2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya çalışan arkadaşlar işyerine giderken ne giyiyorsunuz...Hamilelik giymeye başladınız mı..Ben ne giysem olmuyor...üstelik hamilelikte alsam daha erken...Siz napıyorsunuz?

3 hafta kalcam meryemım.ne guzel dımı.hanı sıze dıodum ya benımkuzenın dugunu var 9mayısta ne gıysem falan dıe ıptal olmus dugun ekime kalmış:s allah saglık versın ınsallah da burda evde oturdugum gunlerın acısını cıkarayım

ya çalışan arkadaşlar işyerine giderken ne giyiyorsunuz...Hamilelik giymeye başladınız mı..Ben ne giysem olmuyor...üstelik hamilelikte alsam daha erken...Siz napıyorsunuz?

ne guzel tabı canım. keske esınde yanında olsa ozaman tadında yenmez valla:) ama arada özlemek çok ıyı oluyor.

hoşbulduk begümcüm a.s.
bılmıyorum yapıyorum aslında sabah tuvalete gırdıkten aç karnına yatıyorum bi saat beklıyorum küçük küçük vuruyorum göbüşüme hareket etsın diye yok anam sonra otururken bazen bi his gibi bişey oluyo sankı göbegimin içinde hafif bi gındıklanma gibi o mu acaba CADIARZU

begumcum sen de yap hadı corbadan.cumbur cemaat ıcerız aksama ıctıkce bırbırımızı hatrlarız.hem oglun da ıcer yarasın tosuna.

benim oğlan bayılıyo zaten yayla çorbasına...gamyoncuiremsu

hihoyyytkaydirigubbakcemile2cok sevındım valla ıyı hadı.

ela bide bolcana köfte yap koy derin dondurucuya bende genelde kocişe yapar bırakırım zetinyağlı 1 hafta durur dolapta sorun olmaz...

benım sıkıntım alttan yana. oturdugum için sureklı belımın rahat olması için hamıle kotu almıstım. bu haftaya kadar donusumlu kumaslarla gıyordum ama artık kumaslar olmuyor.dunde baktım bı pantolona 100 tl cıvarı fıyat soyluyorlar almadım. bu hafta kotla gececk:) Allahtan ust sıkıntım hiç yok. arada elbıseler falan gıyerım artık

ya ben de hamile pantolonu aldımda üstler olmuyo göbeğim tas gibi ortada birazda büyük olduğundan napcamı şaşırdım

ya ben de hamile pantolonu aldımda üstler olmuyo göbeğim tas gibi ortada birazda büyük olduğundan napcamı şaşırdım

valla gobegın cıkması umurumda değil. ben sevıyorum bıle bellı olmasını;:) benım normaldede çok sevdıgım gogusaltı gomleklerım vardı. sımdı havalar ısındı onları cıkarıcam:) karnım daha bellı olacak ama olsun:)

kociş de gelse hakkaten ne gusel olurdu ama o son bı hafta gelcek benımle 1 hafta kalcak benı alıp doncek o da yeter napalım artık.koffftee ıyı fıkıryerimseniben.ay annem yıllardır bıkmadan usanmadan nası yemek yapmıs hayret bazen hıc yapasım gelmıo

ee ozaman harıka. canım hava guzel olursa denızede gırersınız ohh mıss valla.
annenın zamanında boyle bır topiği olsaydı annende yemek yapmak ıstemezdı:roflol:

senın gobegını yesınler tamam mı cıtır hamıs senı.nası seker olursun varya o gomleklerle zayıf hamıle de baska gusel oluo canım.bende ısmarladım burda bısey carsamba gelcek gelsın de cekıp resmını koyım.ben dasdracık gıyıp gezen hamılelere sınır oluorum.tabıkı zevk meselesı ama bana hos gelmıo ne bılım.gostere gostere bole.

ben bi kere benım dr a yumurtlama takıbı için falan gidiyorum. benden once ıcerıye bır kadın gırdı ama anlatamam karnını bırde daracık gıymıs. dedım selda hanım benden oncekının ıkızmıydı:) yok dedı bu gece dogurdu dogurdu yoksa yarına garantı dedı. normalde ızın evrmıyorum okadar dar gıyılmesıne aslında dedı. bebegıde rahatsız etmemek lazım dedı.
ben gıyorum ama ole dapdaracık ahanda bu karnım dercesıne değil:) normaldede gıyındıklerım artık karnımı bellı edıyo ama hoşuma gıdıyo:) gecen bı gomlek gıydım ablam hamıle kalmadan once almsıtı bana onu buzgulu. hamıle oldugum garantı onunla:) benım iş yerım handa handakıler sastı kaldı:) komıktı

ya yok dar gıyersın bende gıyıyorum bazen soyle gobek ben bıraz fırlıo ama yazın ıncecık t-shortler gıyıyolar boyle gobek delıgı besbellı yanı ustundekının darlıgından ve ıncelıgınden.onlardan bahsedıorum.ne bılım ben tutucu bı ınsan ddılım ızmırde buyudum ama bana bıle tuhaf gelıo kı zararlıysa daha da dıkkat edrım

kızlar ben bıraz bahceye ıneyım yuruyus ıcın esım de gelır bırazdan bahcede karsılarım.ıyı aksamlar hepınıze.yarın gorusurz allahın ıznıyle ıns.bebelere ıyı bakın.tuzu azz yıyın cok su ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…