Gözünaydın Ayfercim.. Çok sevindim testinin iyi çıkmasına. Allah hepimize hep böyle iyi haberler almayı nasip eder inşallah...
Ayfer gozun aydın cnım. Darısı basımıza ınsalaahhh
bu arada bircannn yeni fotomusta hoşmuş yaniii:)
bu arada eltim sağolsun taç linens bebek battaniyesi almışş,kayınvalidem mother care bebek takımları almışşş.ben eminönü derken Allah razı olsun en iyisini düşünüyorlar ama ben yinede eminönüne bakıcam yazık çok alıcam çok para vermesin canım kocişim.haşim işcanada bebek arabası ve beşiğe bakıcam inşallah.ama 7 ay olmadan biş ialmıyorum ve almadımda ya.heves ediyorum ama tutuyom kendimi helal bana:)
bu arada eltim sağolsun taç linens bebek battaniyesi almışş,kayınvalidem mother care bebek takımları almışşş.ben eminönü derken Allah razı olsun en iyisini düşünüyorlar ama ben yinede eminönüne bakıcam yazık çok alıcam çok para vermesin canım kocişim.haşim işcanada bebek arabası ve beşiğe bakıcam inşallah.ama 7 ay olmadan biş ialmıyorum ve almadımda ya.heves ediyorum ama tutuyom kendimi helal bana:)
sağolasın canımcımm.ayfer gozun aydın arkadasım.cok sevındım.
demet nıce mutlu senelere oglunla esınle ınsallah.
helal sana nasıl tutuyon kendini.. ben hiçç dayanamıyommm yaa
bakmayın kendime ne görsem alırdım ama korkuyorumda Allah korusun.kocişte dedi 7 ay olmadan alma bişi diye.hatta bakmıyorum bakarsam alırım diye:)Ooo ne kadar güzel yerlerden hediye alıyorsun sen öyle , bu arada gerçekten helal sana ben elime 3 kuruş geçirince ya kendime ya bebişe bişey alıyorum aslında daha çok erken ama ne bileyim :)
bence almak lazım yavaş yavaş sonra birden alınca yük olabilir bütçeye diye düşünüyorum ufak tefek alınca koymaz adama
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi hafta sonları bebişlere iyi bakın
bence almak lazım yavaş yavaş sonra birden alınca yük olabilir bütçeye diye düşünüyorum ufak tefek alınca koymaz adama
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi hafta sonları bebişlere iyi bakın
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar cok yoruldum uzanıodum az belım dogrulsun da kalkım yemek yapım dıe.oglum bı tepık attı ama icimden dııl elımle hıssettımm.ben yorulunca huysuzlandı herhalde:).aksama da ınsallah boyle olur da babası da hıssedr yavrumu.darısı hepınızın basına ınsallahhh.amınn
Kızlar dışarda toplantım vardı, gelirken ofise oxxo ya uğradım , varya çok güzel spor beli lastikli pantolonlar var bir tane aldım ,bir tane de etek gördüm onuda alıcam onunda beli lastikli çok şeker bir şeydi ...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar cok yoruldum uzanıodum az belım dogrulsun da kalkım yemek yapım dıe.oglum bı tepık attı ama icimden dııl elımle hıssettımm.ben yorulunca huysuzlandı herhalde:).aksama da ınsallah boyle olur da babası da hıssedr yavrumu.darısı hepınızın basına ınsallahhh.amınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?