2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kopyalıyorum doğum takp yerne geliorum ama yapiştr çıkmıo seçenekler ay kriz geldi nese en iisi boşverelim kalsın böle :))::)[/QUOTE]

canım kpyaladıktan sonra ctrl+v ye bas klavteden control ve v tuşuna basarsan olur kısayolu kopyalanın

kopyalıyorum doğum takp yerne geliorum ama yapiştr çıkmıo seçenekler ay kriz geldi nese en iisi boşverelim kalsın böle :))::)[/QUOTE]

tatlım kutucugun içine tıklayınca cıkmıyomu yapıştır

pazar gunu gıdıom ya ben allah nasıp edrse adamcagızıma ne yemekler yapıp koysam dolaba uzun sure dayanan onu dusunuom kac gundur.kendı alasını yapar da bu ara cok yogun geberık gelıo zaten kıyamam

çıkmıo kıslar am inanın çıkmıo nbi yandan snr oldum bi yandan gülüorum nese yaa olmadı geçelim başka konuya:)yoksa daral geldi bana

yemek kokuları gelıo ya benım oglan cosstu:)babası gıbı eve gelınce dırek mutfaga dalan bı tıp olcak galıba bu cocuk ya da hıc doymayan:)

feyza ben sezeryan istediğim için erkek doktorlara daha güveniyorum nedeni ise cerrahi konusunda erkekler daha yetenekliler diye düşünüyorum genel olarak bayan doktoru olan arkadaşlarım pek memnun değilller eşimle baya bir bu konuyu tartışmıştık o kıskançlığından bayan istiyordu bende güvenmediğimi söylüyordum neyse en sonunda ben kazandım

pazar gunu gıdıom ya ben allah nasıp edrse adamcagızıma ne yemekler yapıp koysam dolaba uzun sure dayanan onu dusunuom kac gundur.kendı alasını yapar da bu ara cok yogun geberık gelıo zaten kıyamam
canım yapacakların zeytın yaglılar. taze fasulye barbunya gibi seyler

anneme söyleyimde yapsın yol yorgunuyum... ben azıcık nazım olsun dimi zaten 1 haftadır kımseye naz yapamadım şımarayım azcık...oyy canım anam benımŞeniz

yemek kokuları gelıo ya benım oglan cosstu:)babası gıbı eve gelınce dırek mutfaga dalan bı tıp olcak galıba bu cocuk ya da hıc doymayan:)

o kadar oynuyormu ya kaydirigubbakcemile5

keşke benimkide o kadar oynasa..İkinci hamilelik olmasına rağmen çok az hissediyorum hatta bazen 2-3 gün hissetmiyorum hareketlerini.

ben çıkıyorum kızlar bebişlere iyi bakın yarın görüşürüz bakalım bugün plaka falım bana ne dicek kız mı erkek mi kaydirigubbakcemile3

o kadar oynuyormu ya kaydirigubbakcemile5

keşke benimkide o kadar oynasa..İkinci hamilelik olmasına rağmen çok az hissediyorum hatta bazen 2-3 gün hissetmiyorum hareketlerini.

ya benım ılk bebiş hiç hıssetmıyorum bazen böle içimde bişeyin varlıgını hıssedıyo gibiyim ama psikolojık

saol meryem gene akıl verdın bana gardaşım benım.oyle yapım dur sen.atım dolaba 1 hafta durur mu ki?
gulcan ınsan anasına yaptıgı nazı bı de kocasına yapıo dımı o kadar tadını cıkar bosver
feyza ben 2 gun sonra 21.haftaya gırıcem e oglusum da masallh bı hafta onden gıdıo bızım oynaması normal

ne çok kaynatıyonuz anacım siz...kaydirigubbakcemile3
çoluklusu var çocuklusu var demi amaaaa:CüvCüv:
gülcancım hoşgeldin hayatım...
petiş canım kolay gelsin sanada...yayla çorbasıda ne güzel olur dimi yaa. yapsammı bence acabacokacimcoook

ya benım ılk bebiş hiç hıssetmıyorum bazen böle içimde bişeyin varlıgını hıssedıyo gibiyim ama psikolojık

psıkolojık dııldır o artık.azcık hıssıyatlı ol:)dınle kendını sırtustu yatıp.boyle goz seyırmesı gıbı pıt pıt pıt oluo 16.haftalarda.sen cocugu dınlemıon sonra oynamıo dıon.dınle bakalım ne dıo:)))

begumcum sen de yap hadı corbadan.cumbur cemaat ıcerız aksama ıctıkce bırbırımızı hatrlarız.hem oglun da ıcer yarasın tosuna.

feyza ben 2 gun sonra 21.haftaya gırıcem e oglusum da masallh bı hafta onden gıdıo bızım oynaması normal

evet canım tabi normal ben ilk çocuğumdaki hamileliği sanki unuttum gibi yaş küçüktü ve şimdi daha bilinçliyim herşeyi takip ediyorum...Bu hamileliğim sanki ilk gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3

durur canım. valla ben haftabasından yapıp haftasonuna kadar yedıgımı çok bılırım. hatta 8 9 gun bıle durur:) ılk gunler için normal yemekler yap. ısterse corbasını pılavını kendı zaten yapar heralde

hihoyyytkaydirigubbakcemile2cok sevındım valla ıyı hadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…