İyiyiz cnm sizden naber bakalım?
iidir valla uykumuz yok bugun daha fazla tembellik etmeyelim dedik:)hihoyyyt
iidir valla uykumuz yok bugun daha fazla tembellik etmeyelim dedik:)hihoyyyt
iyi yapmışsınız. Hava çok güzel burdaaaaa tam gezmelik. Orası nasıl?
Maşallah begümcüm kızına
Bugün iş çıkışı bende gezicem. Biraz alışveriş yapıcam inşallah
teşekkürler canıma.s.a.s.
günaydın kızlar nasılsınız..?? özgecim kızının ismi çok güzel allah nazarlardan saklasın canım...
beren diye düşündüm ben ama babası sıla istiyo daha karar veremedik...en zor iş zaten isim olayı...
ya ben daha kimseye bahsetmedim ama ÇAĞLAR veya YİĞİT düşünüyorum nasıl sizce????
ÇaĞlar yİĞİt gÜzel canım ben beĞendİm
ya ben daha kimseye bahsetmedim ama ÇAĞLAR veya YİĞİT düşünüyorum nasıl sizce????
ikiside çok güzel canım ama yiğit ismini hep beğenmişimdir...
özgecim sorma ya napıcaz bilmiyorum heralde ikiside olmayacak ortak beğenilen bi isim olacak...
sen karar vermedinmi daha?
VERDİK CANIM HABERİN YOK MU POYRAZ:roflol:a.s
kızlar size tavsiyem ilerde sorun yaşamak istemiyorsanız aileler arasında isimleri şimdiden koyun.isim konusunda kimsesin bana karışmasına fırsat vermeden eşimle anlaşıp koymuştuk.kız olursa ecem erkek olursa alp eren diye..erkek oldu ve çevrem herkes bebeğimi alperen diye benimsedi:)r..ama ismini önceden belirlemeseydim şu anda eşimin ailesi ve kendi ailem arasında kalmış olucaktımm..siz siz olun bu duruma düşmeden karar verin:)
kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
oh oh oh isimlere bak, kızlar valla hepinizin seçimleri çok hoşuam gitti kaydirigubbakcemile3
ecemcim haklısın tamamen katılıyorum ve ben de ilk kaldığım günden beri ismini söylemesem de ismi hazır diyorum...
kendi ailem karışmıyor zaten annem ne karışıcam diyor ama diğer tarafın da sesi çıkmıyor çok şükür kaydirigubbakcemile3
ismini söylemiyorum çünkü mikrop gibi yayılıyor söylendiği anda, koyulduğunda duysunlar :jeyyar:
berru ya da berra istiyorum bakalım kısmet artık...
babası da bi evet diyor bi hayır :roflol: :roflol: demek ki bana kaldı :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?