ya kızmadım da uzuldum nıe benı dusunmemıs dıe.gercı kımden beklıom kı ben bu ıncelıgı.3 ay kustum bı kere kızım sız ne yıyosunuz ne ıcıosunuz demedı.o yuzden dusunememesı normal o da haklı demek kı kendınce
anacım hıssedıp caglayı nası gondermıstı htrladın dımı.kaynana ıstesenağlama onun aklına bıle gelmemıs
merhaba kızlar nasılsınız?
ya ağustos anneleri buluşmuş biz hala buluşamadık...ben organizasyon yapıyorum kimseden cevap gelmiyor...klava: klava:
elacım maşallah kıs bebişine aynen meyve yiyince bizimkide tepip duruyor soldan soldan:)sıkışıncada hissettiriyor kendini:)
msms Allah hayırlara getirsin bacım ısırık mısırık :)
ecem87 kuşum biz güya istanbullular buluşucasya eminönünde hepiciğine bakardık anacım.18 nisan dedinizdi ne oldu kızlar bana uyar.bu arada mevlüt takımı maşallah harikaaa.
kutu kutu pense benim tickerı sağolsun petibör yapmıştı Allah razı olsun kızdan.
sivaslı canım benim erkek hep soldan.elanında ama bilemem herkesin değişir.
burkem ssk karşılıyor ama hep özel hastanelerden bilgi al telefonla.değişik fiyatları.ayrıca doktor ve hastane tavsiyeleriniz diye bir topik var orayada bak.Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz - Sayfa 13 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ecem84 canım diyom ben 18 nisan denmişti okey diye.
inşallah canım hayırlı haberlerle gel teyzesi yer onu
Merhaba Kızlar İnşallah hem siz hem de bebişleriniz iyidir.
Bende bir soru sormak istiyorum: ben SSK 'lıyım şu an özel hastaneye gidiyorum ve 22 Lira kadar bir para alıyorlar gerisini sigorta karşılıyor sanırım.Acaba doğumu da bu hastanede yapmaya karar versem SSk bir kısmını karşılar mı normal doğum masrafı ne kadar oluyor bilen varmı? Şimdiden teşekkürler.
slm kızlar naber...bisoru sormuştum güme gitmiş kimse cevaplamamış..bidaha sorayım bari... bebegin sag kasıkta veya sol kasıkta durmasıyla alakası varmı cinsiyetin kızalr siz hiç böyle bişe duydunuzmu...sizin bebekler hangi tarafınızda daha çok hissediyorsunuz...ve cinsiyetleriniz ne...sag erkek sol kız diolar dogrumuki?
:1shok:
Bende bir soru sormak istiyorum: ben SSK 'lıyım şu an özel hastaneye gidiyorum ve 22 Lira kadar bir para alıyorlar gerisini sigorta karşılıyor sanırım.Acaba doğumu da bu hastanede yapmaya karar versem SSk bir kısmını karşılar mı normal doğum masrafı ne kadar oluyor bilen varmı? Şimdiden teşekkürler.
iyi haftalar güzel anne adayları...annemden şimdi geldim çamaşırları makineye attım hemen size koştum..ayyy annemde kalmam çok iyi oluyor ya yemek hazır kahvaltı hazır kendime geldim valla...yarın kısmetse kızımı görmeye gidicem ve dörtlü testimiz var inşallah herşey yolundadır..artık hafifte olsa kızımın seyirmelerini hissediyorum özellikle yemekten sonra hep aynı yerde seyiriyor..bende benimki yine yemlenmeye geldi diyorum..çamaşırım bitsin kaçıcam yine anneme herkesler iyidir umarım..çok heyecanlıyım kızlar umarım yarın herşey yolunda gider..dualarınızı bekliyorum..Zeynep Durum için teyzeleri...kaydirigubbakcemile3
ya ozaman bu cumartesi veya bi sonraki cumartesi buluşalım...yanlız ayfer eminönü çok kalabalık olur doğru düzgün oturacak bi yerde bulamayız...başkabi yer ayarlasak?senle beraber yapalım şu organizasyonu anacım...a.s.
kutu kutu pense ben gormemısım yazdıgını sımdı ayfer soleyınce farkettım.sen tıckerı yapmayı bılıosan yap sonra o tıckerı yaptıgın sayfadakı bbcode yazan yerın yanındakı lınkı kopyala profıl duzenleye gel ordan kılo takıp cızelgesı var sayfanın en sonunda oraya yapıstr ama sonunda ımg dıe bısey varsa onu sıl.eger tıckerı da yapamıosan sat ını sole ben sana yaparım
Kızlarrrrrr küçük altının fiyatını bilen varmı????
Kızlarrrrrr küçük altının fiyatını bilen varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?