benimde eşimde ortek görüşü tek isim ama yinede ne bilim neyse sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil :)) ee hazırlıklara başladınmı cinsiyette belli nasıl olsa :)
canım sema ovalı cidden iyiymiş duydum.leyla hn inanılmaz yoğun gerçekten ve ne zaman gitsek ameliyatı çıkıyor acil.ama iyi bir doktor bilgili.dediğin gibi önceden randevu almak lazım ama iyi ki gidiyo millet:)ayfercim bende medipolde sema ovalı ya ditmayi planlıyorum leyle hanımın methini duydum ama sema hanımda çok iiii ya bide oradaki dr lara randevu almak için en az 15 gün öncesinden alman gerekio çok kalabalık şimdilik medicanada zehra koçere gidiyorum ama bakalım
ya bu hamile kıyafetlerini yaparken bacak kımı hafif ama hafif geniş yapsınlar yukarısını yani karın bölgesini geniş yapsalar çok süper olucak ama malesef baştan aşağı bol bacaklarım kayboluyoeşimin yanında giymem ben o kıyafetleri
canım sema ovalı cidden iyiymiş duydum.leyla hn inanılmaz yoğun gerçekten ve ne zaman gitsek ameliyatı çıkıyor acil.ama iyi bir doktor bilgili.dediğin gibi önceden randevu almak lazım ama iyi ki gidiyo millet:)
yok kıs değil öyleee.lycralı çoğuu.
çok teşekkürler paylaşım için.Arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar,sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah...Sizinle bebişinizin fotolarına sesli kayıt yapabileceğiniz bir albümü paylaşmak istedimmm fiyatıda çok uygun
KiTY ShoP - DİZÜSTÜ AT, KONUŞAN FOTOĞRAF ALBÜMÜ, DİZÜSTÜ AT - Dükkanlar
ya öyle ise ne ala canım sonraları alırsın.ben hem g.tlü hem göbekli olduğumdan almak zorunda kaldım:)ya ne kadar olursa olsun karnın iyice çıkmadan giyilmez o kıyafetler ben hala pantolanları mı ve önceden bol gelen 38 beden eteklerimi pantolanlarımı giyiyom :)) bende göbek çok yok herkes şaşırıo yalnız ne alıyosam kalçaya alıyorum 2 kilo 800 gr mın 2 kilosu kalçama aldım :))
bide ben yeni ayakkabı aldım hep topukluydu benimkiler gittim ortopedik rahat bi ayyakkabı aldım
gunaydın sabah sekerleri ve minik bademleri nasıllar bakalım...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?