2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yazmıyolar elaa:) ben yazıyım barı:) dun bebek odaları baktım kızlar. Cılekde fıyat gayet uygun ama tek bır model var. Ben tepehome da begendımesım baska bır tepehome a daha bakacak. Orasıda guzel ındırımde. Almayacaktım aslında dogumdan once ama esım almak ıstıyor

almak ıstıosa bırak alsın canım.onların heveslı olmaları da cok gusel bısey.benım aldıgım herseye bakıo organık mı dıe hosuma gıdıo benım de.bn bebek odası almayı dusunmuorum.ama babası ılla alcam derse bısey demem.cılek en guselı bu arada ama baska yerlere de bakmak lazım ıyı dusunmussun cnm

temmuzda Allah kısmet ederse baya işim olcak bebeğin odası badana olcak eşyaları alıncak ben ikeadan almayı düşünüyorum bir dolap bir de yatak alcağım

kızlar ben şu gebelik şeridini yapamıyom bi türlü yani yapıyomda buraya taşıyamıyom bi yardım etseniz çıldıracam

canım benim çalışma odamdaki herşey ikeadan aldım gayet memnunum bundan dolayı ordan almayı düşünüyorum zaten çokda uzun süre kullanılmayak hem ekonomik hemde ben seviyorum

rusyadaki modellerinde ikeadaki beşikler sallanmıyo eğer bebiş gazlı olursa sallamadan uyutmak zor olabilir

gogus kalkanı ne işe yarıo kızlar

canım o süper bişiymiş kullanan bütün arkadaşlar çok memnun kaldı göğüse hava aldırdığı için pedlerin aksine yara yapmıyormuş akan sütte haznesi var orada birikiyor ben ped yerine onu kullnamyı düşünüyorum arkadaşlarım öve öve bitiremediler anneler için yüzyılın buluşu heralde yıka yıka kullan pedler yapışıyormuş falan aklında olsun

selaaam kızlaaar nasılsınız.işlerim açıldı çok şükür o yüzden fazla giremiyoruuum ama beni unutmaaayııınnnnn heee.beniim aklım hep sizdeee ya bide karnım çok küçük hala 5 ay biticekk

canım hem rahat emzırmek için hem gögüs pedi gorevını goruyormus birde sutun boşa gıtmesını engellıyormus

anladım canım.gtmısken su ıvır zıvırları da almak ıstıorum da mesela burun aspiratoru,ates olcerı,banyo termometresı,gogus kalkanı,bıberonları...ondan sorum alım o zman ıyımıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…