2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hihoyyyt
Naber pushing.?? Seninde kızına maşallah
hoşgeldin canım iyiyim işte bizm kızların yaramazlıkların dan konuşuyoruz :)) sen nasılsın bebiş ne alemde seninkide kızdı dimi yanlış hatırlamıyosam uzun zaman oldu g,remedim yine
hadii yaaa :)))) inşallah size çeker diyeyim o zaman
beni uykumdan etmesinde gece yoksa hareketli uyanık çocuğu severim
anne karnında nasılsa doğunca öyle olurmuş derler ama bakalım

desene benimki gece hiç uyumıcak çünkü geceleri onun hareketleri ve kasılmaları yuüzünden sık sık uyanıyorum uyku kjalmadı şimdiden hazırlık yaptıryo annesine demekki :)

zaten bu aylarda çok kilo almaya gerke yok son 3 ayda alıcaz nasıl olsa karnıma sürekli nemlendirici sürüyorum kuruyo günde iki litre su içiyorum dikkat ettiğim şeyler bunlar

Bizde iyiyiz cnm. Evet cnm benimde kızım olucak. Sende baya ayrı kaldın topikten..[/QUOTE]

napalım canım internet wireless var diye kabloyu yapmıyo eşim bende üstelemiyorum böle xzaten kablo olsada bilgisayar yok yeni bilgisayar almak en azından şimdi gereksiz böle hafta sonları yada eşim evde bıraktığı zaman bilgisayarı girebiliyorum bi zamanlar çok yazıorum diye laf atıyodunuz şimdide hiç yazamıyorum kafamçokkarıştı

kızlar slm nasılsınız...bugun ultrasona girdim bebegimin cinsiyetini ögrenmek için ama bebişim bi türlü önünü dönmedi.doktorum kıza benziyor ama kesin degil dedi...hayırlısı artık bakalım haftaya gene gircem....

suyu bol iç şekerim çatlak olmasın küçük bi şişeye suyu koy sürekli yanına koy iç gerçi o zamanda tuveletten çıkamıosun ama napıcan katlanıcaz :)

Bizde iyiyiz cnm. Evet cnm benimde kızım olucak. Sende baya ayrı kaldın topikten..

napalım canım internet wireless var diye kabloyu yapmıyo eşim bende üstelemiyorum böle xzaten kablo olsada bilgisayar yok yeni bilgisayar almak en azından şimdi gereksiz böle hafta sonları yada eşim evde bıraktığı zaman bilgisayarı girebiliyorum bi zamanlar çok yazıorum diye laf atıyodunuz şimdide hiç yazamıyorum kafamçokkarıştı[/QUOTE]

Olsun cnm sen yinede arada gelde iyi olduğunu bilelim

hoşgeldin sivaslı hayırlsı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi mühüm değil ama yinede allah gönlüne göre versin :)))

Hayırlısı olsun cnm. Tekrar gittiğinde görürsün

kızlar ben faranjit oldum bogazım çok kötü agrıyo...ilaçta alamıyorum ateşim yükseliyo.düşürmek için parol kullanıyorum arada bir...ıhlamur içiyorum..farenjit için önerebileceginiz bişey varmı...bide çok öksürüyorum...karnım agrıyo öksürüncede ;

sivaslı canım bebeğinin iyi olmasına sevindim, birde tam gösterseydi kendini iyi olurdu, sağlık olsunda

pushing valla adam akııllı su içmediğim halde wcden içeri giremiyorum, birde 2 lt içersem halim ne olur bilemiyorum
doğum günümde eşim almıştı bana hamile kıyafeti, birde kızkardeşimin birkaç giysisi önden pileli olduğu için uyuyor şimdilik, onları giyiniyorum
sen aldın mı bişeyler

malesf canım bi bilgim yok ama boğazına sıcak havlu ile sarabilirsin sıcak tut o bölgeyi bide bol bol ıhlsmur sıcak süt iç öksürük içinde bala karabiber karıştır bi kaşık ye keser öksürüğünü bi dene çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen

sivaslı öksürüğe ballı sıcak su iyi geliyor, çok geçmiş olsun canım
ıhlamura accık nane ve kabuklu limonda at bi taşım kaynat iyi gelir inşallah

moziş canım sen ezgi naz koycaksın dimi kızının adını?

pushing ya sen ne koycan?

ben harıl harıl isim arıyorum, eşim HANNE diyo ama kesin değil tabii

eslem cim malesef öle oluyo vc den çıkamıorum :))) ben lc waikikiden beli lastikli pantolan aldım ama oda çok büyük giyince sinirlerim bozulıuyo şişko görünüyom baktım kıyafetlere hepside çok kötü duruyo malı iiş değil bende en sonunda waikikden aldım geldim napçam bilmiorum üzt problem değilde alt önemli olan

ben kızımın adına kayınvalidemin isimi olan gökşen koymayı planlıyorum eşim istedi oda genç yaşata annesini kaybetmiş bende hakkıdır dedim kim istemez annesinin ismini koymayı hem anlamı güzel yeri göğü şen mutlu eden kız anlamında kızmda mutluluk getirsin bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…