severim. Ezgi Naz olucak :ecrin_bebek: Beğendinizmi teyzoşları??

canım çok güzel bence adıyla yaşasın inşallah, Ezgi Naz, valla süper

bende Elif Eylül düşünüyorum

ecem senın ısım ne

Saol Didemcim. Ya boşver sen o kadını. Ben bayılırım Zeynep ismine. Duruda çok yakıştı yanına. Ona burdan bir dil çıkarıyorum naniknanik

Tatlım benim ismim Didem eşimin Berkay kızımızın adıda kısmetse Zeynep Duru olacak..aslında bizim isimlerimize uymuyor ama idare etcez artık..

Özge alemsin ya..ne kadar iyi niyetlisin sen sadece dil çıkartıyorsun birde beni düşün onun için ne planlarım var..kaydirigubbakcemile

valla en güzel zamanımız aslında. gezdik gezdik. yoksa 6 aydan sonra hele ben çok zor...

gezeriz be canım ne olacak. oyle asırı kılolar almıycaz çok belli. bebeklerimizde akıllı uslu. benı su zamana kadar uzmedı. kardesı üzmüştü ona koydu tekmeyı yolladı oglumdelikafadulden ıkızde olsa gezersın merak etmee. ama dr umun dedıgıde dogru su an hamılelılıgının balayı dönemi diyor kadın:)

valla en güzel zamanımız aslında. gezdik gezdik. yoksa 6 aydan sonra hele ben çok zor...

ay evet gercekten de.hele ben alısverıs cılgınıyımdır kendımı zor zaptedıom aylardır bu uyuz memlekette.annem bıle benı beklıomus alısverısler ıcın.naka gusel allah saglık versın de altını ustune geltırelım ıns oraların

didem canım seninle en yakın zamanda buluşuyoruz ve ben dalıcam o kadına direk haberin olsun canım önemli olan eşinin ve senin beğenmeniz kimseyi ilgilendirmez ama Zeynep Duru çok uymuşlar canım

özge- ezgi çok güzel olmuş, zeynep ismide çok güzel.
pembecim nazlılar gerçekten nazlı oluyo çok şahit oldum:))

zeynep, benim kocamın eski sevgilisi. lakin ismin tapusu onda mıymış hiç umrum değil

elif ve zeynep olabilirler benim kızlarım.

3 tane ezgı tanıdıgım var hepsı bırbırınden gusel ve alımlı ıns senın kızında oyle olur.anasına cekerse kesın oyle olur.adıyla gelsın ve yasasın ıns melegın

Ayyy inş. cnm bnm. Aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok güzel bence adıyla yaşasın inşallah, Ezgi Naz, valla süper

bende Elif Eylül düşünüyorum

Saol Tatlım :ecrin_bebek:

Daha kötüsünü yapardım ama ikonlarda yoktu :roflol:

özge- ezgi çok güzel olmuş, zeynep ismide çok güzel.
pembecim nazlılar gerçekten nazlı oluyo çok şahit oldum:))

Saol cnm bnm a.s.

zeynep hiç yıpranmayan ve eskimeyen bir isim çok severim zeynep ismini canım ismiyle yaşasın bebeğin

zeynep, benim kocamın eski sevgilisi. lakin ismin tapusu onda mıymış hiç umrum değil

elif ve zeynep olabilirler benim kızlarım.

afferin arkadaşım sana vallahi helal olsun..ben değil ismi koymak ne kadar o isimde arkadaşım varsa hepsiyle ilişkimi bitiridim..benim kocamın öyle eski sevgili şansı yok malesef çünkü ikimizde 15 yaşındaydık tanıştığımızda..ben sokakta lastik oynuyordum yani..benimde onunda ilk arkadaşlığıydı..nikah masasında son buldu..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…