ya yok dar gıyersın bende gıyıyorum bazen soyle gobek ben bıraz fırlıo ama yazın ıncecık t-shortler gıyıyolar boyle gobek delıgı besbellı yanı ustundekının darlıgından ve ıncelıgınden.onlardan bahsedıorum.ne bılım ben tutucu bı ınsan ddılım ızmırde buyudum ama bana bıle tuhaf gelıo kı zararlıysa daha da dıkkat edrım
gülüncanı bende 2 gün önce hissettim biliyomusun...bişey içerden dürtüp kaçtı gibi oluyo ilk bende çok şaşırdım ama alıştım...fakat benimki öle herzaman hasssettimiyo çok nadiren bide sırtüstü yatınca.hadi gözün aydın cnm...
gülüncanı bende 2 gün önce hissettim biliyomusun...bişey içerden dürtüp kaçtı gibi oluyo ilk bende çok şaşırdım ama alıştım...fakat benimki öle herzaman hasssettimiyo çok nadiren bide sırtüstü yatınca.hadi gözün aydın cnm...
elini koyup hissedince daha garip oluyo insan :) saol cnm...
fatoşcum benim eşimde hissedemedi bekledi bekledi hissedemedi ): ama ben hissediyorum parmagıyla dürtüyo gibi içerden ...
elacım kocişe köfte yap koy buzluğa,içli köfte yapabiliyorsan koy haşlar hemen az limonlu suda,mantı hamuru beş dakkada içini hazırla koy poşet poşet.z.yağlı bir hafta anca anca dayanır ya.pazar gunu gıdıom ya ben allah nasıp edrse adamcagızıma ne yemekler yapıp koysam dolaba uzun sure dayanan onu dusunuom kac gundur.kendı alasını yapar da bu ara cok yogun geberık gelıo zaten kıyamam
kız vurma göbişineeee!!!!hoşbulduk begümcüm a.s.
bılmıyorum yapıyorum aslında sabah tuvalete gırdıkten aç karnına yatıyorum bi saat beklıyorum küçük küçük vuruyorum göbüşüme hareket etsın diye yok anam sonra otururken bazen bi his gibi bişey oluyo sankı göbegimin içinde hafif bi gındıklanma gibi o mu acaba CADIARZU
slmm kızlar.. bugün dışarı çıkmıştım sokak ortasında bi demire takılıp düştüm dizimin üstüme elim dizim acıdı ayakkabım ayağımdan fırladı :) rezil oldum resmen herkes bana bakıyodu. Ben çok korktum tabi kimseyede diyemiyom hamileyim diye diceklerki bu koca kzıda düştü ağlıcak nerdeyse bilmiyolarki.. Neyse Allhtan bişey olmadıı hey Allahımmm :))))
bu saatte kimse yok heralde
Ben de sanki içimde kabarcıklar var gibi hissettim bugün..ya da ben hissetmek istiyorum da halüsinasyon mu görüyorum ne..Neyse içimde bi kıpırtı..baloncuk baloncuk..mısır patlaması gibi bi his...Acaba bebeklerim mi...
kızlar ınanmıyorummmmmmmmmmbu kadar olur valla ılk defa bebegimi hıssettım çok garıptı ya ınamıyorum...valla aglıyor heyecandan yaaaa bebekler hıssedıyomu bize...... bişey böle dokundu dokundu cekti öle bi defa değil yani bıdee baya hıssettim ayyyyy del, olcammmmmm...yanımda babam vardı netten bişey baktırmak için yanıma geldı bellıde edemedım....allahım şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?