2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Özgecim kızının ismi harika maşallah adıyla birlikte büyüsün inşallah. Ezgi aynı zamanda yeğenimin ismi. Şu an 12 yaşında falan. Ama hem çok zeki hem çok güzel. Allah sana da öyle bir kız nasip etsin inşallah. Küçük bir kızken banyodan çıkınca onu giydirirdim birlikte gardırobundan kıyafet seçerdik ayy nasıl hoşuma giderdi , ya da uyurken onu izlerdim allahım ne olur benimde birgün böyle bir kızım olsun derdim. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim valla kayınvalidenin inceliğine ve hassasiyetine bayıldım. Ne kadar şanslısın duygularını bu kadar içten dile getiren bir kayınvalideye sahip olduğun için.

Didemcim çok geçmiş olsun yaaa, sen neler yaşanmışsın öyle üstüste. Allah beterinden korusun. Büyükbabana da Allah acil şifalar versin. Sen bir tavuk falan kes bari. Bizim buralarda öyle yaparlar bir insanın başına üstüste kötü şeyler gelirse kan akıtmanın iyi olduğu düşünülür. Ayrıca kızının ismi çok güzel. Sen bakma o salağın dediklerine muhtemelen seni kıskandığı için bu şekilde davranıyor.

Tülaycım ablana tekrar tekrar çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun. Şu ameliyatı en iyi şekilde atlatıp eski sağlıklı günlerine geri dönsün inşallah...

Emelcim gözünaydın.Çok sevindim. Bebeğini görmüşsün sağlığı iyiymiş yaa gerisi önemli değil. Cinsiyetini de bir sonraki gidişte öğrenirsin tatlım.

Filizcim lütfen içini ferah tut, bak burda hepimiz eminiz sonuçların iyi çıkacağına ve hepimiz senin ve bebeğin için dua ediyoruz. Rabbim merak etme bu kadar hamilenin duasını geri çevirmez. Bence o doktorun hatasıydı. Eminim çrş günü iyi haberler vereceksin bize. Ve bence sakın amniyosentez düşünme geçenlerde bir yazı yayınladım bu amniyosentez önerilen bir annenin mektubunu okumuş muydun? Riski büyük tatlım.
Ama tabi son karar yine senin...Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

Pembecim kızlarınızla birlikte nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllara inşallah...
Tebrik ederim canım.

Saol Dilekcim. İnş. benim kızımda senin yeğenin gibi zeki ve güzel olur. Kayınvalide konusuna gelince bende kendimi şanslı hissediyorum cnm.

kızlar ben ogluma boxer arıyorum ama buldugum en küçük yaş 4 yaş küçük bır yerde görürsenız bana haber verırmısınız

kızlar ne cani insanlar var şimdi okudun Bebeğini boğarak öldürmüş

Denizli'de 7 aylık bebeği evde ölü bulunan kimya öğretmeni anne tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 6 Nisanda, ıstiklal Mahallesi 1181. Sokak'taki evinde cesedi bulunan 7 aylık Öykü T'nin, Denizli Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, boğazının sıkılması sonucu öldüğü belirlendi.

Denizli Devlet Hastanesindeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan anne P.H.T (35), sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

Denizlide 6 Nisan Pazartesi günü 155 Polis ımdat hattına gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, ıstiklal Mahallesi 1181. Sokak'taki bir apartman dairesine geldiklerinde, kimya öğretmeni P.H.T'yi (35) baygın halde bulmuştu. Kadının, bileklerini kestiğini ve antidepresan ilaç aldığını belirleyen polis ekipleri, çocuk odasında ise 7 aylık bebeğin cesedini bulmuştu.

kendınıze calışmıssınız:) valal takdir ettimkaydirigubbakcemile3 bende araba koltugu alıyım nasıl fıkır ama:) bırde benım bu sene hazıran çok dolu. ılk haftasıda babalar gunu:)

ee napalım... babalığın yükünü hafifleteyim dedima.s.

bu ay evliliğimizin 9. birlikteliğimizin 11. yılı doluyor kızlar :) maşallah!

Kızlarınızla daha nice mutlu yıllara arkadaşım.

ne almayı dusunuosun.artık o bı baba adayı bu kez farklı fakat manadar bı hedıye olmalı

Üzerinde Daddy yazılı T-shirtlerden arıyorum nerde bulabilecegimi bilen var mı???

petibor yazılardan çıkardıgım kadar adı Ela sanırım.Bizim takıntı ismimiz haline geldi de ne bulsak yine ela ya dönüyoruz. Sen memnunmusun adından??

öyle deme ... doğum sonrası depresyonu çok ciddi birşey... inşallah biz o dönemi sorunsuz atlatırız

aussie adımdan memnunıyetımı sormussun valla yıne dogsam yıne ela koysunlar ısterdim cok sevıorum ısmımı.babam saolsun:)
pembe ben cam sılıodum kacırmısım hedıye mevzuunu ama ııkıde kacırmısım hakkaten kazık soruymus:)

Son düzenleme:

Allah korusun. Evlerden ırak yarabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…