2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

offffffffffffffffffffff ne cani anneler var ama gebelik sonu deprasyonu herhaldeeeeeeee.

meryem anne yorulunca bebek de mı yoruluomus oyy keske yapmasaydım

ewet canim bebek sen nasil hissedersen kendini oda ole hissediyorrrrrr:CüvCüv:

kizlarrrrrrrrrrr cok mutluyum bebisimin odasini yapiyolar babasi ve amcasiiiiiiiiii tavani turkuaz boyadilar simdi duvarlarda acik turuncuuuuuuu cok guzel oluyorrrrrrrrr ve esim duvarin birine nar agaci cizecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt

Ayy ne güzel. Allah Güle güle kullanmak nasip etsin cnm .

ayyy ne güzel güle güle kullansın.. bitince resimlerini koyda bizde görelim

Ayy ne güzel. Allah Güle güle kullanmak nasip etsin cnm .

saol canim yaaaaa bugun benim dogum gunum bana supriz yaptilarrrrrrrrr harika oldu ama yaaaa sadece agac kaldi bakalim hayirlisi olsunnnnnnnnnnn ayyyyy bide su 9 ay gelse yavrum yerini bulsaaaaa nasilsiniz kizlar bugun tulaayin dr kontrolu vardi ne oldu gecmisi okuyamadim hep odaya gidip bakmadan size zaman ayiramiyorum yaaaaaaaaa

size her kosesinin rresimlerini koyarim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))) yarinda odasini alicaz belki bakacagiz heryere almanya fransa yapicaz bakalim.insallah guzel birseyler bulurum oglusum icinnnnnnnnnnn...

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun cnm bnm. Nice senelere inşallah hihoyyyt

iyi ki doğdun canımmmm bulursun merak etme tatlım

Özgecim Ezgi ismine bayıldım ve senle de uyumlu,ismi ile yaşasın canımm.

peticim sağlıkla git gel ama sakın 142'den bağlanma yavrum çünkü telekomla akraba olursun bacım aman diyim ama ayarla bişiler uzak kalma senisz olmasss.bu arada yorma kendinide

ecemcim geçmiş olsun sanada,tülaycım Allah şifalar versin.
5848 canım doğumgünün kutlu olsunn,daha nice yıllaraaa sağlık,mutlulukla,bu arada odanızda hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş inşallahh sağlıklaa.

kızlar bugün üçlü test sonucumu aldım geldim,çok şükür herhangi bir problem yok.Allah'ım sana çokk şükür.darısı bekleyenlere inşallahh.kadıköy,üsküdar sahilide harikaydııı.bahar yaz çok seviyom siziii.:teytey:kaydirigubbakcemile2

ayy ne güsle eminim çok güzel olmuştur

Demetciğim doğum günün kutlu olsun canım. Oğlunla ve eşinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar dilerim.

Saol Ayfercim a.s. Testinizin iyi çıkmasına çok sevindim cnm şükürler olsun hihoyyyt

sevdiklerinle nice mutlu senelere Demetcim..

kızlar ben anneme gidiyorum herkese iyi hafta sonları..Allaha emanet olun..

Gözünaydın Ayfercim.. Çok sevindim testinin iyi çıkmasına. Allah hepimize hep böyle iyi haberler almayı nasip eder inşallah...

Doğum günün kutlu olsun cnm bnm. Nice senelere inşallah hihoyyyt

iyi ki doğdun canımmmm bulursun merak etme tatlım

demetcim nice mutlu senelere. bebi,şininde odası hayırlı olsun

ayy ne güsle eminim çok güzel olmuştur

Demetciğim doğum günün kutlu olsun canım. Oğlunla ve eşinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar dilerim.

Demet canım nice senelere mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum tüm sevdiklerinle

arkadaslar hepinize cokkkkkkkkkkkkk ama cokkkkkkkk tesekkur ederim iyiki varsiniz kucuk bir cocuk gibi yerimde duramiyorum yaaaaaaa harika olduuuuuuuuuuuuu en guzel hediyeem bu olduuuuuuuuuu.sizeeee her kosesinin fotosunu cekip koymaya calisicam kizlarhihoyyythihoyyyta.s.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…