2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada eltim sağolsun taç linens bebek battaniyesi almışş,kayınvalidem mother care bebek takımları almışşş.ben eminönü derken Allah razı olsun en iyisini düşünüyorlar ama ben yinede eminönüne bakıcam yazık çok alıcam çok para vermesin canım kocişim.haşim işcanada bebek arabası ve beşiğe bakıcam inşallah.ama 7 ay olmadan biş ialmıyorum ve almadımda ya.heves ediyorum ama tutuyom kendimi helal bana:)

ayfer gozun aydın arkadasım.cok sevındım.
demet nıce mutlu senelere oglunla esınle ınsallah.

helal sana nasıl tutuyon kendini.. ben hiçç dayanamıyommm yaa

Ooo ne kadar güzel yerlerden hediye alıyorsun sen öyle , bu arada gerçekten helal sana ben elime 3 kuruş geçirince ya kendime ya bebişe bişey alıyorum aslında daha çok erken ama ne bileyim :)

bence almak lazım yavaş yavaş sonra birden alınca yük olabilir bütçeye diye düşünüyorum ufak tefek alınca koymaz adama

ayfer gozun aydın arkadasım.cok sevındım.
demet nıce mutlu senelere oglunla esınle ınsallah.
sağolasın canımcımm.
helal sana nasıl tutuyon kendini.. ben hiçç dayanamıyommm yaa

Ooo ne kadar güzel yerlerden hediye alıyorsun sen öyle , bu arada gerçekten helal sana ben elime 3 kuruş geçirince ya kendime ya bebişe bişey alıyorum aslında daha çok erken ama ne bileyim :)
bakmayın kendime ne görsem alırdım ama korkuyorumda Allah korusun.kocişte dedi 7 ay olmadan alma bişi diye.hatta bakmıyorum bakarsam alırım diye:)
bence almak lazım yavaş yavaş sonra birden alınca yük olabilir bütçeye diye düşünüyorum ufak tefek alınca koymaz adama

dediğin gibi canım haklısın ama bizim adam mühendisim ben sayısal düşünürüm hep der ve belli bir bütçe ayırdı o günler için maşallah.ya valla Allah'tan o öyle şükür.yoksa ben hesap işlerinde edebiyatçı:)

Kızlar dışarda toplantım vardı, gelirken ofise oxxo ya uğradım , varya çok güzel spor beli lastikli pantolonlar var bir tane aldım ,bir tane de etek gördüm onuda alıcam onunda beli lastikli çok şeker bir şeydi ...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar cok yoruldum uzanıodum az belım dogrulsun da kalkım yemek yapım dıe.oglum bı tepık attı ama icimden dııl elımle hıssettımm.ben yorulunca huysuzlandı herhalde:).aksama da ınsallah boyle olur da babası da hıssedr yavrumu.darısı hepınızın basına ınsallahhh.amınn

Son düzenleme:

kıyamam ona ya ne güsel dışardanda hiseetmeye başlamış canım maşallah yaramaz senin kuzu

Aman da aman tosun paşaya bak sen , dışardan da hissedilir miş

Sağol Bircancım daha iyisi senin olsun ...

kızlar en kısa zamanda rabbım sıze de gostersın ınsallah.o tekmelerken ben sızın ıcın de dua ettım.oyyy yavvrum yerım ben o kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…