2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızda sürekli geriliyo o gerildiği zaman benim canım yanıyo :))) karnımın üzereine bişi geldiği zaman rahatsız oluyo tekmeyi basıyo bilgisayarı kucağıma alamıyorum cadı istemiyo ve bende bişi başladı dar kesinlikle giyemiyorum azıcık karnım saıksa hemen daralıyorum o da zaten hemen tekme atyo diyorum ya teyzeleri çok hareketli bu kız dün dr da bile bi durmadı :)))

kızlar bebek takvimini nasıl yapıyosunuz bana da öğretirmisiniz

ne güzel inşallah bende yakında hissederim eskiden hatırladığım kadarıyla çok güzel bi duyguydu

öğretiriz canım :) inşallah sende bi kaç haftaya kalmaz duyarsın :CüvCüv: şimdi takvim için family ticker sitesine giriyosun ingilizcen vardır ordan takvimi yapıosun kulllanıcı panelindeki kilo takip bölümüne yapıştırıyosun yapamazsan ben sana yapıım sen yapıştır bi dene bakalım :CüvCüv:

ben bebişimin cinsiyetini daha öğrenemedin çünkü burda 12. haftadan sonra 22. haftada ultrasona sokuyolar sizler şanslısınız ben daha çok bekliycem

pushing canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?
bizde bugün doktordaydık kızım 18 cm olmuş 195 gr
yanlız bizimki çok nazlı kımıldamıyo pek hep uykuda istifini bile bozmuyor bıcırık...:CüvCüv::CüvCüv:

istanbul anadolu yakasındayım medicana çamlıca ya gidiyorum doğumu belki medipol hastane yapabilirim belli değil yani sen ?

ben avrupa yakasındayım canım ethicaya gidiyorum bakırköyde...doğumu yurtdışında yapıcam ailemin yanında...

pushing naber kızz, nerelerdesin bakiim?
merak edip duruyoz seni
benimde kızım olcak, bu kızlar çok hareketli yaa

bakırköyde özel bi dr gittim bende adı mualla vural çok ii bi dr ama çok pahalı gerçi özel sigorta hepsini karşılıyo ama yine de çamlıcadan bakırköye dr için gidilmez :))

pushing naber kızz, nerelerdesin bakiim?
merak edip duruyoz seni
benimde kızım olcak, bu kızlar çok hareketli yaa

sorma bacım ya doğdukları zaman ne yapcaz bilmiyorum :)))))) iyidir idare ediyok geçenlerde kasık ve karın ağrım oldu bende eltilere ve komşulara dedim neden olabilir internette yokki bakıyım sonra bunlarda beni bi korkutt işte düşük olabilir filan diye çok korktum ertesi günü zor attim bu arada küçük hanımın hareketlerini hissediyorum ama yinede korkuyorum meğerse çok ayakta kalmaktan ve rahim bağlarının yırtılmasından oluyomuş normalmiş derin nefes aldım dr çok ayakta durma çok ta yürüme dedi okdar kızmda canavar gibiymiş hatta boyu özellikle bacak boyu çok uzun m
uş haftadsın bayağı öndeymiş uzun boylu olucak kızm yani e4eeee senden nbr ammada yazmışım hıııı gamyoncuiremsu

maşallah subhanallah kızına
anam senin eltiler ve komşularda bilmeden sallıyomu nee, ne diye moralini bozuyorlarsa klava:
yorulunca bende de oluyor bu şikayetler, bazen hiç bişey yapmadan rahmime doğru sancı giriyo bazende kasıklarımda oluyor, normaldir herhalde diyorum :))) çok rahatım dimi
anam kızın sana çektiyse ondandır bu hareketlilik :))))) benimi hareket ediyo ama okadar çok değil tabii, sabahlaro konuşuyoruz kızımla, tepki veriyo annesine
ne güzel duyguymuş bu annelik yaa, biran önce doğsada rahatlasak, sevsek mıncıklasak

vallahi şekerim ya bana çok tepki verniyo cadı konuşuyorumm ama banamısın demiyo rüyamda hep kızm doğmuş oluyo sürekli öle rüyalar görüyorum :)))))) bana çekmişte ben küçükken özellikle bebekkken çok tebelmişim bakma şimdi yerimde duramıyorum annem beni akşam 9 da yatırırmış ertesi gün 12 de uyanırmışım :) zorlA altımı değiştirip doyurmak için uyandırırlarmış benim kızmda böle olur inşallaah ne güzel zira eşimde biblo gibi çoçukmuş nereye koyarsan orada dururmuş hiç yaramazlık yapmamış biz sonradan azdık :))

Maşallah begümcüm kızına

hadii yaaa :)))) inşallah size çeker diyeyim o zaman
beni uykumdan etmesinde gece yoksa hareketli uyanık çocuğu severim
anne karnında nasılsa doğunca öyle olurmuş derler ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…