afferin arkadaşım sana vallahi helal olsun..ben değil ismi koymak ne kadar o isimde arkadaşım varsa hepsiyle ilişkimi bitiridim..benim kocamın öyle eski sevgili şansı yok malesef çünkü ikimizde 15 yaşındaydık tanıştığımızda..ben sokakta lastik oynuyordum yani..benimde onunda ilk arkadaşlığıydı..nikah masasında son buldu..:lepi:
bu ay evliliğimizin 9. birlikteliğimizin 11. yılı doluyor kızlar :) maşallah!
ezgi naz & poyraz ne kadar uyumlu isim oldu süprizzzzz
ezgi naz & poyraz ne kadar uyumlu isim oldu süprizzzzz
Maşallh kızzzzz. :lepi:
kaydirigubbakcemile5 çok uyumlu oldular valla. Beşik kertmesi yapalı biz bunları :icecream: Senden iyi kaynanamı bulcak benim kızım :içelim:
sen koydun kafaya bu kızı gelin yapacaksın kendine:)
benim poyrazımda senin kızından iyisinimi bulcak ismide güzel
ben ne demişler anasına bak kızını al.. senin gibi dürüm olsun oğlumunda kayıvalidesi olsun daha ne isteriz:jeyyar::1hug:Şeniz:içelim::dance:
Bircancım bende sana bir itirafta bulunayım..eşim daha bekarken bile oğlumuz olursa adı Poyraz olur diyordu..fakat eşimin kuzenin ikizleri oldu ve isimlerini Poyraz ve Yamaç koydular..kocamın içinde kaldı ama yinede inatçıydı o isimde..fakat bizim adamın ağzında bakla ıslanmaz bu bahsettiğim kadının yanında da söylemişti ve şimdi onların bebeğinin adı Poyraz hayatım:jeyyar:
Allah allahhhhhhhhhh tamamdır bu iş. Yarın gelin isteyin kızımızı sırnaşık şeysırnaşık şey
hihi yarını bekleyemeyiz bu akşam gelelimm
ne zor erkeğe hediye almak değil mi?!
fekat evlilik yıldönümü hediyemizi almalıyım artık 12 gün kalmış!!! :)
kimseye söylemeyeyim mi yani? kim önce doğurursa onun koyma ihtimeli oluyor yani koyuyor o kötü canım ya. içinde kalmıştır seninkinin. kız şimdi senin dimi ne koycanız
aaa senin yoksa oğluma mı talipsindelikafaduldendelikafadulden bari damadımı olsun eşimin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka yaptım cnaımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?