2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ne ben ne kocam kameradan pek hazzetmeyiz. fotoğraf. mak. ve fotoğraf çekmeyi (ben ayrıca fotomun çekilmesini de tabi) çok daha fazla severiz. bebeklerimiz olacak kamera şart diye koşa koşa kamera aldı geçen hafta canım benim.

hediye mevzuuna girdik aha şimdiden beynim zonklamaya başladı.
herkes aldığı hediyeleri yazsın bakayım. kılık kıyafetler konu dışıdır.

valla canım kıyafet malum zaten ama ben bir doğumgününde ona doğduğu sene ve günün gazetesini hediye etmiştim..o doğduğu gün neler olduğunu görsün diye..

hediye mevzuuna girdik aha şimdiden beynim zonklamaya başladı.
herkes aldığı hediyeleri yazsın bakayım. kılık kıyafetler konu dışıdır.

canım ben artık agzını arıyorum. cüzdanımı değiştirsem dedi. hopp ilk onemlı gunde cuzdan aldım. saat almak ıstıyordu onu aldım hemen:) sımdı 3 hazıran d.gunu 11 hazıran evlılık yıldonumu. güneş gözlüğü istiyor ama tatıle gıtmeden ıstıyor. oda bana uymuyor:)

çizgi filmlerde oluyor ya böyle kimsenin bir şey söylemeyip durduğu anlarda cırcır böceği öter. bizim sayfa da öyle oldu :)

ben doğum gününde kocişime kızını taşısın diye kanguru almıştım..

kendınıze calışmıssınız:) valal takdir ettimkaydirigubbakcemile3 bende araba koltugu alıyım nasıl fıkır ama:) bırde benım bu sene hazıran çok dolu. ılk haftasıda babalar gunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…