2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bilmem kendime çok güveniyorum herhalde ondan :)

bu arada size de maşallah :)

ezgi naz & poyraz ne kadar uyumlu isim oldu süprizzzzz

Bircancım bende sana bir itirafta bulunayım..eşim daha bekarken bile oğlumuz olursa adı Poyraz olur diyordu..fakat eşimin kuzenin ikizleri oldu ve isimlerini Poyraz ve Yamaç koydular..kocamın içinde kaldı ama yinede inatçıydı o isimde..fakat bizim adamın ağzında bakla ıslanmaz bu bahsettiğim kadının yanında da söylemişti ve şimdi onların bebeğinin adı Poyraz hayatım:jeyyar:

Maşallh kızzzzz. :lepi:

kaydirigubbakcemile5 çok uyumlu oldular valla. Beşik kertmesi yapalı biz bunları :icecream: Senden iyi kaynanamı bulcak benim kızım :içelim:

benim poyrazımda senin kızından iyisinimi bulcak ismide güzel
ben ne demişler anasına bak kızını al.. senin gibi dürüm olsun oğlumunda kayıvalidesi olsun daha ne isteriz:jeyyar::1hug:Şeniz:içelim::dance:

benim poyrazımda senin kızından iyisinimi bulcak ismide güzel
ben ne demişler anasına bak kızını al.. senin gibi dürüm olsun oğlumunda kayıvalidesi olsun daha ne isteriz:jeyyar::1hug:Şeniz:içelim::dance:

Allah allahhhhhhhhhh tamamdır bu iş. Yarın gelin isteyin kızımızı sırnaşık şeysırnaşık şey

teşekkürler kızlar tebrikleriniz için.

yok petişko yakın tarihlerdi. lakin neyin ne olduğunun belli olmadığı bir 4-5 aylık dönem geçirdiğimiz için birlikteliğimiz derken yuvarlak konuştum.

kimseye söylemeyeyim mi yani? kim önce doğurursa onun koyma ihtimeli oluyor yani koyuyor o kötü canım ya. içinde kalmıştır seninkinin. kız şimdi senin dimi ne koycanız

aaa senin yoksa oğluma mı talipsindelikafaduldendelikafadulden bari damadımı olsun eşimin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka yaptım cnaımhihoyyyt

fekat evlilik yıldönümü hediyemizi almalıyım artık 12 gün kalmış!!! :)

ne almayı dusunuyorsun? Ben cok zorlanıyorum. Esımde benım 8 yıldır hayatımda hazıranda 3. Evlılık yıldonumumuz. Artık hersey alındı:) benım gıbı herseyın ay donumunu yıldonumunu kutlayanlar ıcın kacılnılmaz son:)

ne almayı dusunuosun.artık o bı baba adayı bu kez farklı fakat manadar bı hedıye olmalı

evat kız canım kısmetse Zeynep Duru olacak..

hediye mevzuuna girdik aha şimdiden beynim zonklamaya başladı.
herkes aldığı hediyeleri yazsın bakayım. kılık kıyafetler konu dışıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…