kızlar ya aksam komsuya ındım 3 yasında bı kızı 1 yasında bı oglu var.oglan emıo dıe kız da kıskanclıgından emmek ıstıo.annesı de ızın vermeyınce actı agzını kadın da sussun dıe emzırdı artık yazık kazık kadar kızı.kadın dıo kı memeler aıle boyu kullanımda nası sarkmasındelikafadulden
kaydettim ama benim laptop ta mı uyuzluk var aşağıda x işareti çıkıyo neyse seni de meşgul ettim sağol canımmm
kızlar ya aksam komsuya ındım 3 yasında bı kızı 1 yasında bı oglu var.oglan emıo dıe kız da kıskanclıgından emmek ıstıo.annesı de ızın vermeyınce actı agzını kadın da sussun dıe emzırdı artık yazık kazık kadar kızı.kadın dıo kı memeler aıle boyu kullanımda nası sarkmasındelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gül gül kırıldım kısss delüüü:)
canım istersen şifrenı ozelden msj at ben sana yapım sonra degstr sıfrenı.aklıma gelen bu.
bıse sorcam ton balıgı yesem bıse olur muuuu
bıse sorcam ton balıgı yesem bıse olur muuuu
canlarım tüyapta asansör fuarı vardı.. bircancım bende sizleri özledim.. kocam sölemese ben farketmiodum süt geldiiniama çok güzel bi duygu süt gelmesi yaaa valla kendimi artık yarım anne gibi hissediorum :)
artık cok geeeeeeec yarısını gotrdum bıleallaha emanet yavrum
canlarım tüyapta asansör fuarı vardı.. bircancım bende sizleri özledim.. kocam sölemese ben farketmiodum süt geldiiniama çok güzel bi duygu süt gelmesi yaaa valla kendimi artık yarım anne gibi hissediorum :)
İYİ SENİNKİ FARK ETMİŞ BİZ HALA ABLA KARDEŞ MİSALİ YATIYORUZhihoyyyt
cumartesi günü bir arkadaşım bişiy söyledi mantıklı geldi doğumdan sonra asla sütüm yetermi besler mi yermiyor galiba gibi kesinlikle endişe etme yeteceği varsa yetmiyor azalıyor stres çok etkiliyor dedi
bizimki yazık konuya bile girmiyor kıyamıyorum diyor biz 9 ay böyle gideriz sanırım bişiy olucak diye korkuyormuş elimde değil diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?