2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım,
Çok saol.a.s.

Geçmiş olsun cnm bnm.

evet haklısı Bircan ım ablamın mesela hemen hemen hiç olmadı sütü ama onun stresden değil kansızlıktan olmadı mecbur mama verdik ama dediğim gibi herşeyin güzel olacağını düşünmek insanı daha mutlu ve huzurlu yapıyor vesvese yapmamak gerek ne demişler sakınan göze çöp batar

bircan iyidir kızlarım inşallah.:) senin oğluş da iyi değil mi?

gammacım öyle diyorsun da insanın kuruntuları içinden atması da pek bir zor. ben atamıyorum. bazen bir psikologa gitsem iyi olur mu diye düşünüyorum inan.

kendimi ve kutu kutu penseyı devre dısı bıraktım nası ama.kızın berdıgı sıfreyı gırdım olmayınca bı de buyuk harf denedım.sıte gırısımı engelledı.kendıme de aynı seyı yaptım benmkı de ıptal oldu.yenı nıck aldım.farketmedınızmı

iyidir inşallah canım ya yaramaz sanki bu gün arada hissediyor gibiyim çok mutlu oluyorumhihoyyyt

elbette canım bu yapısal bir durum sanırım. ben normalde de vesvese yapmayan takılmayan bir tiptim sanırım bundan rahatım kendimi Allaha teslim ettim ama dediğin gibi herkesin yapısı birbirinden farklı eğer zorlanıyorsan yardım alman gayet güzel bir fikir

selam kizlar nasilsiniz bakalim bebisler naasil?
ayfersmugecmis olsun canim dikkatedin kendinize yaaaaaaa:CüvCüv:

evet ya bence emzirmek çok güzel bir duygu annem bizi hiç emzirememiş 40 gün kuzede kalmışız annemin sütleri akıp gitmiş çok hevesli annem emzir diyo

şimdi farkettim o kapamadığı için sen girmeye çalışıyorsun diye bloke oldu demek ah canım ya

:lepi: hoşgeldin aramıza peti

iyi tatlım sen nasılsın?

iyilik canim oglusumun odasindan cikamiyorum:ecrin_bebek:cok guzel oldu babasi alci dekarasyonuda yapti yarinda nar agaci golgesini cizecek nar agaci bereket anlamina geldigi icin bakalim hayirlisi yaaaaaaaaaaaaaa cumartesi gunu odasinida ayirttik teyzesi cok guzel birsey 9 ayi 4gozle bekliyorummmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 senin prens nasil annesi yer teyzesi onuuucokacimcoook

msmscim sağolasın iyiyim. kuzularım da iyi inşallah.

petişkocum dağıttın ortalığı yaa tuh. bu arada kutu kutu pense de genel sohbet içinde şifresini vermeseydi keşke. istersen moderatörlere durumu yaz. belki düzeltirler.

ooo süper nar ağacı çok harika bir fikir. peki sanattan anlıyor mu eşin hazır şablon mu kullanacaksınız nasıl olacak?

ooo süper nar ağacı çok harika bir fikir. peki sanattan anlıyor mu eşin hazır şablon mu kullanacaksınız nasıl olacak?

canim esim ic mimar hersey ellinden geliyor yani ince isleri seviyor herseyi kendi elleriyle yapmak isdedi kimseyede yaptirmiyor canim benimyaaaasüprizzzzzcok guzel oldu kizlar turkuaz tavan,acik turuncu duvar,turkuaz dekarasyon ve turuncu duvarin bir bolumunede nar agaci cizilecek bebegin besiginin klonulacagi yereeeeee yya isik sanki yaniyormus gibi duruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…