Özgecim kızının ismi harika maşallah adıyla birlikte büyüsün inşallah. Ezgi aynı zamanda yeğenimin ismi. Şu an 12 yaşında falan. Ama hem çok zeki hem çok güzel. Allah sana da öyle bir kız nasip etsin inşallah. Küçük bir kızken banyodan çıkınca onu giydirirdim birlikte gardırobundan kıyafet seçerdik ayy nasıl hoşuma giderdi , ya da uyurken onu izlerdim allahım ne olur benimde birgün böyle bir kızım olsun derdim. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim valla kayınvalidenin inceliğine ve hassasiyetine bayıldım. Ne kadar şanslısın duygularını bu kadar içten dile getiren bir kayınvalideye sahip olduğun için.
.
kız o kadar küçük boxerı nerden bulcan :1shok:
ona her yer baba koltuğu.:) hem dur bircan 2 bebe geliyor çok masraf olacak zaten. Daha uygun olmalı.
Mozi çok kolaycı gördüm seni. Oh kebap.
Bakayım canım burlardan senin için
kızlar mızlar hadi kaçtım ben herkese güzel hafta sonları.... :)
kızlar mızlar hadi kaçtım ben herkese güzel hafta sonları.... :)
kendınıze calışmıssınız:) valal takdir ettimkaydirigubbakcemile3 bende araba koltugu alıyım nasıl fıkır ama:) bırde benım bu sene hazıran çok dolu. ılk haftasıda babalar gunu:)
bu ay evliliğimizin 9. birlikteliğimizin 11. yılı doluyor kızlar :) maşallah!
ne almayı dusunuosun.artık o bı baba adayı bu kez farklı fakat manadar bı hedıye olmalı
kızlar ne cani insanlar var şimdi okudun Bebeğini boğarak öldürmüş
Denizli'de 7 aylık bebeği evde ölü bulunan kimya öğretmeni anne tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, 6 Nisanda, İstiklal Mahallesi 1181. Sokak'taki evinde cesedi bulunan 7 aylık Öykü T'nin, Denizli Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, boğazının sıkılması sonucu öldüğü belirlendi.
Denizli Devlet Hastanesindeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan anne P.H.T (35), sevk edildiği mahkemede tutuklandı.
Denizlide 6 Nisan Pazartesi günü 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, İstiklal Mahallesi 1181. Sokak'taki bir apartman dairesine geldiklerinde, kimya öğretmeni P.H.T'yi (35) baygın halde bulmuştu. Kadının, bileklerini kestiğini ve antidepresan ilaç aldığını belirleyen polis ekipleri, çocuk odasında ise 7 aylık bebeğin cesedini bulmuştu.
kızlar ne cani insanlar var şimdi okudun Bebeğini boğarak öldürmüş
Denizli'de 7 aylık bebeği evde ölü bulunan kimya öğretmeni anne tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, 6 Nisanda, İstiklal Mahallesi 1181. Sokak'taki evinde cesedi bulunan 7 aylık Öykü T'nin, Denizli Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, boğazının sıkılması sonucu öldüğü belirlendi.
Denizli Devlet Hastanesindeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan anne P.H.T (35), sevk edildiği mahkemede tutuklandı.
Denizlide 6 Nisan Pazartesi günü 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, İstiklal Mahallesi 1181. Sokak'taki bir apartman dairesine geldiklerinde, kimya öğretmeni P.H.T'yi (35) baygın halde bulmuştu. Kadının, bileklerini kestiğini ve antidepresan ilaç aldığını belirleyen polis ekipleri, çocuk odasında ise 7 aylık bebeğin cesedini bulmuştu.
öyle deme ... doğum sonrası depresyonu çok ciddi birşey... inşallah biz o dönemi sorunsuz atlatırız
meryem anne yorulunca bebek de mı yoruluomus oyy keske yapmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?