2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ama 3 ayşında oda bebek sayılır kıskanıyor demekki ya evet tam aile boyu olmuşdelikafadulden

arkadaşlar eminönü dememin sebebi hemde bişiler bakınırdık.ben maltepeden gelcem bişi demiyom karşıda oturanlar fazla diye.kadıköyden vapur var mis gibi eminönüne.ordan yürüyerek mısır çarşısından geçeriz oturcak yer dolu kıııs.sultanahmette falanda var bisürü yer oturmaya ama karşıdakiler daha iyi biliyor oraları.bakırköy demeyin hiç bilmiyorum oraları.

gül gül kırıldım kısss delüüü:)

canlarım tüyapta asansör fuarı vardı.. bircancım bende sizleri özledim.. kocam sölemese ben farketmiodum süt geldiini ama çok güzel bi duygu süt gelmesi yaaa valla kendimi artık yarım anne gibi hissediorum :)

slm cumartesi yazdım ama kimse yoktu bende eylül annesiyim herzaman katılamam işler çok yoğun ama mümkün oldukça görüşürüz inşallah

bıse sorcam ton balıgı yesem bıse olur muuuu

konserve ton yeme dedi bana doktor.çok severim ama yiyemiyom.

bu arada dün ayağıma çivi battı ayakkabıyıda delip o yüzden sağlık ocağına gidiyom tetanoz aşısı için arkadaşlar.haftasını falanda net öğrenmiş olucaz ama batmasaydı çivide gitseydim daha iyi olacaktı neyse artık.gelirim 1 saate inşallah.

İYİ SENİNKİ FARK ETMİŞ BİZ HALA ABLA KARDEŞ MİSALİ YATIYORUZhihoyyyt

artık cok geeeeeeec yarısını gotrdum bıle allaha emanet yavrum

canım artık bebeklerımız çok ufak değil. bu sebeple ılk baslarda sakındıgımız seylerın daha sonra zararı çok daha az oluyor. benımde bıldıgım çok sık olmamak kaydı ıle yenebılır zaten

ayh bana da söylemişlerdi "sütleneceksin" diye de gülmüştüm şakadır diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

İYİ SENİNKİ FARK ETMİŞ BİZ HALA ABLA KARDEŞ MİSALİ YATIYORUZhihoyyyt

delikafadulden delikafadulden
kardeş olmasak da adama dokundurmuyorum ki, her yerimden huylanıyorum ya da acıyor :roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden delikafadulden
kardeş olmasak da adama dokundurmuyorum ki, her yerimden huylanıyorum ya da acıyor :roflol: :roflol: :roflol:
[/QUOTE]

bizimki yazık konuya bile girmiyor kıyamıyorum diyor biz 9 ay böyle gideriz sanırım bişiy olucak diye korkuyormuş elimde değil diyo

cumartesi günü bir arkadaşım bişiy söyledi mantıklı geldi doğumdan sonra asla sütüm yetermi besler mi yermiyor galiba gibi kesinlikle endişe etme yeteceği varsa yetmiyor azalıyor stres çok etkiliyor dedi

cumartesi günü bir arkadaşım bişiy söyledi mantıklı geldi doğumdan sonra asla sütüm yetermi besler mi yermiyor galiba gibi kesinlikle endişe etme yeteceği varsa yetmiyor azalıyor stres çok etkiliyor dedi

evet ama bazı annelerinde yaramıyor mesela çocuk emiyo emiyo bağırıyo mama yeyince uyuyo susuyo

bizimki yazık konuya bile girmiyor kıyamıyorum diyor biz 9 ay böyle gideriz sanırım bişiy olucak diye korkuyormuş elimde değil diyo

valla benimki de başta korktu korktu yaklaşmadı (ki doktor söylemese de tehlike olduğu için yasaktır gibi düşündük)
sonra ne zaman doktor izin verdi, peşimde koşuyor yazık adamceğize :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…