2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

elacım maşallah kıs bebişine aynen meyve yiyince bizimkide tepip duruyor soldan soldan:)sıkışıncada hissettiriyor kendini:)
msms Allah hayırlara getirsin bacım ısırık mısırık :)
ecem87 kuşum biz güya istanbullular buluşucasya eminönünde hepiciğine bakardık anacım.18 nisan dedinizdi ne oldu kızlar bana uyar.bu arada mevlüt takımı maşallah harikaaa.
kutu kutu pense benim tickerı sağolsun petibör yapmıştı Allah razı olsun kızdan.
sivaslı canım benim erkek hep soldan.elanında ama bilemem herkesin değişir.
burkem ssk karşılıyor ama hep özel hastanelerden bilgi al telefonla.değişik fiyatları.ayrıca doktor ve hastane tavsiyeleriniz diye bir topik var orayada bak.Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz - Sayfa 13 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ecem84 canım diyom ben 18 nisan denmişti okey diye.

kafana tokadan başka bişey takmaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sağol ayfercim. hoş geldin.

elamm boşver herseyi sen ne istiyon burada varsa 1 kargo ertsı gun mıdende:)

anacım hıssedıp caglayı nası gondermıstı htrladın dımı.kaynana ıstesenağlama onun aklına bıle gelmemıs

valla yani ne diyim düz düşünüyorlar demek ki.biz olsak onun harici Allah ne verdiyse koyardık ama napıcan insanlar değişik be yavrum boşver aklına gelmemiştir de sinirini bozma.belkide cidden aklına gelmedi, bizim gibi ince düşünmüyor de.

merhaba kızlar nasılsınız?
ya ağustos anneleri buluşmuş biz hala buluşamadık...ben organizasyon yapıyorum kimseden cevap gelmiyor...klava:klava:

Evet ya bencede buluşalım....İst daki anneler den kimler gelicek buluşmaya listeyi çıkarılım artık...CADIARZUCADIARZU

kutu kutu pense ben gormemısım yazdıgını sımdı ayfer soleyınce farkettım.sen tıckerı yapmayı bılıosan yap sonra o tıckerı yaptıgın sayfadakı bbcode yazan yerın yanındakı lınkı kopyala profıl duzenleye gel ordan kılo takıp cızelgesı var sayfanın en sonunda oraya yapıstr ama sonunda ımg dıe bısey varsa onu sıl.eger tıckerı da yapamıosan sat ını sole ben sana yaparım

ya ozaman bu cumartesi veya bi sonraki cumartesi buluşalım...yanlız ayfer eminönü çok kalabalık olur doğru düzgün oturacak bi yerde bulamayız...başkabi yer ayarlasak?senle beraber yapalım şu organizasyonu anacım...a.s.

inşallah canım hayırlı haberlerle gel teyzesi yer onu

sağol canım nasılsın..ya artık karşılayamıyorum seni..annem sahil tarafında oturuyor gelirseniz sahile eşimle birlikte geliriz canım bizde..valla heyecan dorukta hayırlısıyla şu yarını bir atlatsak..:Saruboceq:

bende 2 sene önce ilk doğumumu özel hastanede yaptım bi kısmını devlet karşılamıştı ama bizde 350 ytl vermiştik fakat ben bağkur luyum ssk karşılıyomu bilmiyom

Canım ben bebeğimi sağ tarafta hissediyorum. Bir kızım olucak. Ama cinsiyet belirlemekle alakalı bir yol olduğunu sanmıyorum bende.

Evet cnm hastanenin ssk ile anlaşması olduğu sürece doğum ücretinin bir kısmınıda ssk karşılar.

Canım benim herşey yolunda gider inş. Dua ederiz biz fıstığa merak etme.:Saruboceq:

aa ecem 4luye gırcekmıs gormemısım kusura bakma canım benım nası okuosam artık yazılanları.dualarımız senınle canım.ıyı haberlerle gelırsın ıns.

Herkese günaydııınnnn... Geçmişi okuyamadım, inşallah herkes iyidir...

Canım doğumda da bir kısmını SSK karşılıyor. Hastaneye göre ve doğum şekline göre 300-1000 TL arası ödeyebilirsin. Sürekli gittiğin hastane ile görüşürsen, sana bilgi verirler...

bu hafta sonu sertifika sınavım var önümüzdeki hafta sonu bana uyar ama..Bişe diycem buluşmamızın amacı oturup muhabbet etmekse bencede eminönü olmaz ama topluca hem alışveriş yapıcaz hemde muhabbet edicez dersek eminönü iyi... ya kadıköy ya eminönü diye bir karara varalım ozaman?

tickır ı yapıyomda sonrakileri beceremiyom kopyala kes falan benim laptop rusça ben anlamıyom yardım edersen sevinirim sat 20 aralık bu arada kayınvalideleri pek kafaya takmamak lazım değişken davranabiliyolar üzülme sen kıyamam

ben bugün annemlere gidiyorum izmitte oturuyolar çat kapı süprizi yapıcam:) yarın dönücem...siz buluşma olayını konuşursunuz artık ben size uyarım.hadi görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…