2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde eşimde ortek görüşü tek isim ama yinede ne bilim neyse sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil :)) ee hazırlıklara başladınmı cinsiyette belli nasıl olsa :)

hazırlıklara pek bısey almıyoruz sadece begenıp kaydedıyoruz modellerı fılan daha gec alıcam ben 2 tane kaybettım ya canım sonra cok zor oldu.esım ozellıkle.sadece kanz da ındırım vardı astronot tulum aldım kıslık.ee kısa gelıcek sayılır sımdıde ındırım onlarda aklıma cok yatan seylerı aldım.

demet doğum gününmüydü bacım
iyiki doğdun, hayırlı sağlıklı sevdiklerinle nice senelere a.s.

anladım canım haklsın ben de astranot aldım kızıma bi kaç kışlık kıyafet aldım ondan sonra bişi almadım çünkü hep yazlık var o yüzden gerek yok şimdilik

canım sema ovalı cidden iyiymiş duydum.leyla hn inanılmaz yoğun gerçekten ve ne zaman gitsek ameliyatı çıkıyor acil.ama iyi bir doktor bilgili.dediğin gibi önceden randevu almak lazım ama iyi ki gidiyo millet:)

yok kıs değil öyleee.lycralı çoğuu.

ya ne kadar olursa olsun karnın iyice çıkmadan giyilmez o kıyafetler ben hala pantolanları mı ve önceden bol gelen 38 beden eteklerimi pantolanlarımı giyiyom :)) bende göbek çok yok herkes şaşırıo yalnız ne alıyosam kalçaya alıyorum 2 kilo 800 gr mın 2 kilosu kalçama aldım :))

güzelim bu takvim işini bende beceremediğim için arkadaşlardan yardım aldım
ingilizce olduğu için pek anlıyamadım, Mozijiku takvim yapmayı iyi biliyo, rica ederiz yapar sanada yerimsneiben[/QUOTE]

ayyyyyyyyy çok saol canım hala uğraşıyodum belim ağrıdı valla masa başında ingilizceyi çeviriyomda seçtiğim olmuyo bi türlü neyse pes ettim

kızlar ben çıkıyorum çooooooooook uykum geldi tavuk gibi erkenden uykum geliyo bebişlere iyi bakın iyi geceleeeeeeeeeeeeer

çok teşekkürler paylaşım için.
ya öyle ise ne ala canım sonraları alırsın.ben hem g.tlü hem göbekli olduğumdan almak zorunda kaldım:)
bide ben yeni ayakkabı aldım hep topukluydu benimkiler gittim ortopedik rahat bi ayyakkabı aldım

evet ben zaten uzun zamandır giyiyorum mecburen ama reebok spor ayakkabı alcaktım 139,50 yeni sezon çüş dedim yaa.

günaydın kızlar nasılsınız?

iş yerinde olanalra kolay gelsin vakit hemen geçsin evimize gidelimhihoyyyt

Günaydın tatlım.inşallah zamanın nasıl gectigini anlamadan evinizde bulursunuz bugun kendinizi :)

Günaydın şekerlerrrrrrr. Yaşasın haftasonu geldiiiiiii :teytey: Nasılsınız bakalım?

Eslemcim Kızımın ismi Ezgi Naz olucak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…