2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende 15. dk. sonra çıkıcam kızlar hafta sonu sitede olmuyacalara şimdiden iyi hafta sonları iyi bekın kendinize bebişlerinize. iyi akşamalr kızlar yarın görüşürüz.

begumcum naber nerlerdesın kac gundr ozledık senı

ben geldim sen kaçıyon bacım...oku oku btmedi anacım yazdıklarınız...iyiyiz valla ne olsun bugün doktordaydık..kızım kocaman olmuş 18 cm 195 gr...:CüvCüv::CüvCüv: göbü büyüyor tabee... ama kilo almamşm 1 ayda kızdı doktor...siz napıyosunuz?

benim oğluşumda 2yaşında ben 2.bebek için küçük diyodum seninki daha küçükmüş allah yardımcın olsun

evet küçük oğlum ve ikinci bir bebekle uğraşması zor. ama emin ol ilerdede zor olacak kolay olmasını beklememek lazım her cocuk zorlukla büyüyor.. benim isteyerek olmadı spiralim vardı ve hamile kaldım aldıracaktım ama Allahım yarattığı varlığı ben nasıl yok edebilirdim sence...heleki ufacık kalbinin atışlarını duyarken... umarım Allahım sana yaşatmaz aynı şeyleri...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

nbr kızlar yeni arkadaşalar mı katılıo anlamıyorum tanıyamadım ben bu topiği :)) acaba yanlış yerdemiyim yeni arkadaşlara merhaba diyorum hoşgeldiniz ben biraz ayrı kaldım da burdan ( eeeeee nasısınız arkadaşlar nasıl gidio hayat biz de dün kızmla dün doktordaydık :)) ben gelmeyeli ne var ne yok bi değişiklik varmı sağlığınız yerindedir inşallah ?

evet bende istemeden hamile kaldım aslında hazır değildim ama asla bebeğimin alınmasına razı olamazdım hayırlısı böyleymiş artık 2.bebek fikrinede alıştım inşallah1.ler kıskançlık yapmazlar

siz demeyelim lütfen :))) siz bizi yok burda :) ben hissediyorum çok rahat hemde sabahları özellikle :)şu andada basıyo tekmeleri :) çok hareketlidir teyzesi benim kızm :) cinsiyetini öğrendinmi canım ?

ben bugün hem hareket hemde bi sertlik hissettim bastırınca kaçırdı zilli neresiydi bilmiyrum ama dizi olma ihtimali yüksek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…