2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aa ecem 4luye gırcekmıs gormemısım kusura bakma canım benım nası okuosam artık yazılanları.dualarımız senınle canım.ıyı haberlerle gelırsın ıns.
sağolun kızlar inşallah güzel çıkar sonuçlarımız..kızımı çok özledim ben ya..az önce aradım fiyatı 120 tl iyidir dimi kızlar ya aman kızım iyi olsunda gerisi boş..

herkeste aynı dert var sanırım
al birini vur ötekne hepsimi aynı olur canm bunların..benmki duydu hamile oldğmu ve hiiiçç gelmedi 4 aydr yok görüşmüyoruz insna hayrlı olsun der arar ki bırak onu ben düşük tehlikesi geçirdim haberi yok alttarafı iki sokak arkamda bu kadar vefalılar saolsunlaar
ama bende snr oldum göstermicem oğluşumu onlara bu kadar hayrsızlık olmas..senağlama

http://www.familyticker.com/ticker/tickers/lrtcyycz7lnw4jkn.png
canım bak sımdı bunu kopyala.
yanı ustunu koyu renk tara sonra ctrl ye basılı tutarken c'ye de bas kopyalar.
sonra profıl duzenle var senın sayfanda oraya gır.sayfanın en sonunda kılo takıp cızelgesı var.oraya ctrl ye basılı tutarken v'ye bas yapıstırır kaydet sonra ok.ınsallah anlatabılmısımdır:s

ondan sonraki hafta banada uyar..kadıköyde buluşabiliriz...

ne yaptınız yaa kadıkoy çook uzak.. eşimin getirmesi gerekir. sonra o ne yapacak

kadıköy veya eminönü dendi bence eminönünde zor buluşuruz oturacak yer bulamayız cumartesi günü alışverişden ziyade birbirimizi görmek tanışmak buluşma amacımız. o hafta ben karşıda olucam bana uyar kadıköy tarafı. ama bana kalsa ben bakırköyde buluşurum...

arkadaslar ıstanbulda oturuosunuz herbırınız bı kosedesınız tabıkı bırınıze yakın olan otekıne uzak gelıcek.bı gunluk fedakarlıkta bulunacaksınız artık.sonra da bıze fotoları gosterceksınız:)

kızlarrr mrbb nasılsınız görüşmeyeli.. hafta sonu yoktum eşimin fuarı vardı yanındaydım çoğu zaman.. nasılsınız nasıl gidiyor.. kızlar göğüslerinden süt gelen varmı.. benden gelio -tatlicadiarzu-

evet ela haklı bi günlük böyle olacak artık... hem bakırköyden bi deniz otobüsyle rahatlıkla kadıköyde olabilirsiniz...

selam kızlar pek bakamadım yemek yeyip geldiz bizoğluşumla markete gittik yürüyüş yaptık hava çok güsel herkes nasıl yemek yiyenlere afiyetler olsun

kızlar ya aksam komsuya ındım 3 yasında bı kızı 1 yasında bı oglu var.oglan emıo dıe kız da kıskanclıgından emmek ıstıo.annesı de ızın vermeyınce actı agzını kadın da sussun dıe emzırdı artık yazık kazık kadar kızı.kadın dıo kı memeler aıle boyu kullanımda nası sarkmasındelikafadulden

hangi fuar canım merak ettim -tatlicadiarzu-

ne güzel buluşma planı yapılıyor... keşke ben de hala istanbulda yaşıyor olsaydım...

özledik seni. yok tatlım gelmiyo benden ama annem olur dedi. oo sütlendinde göbişinde maşallah yerim seni tatlı hamişş:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…