sağol canım nasılsın..ya artık karşılayamıyorum seni..annem sahil tarafında oturuyor gelirseniz sahile eşimle birlikte geliriz canım bizde..valla heyecan dorukta hayırlısıyla şu yarını bir atlatsak..:Saruboceq:
konserve ton yeme dedi bana doktor.çok severim ama yiyemiyom.
bu arada dün ayağıma çivi battı ayakkabıyıda delip o yüzden sağlık ocağına gidiyom tetanoz aşısı için arkadaşlar.haftasını falanda net öğrenmiş olucaz ama batmasaydı çivide gitseydim daha iyi olacaktı neyse artık.gelirim 1 saate inşallah.
bircan iyidir kızlarım inşallah.:) senin oğluş da iyi değil mi?
gammacım öyle diyorsun da insanın kuruntuları içinden atması da pek bir zor. ben atamıyorum. bazen bir psikologa gitsem iyi olur mu diye düşünüyorum inan.
bircan iyidir kızlarım inşallah.:) senin oğluş da iyi değil mi?
gammacım öyle diyorsun da insanın kuruntuları içinden atması da pek bir zor. ben atamıyorum. bazen bir psikologa gitsem iyi olur mu diye düşünüyorum inan.
evet haklısı Bircan ım ablamın mesela hemen hemen hiç olmadı sütü ama onun stresden değil kansızlıktan olmadı mecbur mama verdik ama dediğim gibi herşeyin güzel olacağını düşünmek insanı daha mutlu ve huzurlu yapıyor vesvese yapmamak gerek ne demişler sakınan göze çöp batar
selam kizlar nasilsiniz bakalim bebisler naasil?
ayfersmugecmis olsun canim dikkatedin kendinize yaaaaaaa:CüvCüv:
kendimi ve kutu kutu penseyı devre dısı bıraktım nası ama.kızın berdıgı sıfreyı gırdım olmayınca bı de buyuk harf denedım.sıte gırısımı engelledı.kendıme de aynı seyı yaptım benmkı de ıptal oldu.yenı nıck aldım.farketmedınızmı
kendimi ve kutu kutu penseyı devre dısı bıraktım nası ama.kızın berdıgı sıfreyı gırdım olmayınca bı de buyuk harf denedım.sıte gırısımı engelledı.kendıme de aynı seyı yaptım benmkı de ıptal oldu.yenı nıck aldım.farketmedınızmı
iyi tatlım sen nasılsın?
iyilik canim oglusumun odasindan cikamiyorum:ecrin_bebek:cok guzel oldu babasi alci dekarasyonuda yapti yarinda nar agaci golgesini cizecek nar agaci bereket anlamina geldigi icin bakalim hayirlisi yaaaaaaaaaaaaaa cumartesi gunu odasinida ayirttik teyzesi cok guzel birsey 9 ayi 4gozle bekliyorummmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 senin prens nasil annesi yer teyzesi onuuucokacimcoook
ooo süper nar ağacı çok harika bir fikir. peki sanattan anlıyor mu eşin hazır şablon mu kullanacaksınız nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?