2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet alt problem oluyo bende defactodan 2 pantolon aldım, biri şimdiden olmamaya başladı
bol bol giyinmekte sinir bozuyo valla, dışarı çıkınca problem yoksa evdeyken pijamalarla dur oohhhh

evde istersen şortla bile dur hiç problem olmuyo dışarı çıkarken bin bir türlü bide kapalı olana daha zor ((

kızlar kızımın son halı hep keyıf yapıyo eller hep basının altında aynı babası sımdıden.hersey yolunda 20-22.haftaya kadar hıssetmıyorum dıye gelme bana dıyo ben cok pırpırık.hıssetmeyenler kafanıza takmayın cok normalmıs.arada bır hıssedıp sonra hıssetmemek.

Eklentiler

• $17+5hft.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 18
gökşen ismi guzelmis hayırlı olsun ısmıyle buyusun bızımde EDA olcak %98 hem edalı nazlı anlamında,kurandada bolluk bereket anlamındaymıs.nasıl sızce

inan burdaki herkez o takvim için epey uğraştı biraz daha gayret merak etme yaparsın kaç kere denedim ben :)))

ismi bence çok güzel zeynepçim anlamı itibariyle:))) edalı güzel bi kız olur inşallah :) ismim güzel ama dimi biraz içime sinmedi gibi ama yanınada bi isim bulamadım ki

zeynep maşallah yavruna

hamilelik takvimini beceremedim ben gökkuşağı seçiyorum ağaç geliyo deli olcam

güzelim bu takvim işini bende beceremediğim için arkadaşlardan yardım aldım
ingilizce olduğu için pek anlıyamadım, Mozijiku takvim yapmayı iyi biliyo, rica ederiz yapar sanada yerimsneiben

pushingcim arada geliyon ama hoşgeliyorsun şeker.kızınada maşallah kıpır kıpır.bu arada bende medipolde leyla altuntaş'a gidiyorum sen kime gidiyorsun?hamile pantolonu aldım ben üsküdardan siyah kumaş 50tl,bir de pendik'ten hamile kot69 tl.çünkü benimkide sıkışmaya gelmiyor:)evde eşofmanlar iyide dışarı çıkınca rezil oluyodum yaa.

eslemcim su içmen lazım.bebeğin amniyo sıvısı yenileniyor gün içinde.temiz sıvı olsun dimi hep onu düşün iç canım emi.
sivaslım benimmm geçmiş olsun ya.kardeşim faranjitten bende muzdariptim bilirim.minoset içebilirsin bir,ıhlamur ama limonlu olsun iki,sıcak suyu ılıt bal koy içine iç.ama kaynar olmıcak faydası yokmuş yoksa tamam mı kardeşim.bu arada prenses geliyor diyelim hayırlısı ile maşallahhh.

zeynepcim maşallah çok şeker bebişinnn.tam keyif halinde yanii:9

ayfercim bende medipolde sema ovalı ya ditmayi planlıyorum leyle hanımın methini duydum ama sema hanımda çok iiii ya bide oradaki dr lara randevu almak için en az 15 gün öncesinden alman gerekio çok kalabalık şimdilik medicanada zehra koçere gidiyorum ama bakalım

ya bu hamile kıyafetlerini yaparken bacak kımı hafif ama hafif geniş yapsınlar yukarısını yani karın bölgesini geniş yapsalar çok süper olucak ama malesef baştan aşağı bol bacaklarım kayboluyo eşimin yanında giymem ben o kıyafetleri

sivaslı ismin ne sana sivaslı demeyelim sürekli :) canım bu tarz hastalıkların bir numaralı çaresi yatıp dinlenmek ve sıcak şeyler yüketmek boğazınıda sar iyice eşin yada annen bide güzel sıcak bi çorba yapsın gerçi kendini ii hissediosan kimseye minnet etme kendin yap bence :) ondan sonra uyu moralinide yüksek tut :))

tesekkur ederım hepımıze masallah gökşen guzel ısım bence 2.ısım dusunme derım ben ıkı ısım herzaman zor olmustur.esımın oyle hayatta koymam cok cekıyorum dıyo.tek basına guzel ısım içine sinsin :))

benimde eşimde ortek görüşü tek isim ama yinede ne bilim neyse sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil :)) ee hazırlıklara başladınmı cinsiyette belli nasıl olsa :)

ayfer gozun aydın arkadasım.cok sevındım.
demet nıce mutlu senelere oglunla esınle ınsallah.
Demetciğim doğum günün kutlu olsun canım. Oğlunla ve eşinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar dilerim.
Kızlar ben geldim ama geçmişi okuyamadım , Demet doğumgünün kutlu olsun , oda boyamada çok güzel bir jest olmuş ..

tesekkur ederim kizlarrrrrrrr

Demet merak ettim valla bende bekliyoruz resimleri

canim cok hos oldu turkuaz yapmami dr soyledi bebegi rahatlatiyormus turkuaz ve uyku duzeni iyi oluyormus birde benim cok sevdigim rennnnnkkkk hepsi bitsin koyucam resimlerinihihoyyyt

off kızlar bogazım çok kötü..hep öksürüyorum.....

canimmmmmm balli su iccc ve bulabilirsen dondurma yee iyi geliyor bogaza.hatta bademcik Ameiyati olanlara bile onu oneriyorlarrrrr nerden cikdi dondurma diye dusunme okkkkkkkk:jeyyar:kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…