2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merve bennu isim olarak nasıl?iki tane r harfi kolay söylenmiyo bence bende berrak ismini beğeniyodum ama söylenmesi çok zor sanki..

Son düzenleme:
bennunun anlamı: ışıldayan,parlayan anlamıyla birlikte küllerinden yeniden doğan anka kuşu anlamıda vardır.
berru: 1ıyilik eden, iyiliği ve mükâfâtı çok olan. 2Sözünü yerine getiren.
ya da berra: Doğru sözlü, hayır işleyen kimse

anlamı için istiyorum begüm, bennunun bana göre güzel bi anlamı yok ki söylenişi çok hoş gerçi kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum aslında bana da zormuş gibi geliyor... zaman ilerlesin de bakalım kaydirigubbakcemile3

ışıldayan parlayan kız neresi kötü anlamının kaydirigubbakcemile3 anka kuşu tarafıımıkaydirigubbakcemile3

evet ama ya kızın r leri söyleyemezse iki tane r zor olur be yavruma :CüvCüv::CüvCüv:

32 diş birden sırıttırdın beni yaaa Şeniz Şeniz
beyyu dey teyzesi olsun
tüylerim diken diken oldu inan ki ayyhhh
ya haklısın ama anka kuşunun tarifi olduğu için ışıldayan parıldayan anlamı diyorlar ki...
ay bilmiyorum, karar değiştiriyorum bile bak şimdi :roflol:
aslında bi de beren var aklımda, o da erkek ismi olarak geçiyor :roflol:
gerçi hiç erkek beren görmedim ya fisfisfis

Ebru Şallının oğlunun ismi Beren Mervecim delikafadulden

merhaba hanımlar,herkes ıyı masallah
begumcum dun ben cıkmısım yazdıgını gormedım kusura bakma kocaman olmus kzn masallah ya.ıyısınız dımı ne var ne yok

Beren 1. Tanınmış; güçlü, kuvvetli. 2. Akıllı. 3. Kadife kumaş. kız ismi

bende beren istiyorum koçişi ikna etmem lazım:jeyyar::jeyyar:

Beren 1. Tanınmış; güçlü, kuvvetli. 2. Akıllı. 3. Kadife kumaş. kız ismi

bende beren istiyorum koçişi ikna etmem lazım:jeyyar::jeyyar:

şimdiden isim arşivini talan etmeye başladım...
beren mi etsem ne etsem delikafadulden
offf hem güzel anlamlı, hem güzel söylenişli, hem de çok çok aşırı yaygın olmayan isim yok mu yaa

ay işte onu dicektim bi tek onun oğlunda gördüm bereni ve o zaman öğrendim ki beren erkek ismiymiş :roflol: :roflol:

bence beren kızlara daha yakışıyor unisex bir isim. kayra da kız ismi diyolar ama erkeklere daha uyumlu bence...hem kızım belki beren saat gibi güzel olur demi amakaydirigubbakcemile3

begumcum dun ben cıkmısım yazdıgını gormedım kusura bakma kocaman olmus kzn masallah ya.ıyısınız dımı ne var ne yok

evet seker sen cıktın ben yazdım iyiyiz canımcım hareketleri hissediliyo artık bıcırığın ama miskin bir kızımız var hep uyuyo veletdoktorda ne saygısız şimdiki çocuklar annesi babası gelmiş görmeye o kabak gibi yatıyo dedi koptuk:roflol::roflol:
siz nasılsınız tosun paşayla.? ne zaman izmire gidiyorsun?

merhaba tatlım h.g. :)
bence beren kızlara daha yakışıyor unisex bir isim. kayra da kız ismi diyolar ama erkeklere daha uyumlu bence...hem kızım belki beren saat gibi güzel olur demi amakaydirigubbakcemile3
...

evet bana da öyle geliyor..
bi de yüsra var aslında ama....
ben de ra'lardan gidiyorum :roflol:

hosbulduk kızlar.benım tosunum da ıyı allaha sukur.tekmelııo bol bol.aksam babası da hıssettı ılk kez ama tırstı bıraz:)

merhaba tatlım h.g. :)

evet bana da öyle geliyor..
bi de yüsra var aslında ama....
ben de ra'lardan gidiyorum :roflol:

:roflol::roflol:
ra olsunda iki r zor be bacım valla ben söylemekte zorlanıyorum ki r leri söyleyebiliyorum
yüsra meyra da güzel bak..ama anlamını bilmiyorum...

:roflol::roflol:
ra olsunda iki r zor be bacım valla ben söylemekte zorlanıyorum ki r leri söyleyebiliyorum
yüsra meyra da güzel bak..ama anlamını bilmiyorum...

yüsra güzel aslında şöyle yazıyor:
Leyl suresi 7. Ayet, a’la suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kur’an-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise ’’en kolay yer’’ yani ’’cennet’’ manasını taşır kur’anda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri).

meyra da çok güzel geliyor o da parıldayan ışık demek...
reyyan da güzel bilmiyorum ama..
rana ismine bayılıyordum şöyle yazıyor: 1. Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala. 2. Arapça'da "er'an" kelimesinin mücnnesi olup "ahmak, sünepe kadın" demektir. Erkek adı olarak da kullanılır.
bu ismi de koymam...

offf kafam çorba oldu -tatlicadiarzu- :roflol:
haklısın çift r zor oluyor...

günaydın aussie, valla avrupa yakasında az çok biliyordum anadoluyu hiç bilmem, gerçi ist.de de değilim artık unutmuşumdur :roflol:

bi iki isim daha buldum:
müberra: Temize çıkmış aklanmış, müstesna, azade, arınmış. Hz. Peygamberin isimlerinden.
mürevva: Aklı, fikri, düşünüşü görünüşü sağlam.
bunlar da biraz... ayyy ne bileyim.. ben iyisi mi zehra koyayım sonu "ra" ya :roflol:

kızlar ben kaçar, mesai bittiiiiiii :)

herkese süper bi haftasonu diliyorum herşey gönlünüzce olsuuunnn a.s.

Lina veya liva kuranda gecen isim. Googleda isimarsivi diye arartirsaniz anlamini birleyip ona gore isim aratabilirsiniz. Bol eglenceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…