2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar naber...bisoru sormuştum güme gitmiş kimse cevaplamamış..bidaha sorayım bari... bebegin sag kasıkta veya sol kasıkta durmasıyla alakası varmı cinsiyetin kızalr siz hiç böyle bişe duydunuzmu...sizin bebekler hangi tarafınızda daha çok hissediyorsunuz...ve cinsiyetleriniz ne...sag erkek sol kız diolar dogrumuki?
:1shok:

Merhaba Kızlar ınşallah hem siz hem de bebişleriniz iyidir.

Bende bir soru sormak istiyorum: ben SSK 'lıyım şu an özel hastaneye gidiyorum ve 22 Lira kadar bir para alıyorlar gerisini sigorta karşılıyor sanırım.Acaba doğumu da bu hastanede yapmaya karar versem SSk bir kısmını karşılar mı normal doğum masrafı ne kadar oluyor bilen varmı? Şimdiden teşekkürler.

anladım canım.gtmısken su ıvır zıvırları da almak ıstıorum da mesela burun aspiratoru,ates olcerı,banyo termometresı,gogus kalkanı,bıberonları...ondan sorum alım o zman ıyımıs

liste yap canım kendıne. olur olmazı alma potansıyelımız yuksek

liste yap canım kendıne. olur olmazı alma potansıyelımız yuksek

haklısın kendım gtsem ne var ne yok alırım ama annemle gıdıcegım ıcın annem olur olmazı aldırmaz zaten.hatta o bunlara bıle bızım zamanımızda bunlar mı vardı ne gerek var dıebılır:)yıne de lıste yapmak en ıyısı

neler lazım lıstelerı var zaten hazır kk da. ama bazıları abartmıs tabe:)

merhaba kızlar nasılsınız?
ya ağustos anneleri buluşmuş biz hala buluşamadık...ben organizasyon yapıyorum kimseden cevap gelmiyor...klava:klava:

Yok canım onunla ilgisi mesela benim sağ yurmutalığımda oluşmuş ilk kontrolde doktor öyle söylemişti. Bende o zaman erkek olabilir belki diyordum ama benim kızım olacak inş. allah izin verirse. Sen bakma yani öyle bilgilere.

canım (!) kayınvalıdeme hedıye bıseyler aldım bos gtmeyeyım deıl mı.benım kayınvalıdem dun burdan bırı ıstedı dıe zeytınyagı ıstemıstık onu gondermıs actık kolıyı ve ıcınden sadece zeytınyagı cıktı.ya ınsan soyle bı avuc erık falan koymaz mı hamıleyız herjhalde dımı.ay cok uzuldum solemmemıstım ıstememıstım ama umutlanmısım demekkı ıcten ıce:)dumur oldum:s

iyi haftalar güzel anne adayları...annemden şimdi geldim çamaşırları makineye attım hemen size koştum..ayyy annemde kalmam çok iyi oluyor ya yemek hazır kahvaltı hazır kendime geldim valla...yarın kısmetse kızımı görmeye gidicem ve dörtlü testimiz var inşallah herşey yolundadır..artık hafifte olsa kızımın seyirmelerini hissediyorum özellikle yemekten sonra hep aynı yerde seyiriyor..bende benimki yine yemlenmeye geldi diyorum..çamaşırım bitsin kaçıcam yine anneme herkesler iyidir umarım..çok heyecanlıyım kızlar umarım yarın herşey yolunda gider..dualarınızı bekliyorum..Zeynep Durum için teyzeleri...kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar. Yeni bir hafta haha başladı. Herkes için mükemmel geçer umarım. Kendinize bebişleri iyi bakın.

canım benım yaa valla ınsan beklşer haklısın.

sağda olursa kız diyolar ama yalan söylüyolar:) benimde sağda duruyo bebeğim, fakat erkek. ablamında sağdaydı ama kızı oldu, yani değişebiliyo :))

ay canım benim ya kaynanalardan o tür incelikler beklemeyeceksin...
ama onlar senden her zaman beklerler.
hafta sonu bu kaynana mevxuundan çok çektim bende dertliyim anlıcan
takma kafana

inşallah canım hayırlı haberlerle gel teyzesi yer onu

anacım hıssedıp caglayı nası gondermıstı htrladın dımı.kaynana ıstesenağlama onun aklına bıle gelmemıs

boşver zaten daha tam cıkmadı bende beklıyorum. her yerde çilekler var ama kafam kadar:) izmirde sen gıdınce cıkmıs olur. az daha sabır

ay canım benim ya kaynanalardan o tür incelikler beklemeyeceksin...
ama onlar senden her zaman beklerler.
hafta sonu bu kaynana mevxuundan çok çektim bende dertliyim anlıcan
takma kafana

ya kızmadım da uzuldum nıe benı dusunmemıs dıe.gercı kımden beklıom kı ben bu ıncelıgı.3 ay kustum bı kere kızım sız ne yıyosunuz ne ıcıosunuz demedı.o yuzden dusunememesı normal o da haklı demek kı kendınce

boşver zaten daha tam cıkmadı bende beklıyorum. her yerde çilekler var ama kafam kadar:) izmirde sen gıdınce cıkmıs olur. az daha sabır

yok meryem canımın cekmesı dııl de umut etmısım kız ondan kotu oldum.benım 76 yasındakı dedem benım ıcın gtmıs almıs gelmıs annem soleyınce elanın yanına cagla koyalım deyınce.amaan bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…