Canım ben bebeğimi sağ tarafta hissediyorum. Bir kızım olucak. Ama cinsiyet belirlemekle alakalı bir yol olduğunu sanmıyorum bende.
Evet cnm hastanenin ssk ile anlaşması olduğu sürece doğum ücretinin bir kısmınıda ssk karşılar.
Canım benim herşey yolunda gider inş. Dua ederiz biz fıstığa merak etme.:Saruboceq:
sağolun kızlar inşallah güzel çıkar sonuçlarımız..kızımı çok özledim ben ya..az önce aradım fiyatı 120 tl iyidir dimi kızlar ya aman kızım iyi olsunda gerisi boş..aa ecem 4luye gırcekmıs gormemısım kusura bakma canım benım nası okuosam artık yazılanları.dualarımız senınle canım.ıyı haberlerle gelırsın ıns.
ya kızmadım da uzuldum nıe benı dusunmemıs dıe.gercı kımden beklıom kı ben bu ıncelıgı.3 ay kustum bı kere kızım sız ne yıyosunuz ne ıcıosunuz demedı.o yuzden dusunememesı normal o da haklı demek kı kendınce
tickır ı yapıyomda sonrakileri beceremiyom kopyala kes falan benim laptop rusça ben anlamıyom yardım edersen sevinirim sat 20 aralık bu arada kayınvalideleri pek kafaya takmamak lazım değişken davranabiliyolar üzülme sen kıyamam
bu hafta sonu sertifika sınavım var önümüzdeki hafta sonu bana uyar ama..Bişe diycem buluşmamızın amacı oturup muhabbet etmekse bencede eminönü olmaz ama topluca hem alışveriş yapıcaz hemde muhabbet edicez dersek eminönü iyi... ya kadıköy ya eminönü diye bir karara varalım ozaman?
ondan sonraki hafta banada uyar..kadıköyde buluşabiliriz...
ya ama doğru söylüyorsun kadıköy çok uzak ama :çok üzgünüm:ne yaptınız yaa kadıkoy çook uzak.. eşimin getirmesi gerekir. sonra o ne yapacak
ne yaptınız yaa kadıkoy çook uzak.. eşimin getirmesi gerekir. sonra o ne yapacak
teşekkür ederim canım a.s.
http://www.familyticker.com/ticker/tickers/lrtcyycz7lnw4jkn.png
canım bak sımdı bunu kopyala.
yanı ustunu koyu renk tara sonra ctrl ye basılı tutarken c'ye de bas kopyalar.
sonra profıl duzenle var senın sayfanda oraya gır.sayfanın en sonunda kılo takıp cızelgesı var.oraya ctrl ye basılı tutarken v'ye bas yapıstırır kaydet sonra ok.ınsallah anlatabılmısımdır:s
kızlarrr mrbb nasılsınız görüşmeyeli.. hafta sonu yoktum eşimin fuarı vardı yanındaydım çoğu zaman.. nasılsınız nasıl gidiyor.. kızlar göğüslerinden süt gelen varmı.. benden gelio -tatlicadiarzu-
kızlarrr mrbb nasılsınız görüşmeyeli.. hafta sonu yoktum eşimin fuarı vardı yanındaydım çoğu zaman.. nasılsınız nasıl gidiyor.. kızlar göğüslerinden süt gelen varmı.. benden gelio -tatlicadiarzu-
Gram Altın bozuş )44.52 satış 46.00
Çeyrek Altın bozuş 71.05 satış 78.50
geçen hafta aldımdı 79 du canım ama internette arama yaprsan bugünkü kur çıkar
bugün 78 miş canım satış
kutu kutu pense kaydetmedın mı gorunmesı lazım aslında bole yapıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?