3 hafta kalcam meryemım.ne guzel dımı.hanı sıze dıodum ya benımkuzenın dugunu var 9mayısta ne gıysem falan dıe ıptal olmus dugun ekime kalmış:s allah saglık versın ınsallah da burda evde oturdugum gunlerın acısını cıkarayım
hoşbulduk begümcüm a.s.ne çok kaynatıyonuz anacım siz...kaydirigubbakcemile3
çoluklusu var çocuklusu var demi amaaaa:CüvCüv:
gülcancım hoşgeldin hayatım...
petiş canım kolay gelsin sanada...yayla çorbasıda ne güzel olur dimi yaa. yapsammı bence acabacokacimcoook
bılmıyorum yapıyorum aslında sabah tuvalete gırdıkten aç karnına yatıyorum bi saat beklıyorum küçük küçük vuruyorum göbüşüme hareket etsın diye yok anam sonra otururken bazen bi his gibi bişey oluyo sankı göbegimin içinde hafif bi gındıklanma gibi o mu acaba CADIARZUpsıkolojık dııldır o artık.azcık hıssıyatlı ol:)dınle kendını sırtustu yatıp.boyle goz seyırmesı gıbı pıt pıt pıt oluo 16.haftalarda.sen cocugu dınlemıon sonra oynamıo dıon.dınle bakalım ne dıo:)))
begumcum sen de yap hadı corbadan.cumbur cemaat ıcerız aksama ıctıkce bırbırımızı hatrlarız.hem oglun da ıcer yarasın tosuna.
hihoyyytkaydirigubbakcemile2cok sevındım valla ıyı hadı.
Fıstıklar öpüyorum sizi. Çıkıyorum ben. Allaha emanet olun
ya çalışan arkadaşlar işyerine giderken ne giyiyorsunuz...Hamilelik giymeye başladınız mı..Ben ne giysem olmuyor...üstelik hamilelikte alsam daha erken...Siz napıyorsunuz?
benım sıkıntım alttan yana. oturdugum için sureklı belımın rahat olması için hamıle kotu almıstım. bu haftaya kadar donusumlu kumaslarla gıyordum ama artık kumaslar olmuyor.dunde baktım bı pantolona 100 tl cıvarı fıyat soyluyorlar almadım. bu hafta kotla gececk:) Allahtan ust sıkıntım hiç yok. arada elbıseler falan gıyerım artık
ya ben de hamile pantolonu aldımda üstler olmuyo göbeğim tas gibi ortada birazda büyük olduğundan napcamı şaşırdım
kociş de gelse hakkaten ne gusel olurdu ama o son bı hafta gelcek benımle 1 hafta kalcak benı alıp doncek o da yeter napalım artık.koffftee ıyı fıkıryerimseniben.ay annem yıllardır bıkmadan usanmadan nası yemek yapmıs hayret bazen hıc yapasım gelmıo
valla gobegın cıkması umurumda değil. ben sevıyorum bıle bellı olmasını;:) benım normaldede çok sevdıgım gogusaltı gomleklerım vardı. sımdı havalar ısındı onları cıkarıcam:) karnım daha bellı olacak ama olsun:)
ben bi kere benım dr a yumurtlama takıbı için falan gidiyorum. benden once ıcerıye bır kadın gırdı ama anlatamam karnını bırde daracık gıymıs. dedım selda hanım benden oncekının ıkızmıydı:) yok dedı bu gece dogurdu dogurdu yoksa yarına garantı dedı. normalde ızın evrmıyorum okadar dar gıyılmesıne aslında dedı. bebegıde rahatsız etmemek lazım dedı.senın gobegını yesınler tamam mı cıtır hamıs senı.nası seker olursun varya o gomleklerle zayıf hamıle de baska gusel oluo canım.bende ısmarladım burda bısey carsamba gelcek gelsın de cekıp resmını koyım.ben dasdracık gıyıp gezen hamılelere sınır oluorum.tabıkı zevk meselesı ama bana hos gelmıo ne bılım.gostere gostere bole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?