2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslarr bircan günaydn canm inanmıcan ama benm hiç miğdem bulanmadı sadece öğürdüm parfüm kokusuna felan.numara yapıomş gibi:)benm hamleliğim çok kolay geçio

Günaydın hanımlar , umarım herkes çok iyidir . Hafta sonu zaten giremiyorum , dün de işim başımdan aşkındı ... özledim valla sizleri geçmişi de okumadım pek , tekrar işin başına dönücem , nasıl bir alışkanlık olmuş anlatamam ...

ya çalışan arkadaşlar işyerine giderken ne giyiyorsunuz...Hamilelik giymeye başladınız mı..Ben ne giysem olmuyor...üstelik hamilelikte alsam daha erken...Siz napıyorsunuz?

ben bir tane pantolon aldım dr lar dar giyimeyin diye uyarıyor işe gidip geilrken giyiyorum ama artık zaten benim göbiş aldı başını gidiyor

canım benim midem hiç bulanmadı bugüne kadar maşallah

Bircancım senin, hala devam ediyor mu ya üzüldüm ne naslı oğlanmış senin ki :)) ışin şakası inşallah bir an önce kurtulursun ben hiç yaşamadım ama yaşayan arkadaşım , dua ediyordu inşallah sen yaşamazsın diye .

günaydın kıslarr bircan günaydn canm inanmıcan ama benm hiç miğdem bulanmadı sadece öğürdüm parfüm kokusuna felan.numara yapıomş gibi:)benm hamleliğim çok kolay geçio

benimde çok zor değil ama sabahları midem kötü oluyor çok bu gün daha kötüydü

ben bir tane pantolon aldım dr lar dar giyimeyin diye uyarıyor işe gidip geilrken giyiyorum ama artık zaten benim göbiş aldı başını gidiyor

canım benim midem hiç bulanmadı bugüne kadar maşallah

ne güzel ohhh ama benim midem hamile kalamdna öncede sorunluydu

HİHİ YARAMAZ BENİM OĞLAN. EVET YA ÇOK ZOR MİDE BULANTISIklava:

Kızlar hafta sonu kayınvalidemdeydim ,inanırmısınız o kadar çok şey almış ki hepsi de hoşuma gitti, daha önce söylediğim şeyler yüzünden yüzüm kızardı resmen . Çok güzel şeyler almışlar hatta benim aklıma gelmeyen , görmediğim şeyler minnacık bir bornoz takımı almış bayıldım resmen :)) çok mutlu oldum çokkkk....

Günaydın canım. Sorma yaa bende uzun süredir pek bulantı olmuyordu. Ara sıra mide ekşimelerim oluyordu o kadar. Ama bu sabah karnımın ağrısı , midemin ağrısı ve iç bulatısı ile uyandım 5:30'da ve bir daha hiç uyuyamadım. Karnımın ağrısı geçti sayılır onu hallettim. Bulantımı da halettim. Şu an ikisi de yok ama mide ağrım beni öldürüyor resmen şu an. Kahvaltımı bile şu an zorla yapıyorum. Sana da çok geçmiş olsun tatlım.

ay ne güsel ya bizimki iki sokak arkamızdan gelmiyorda maşallah maşallah

Kuzucuğumla kahvaltı edeceğiz şimdi. 3-4 gündür devam eden ağrılarımın nedeninin nihayet dün öğrenebildim. (Bizim doktor cep telini kimseye vermiyo da illlaki hastaneden ulaşacaksın. ) Rahim ağzındaki myomum bebekte büyüdüğü için rahimi sıkıştırıyormuş. Ayrıca mesaneye de baskı yapıyor yani tuvalete gidecekken ağrım artıyor. En azından ağrım dayanılmayacak gibi değil ve şu anda bebekle ilgili bir sorun yoktur dedi doktorum. Birde kızdı dediki kendimi normal bir hamile gibi değerlendirmemeliymişim. Bol istirahat dedi. Aslında haklı Perşembe hava güzel diye Alsancak ta dolaşmıştım. Sonra da bu ağrılar başladı. Arkasından da suçluluk duydum benim yüzümden bişi mi oluyo falan diye. Kızlar sizler de aman dikatli olun hele hele buna benzer problemleriniz varsa.

NE GÜZEL TATLIM. GÜLE GÜLE KULLAN. YA BİR DAHA SÖYLEME klava:

ay ne güsel ya bizimki iki sokak arkamızdan gelmiyorda maşallah maşallah

Ben sanıyordum ki ne bileyim insanın torunu daha başkaymış demek ki , ben telaşlanmıştım ilk zamanlar bebeğimi sahiplenecek her istediğini yapacak falan diye çok kıskanç bir yapım var sevdiklerime karşı ama bir tek aldıklarından da değil ilgisi alakası , ara sıra kocamı arayıp yardım et karına falan diyor beni uyarıyor çok hoşuma gitti , umarım bu bebek doğduğunda da böyle devam eder aramızda ki buz dağları erir :çok üzgünüm:

SAĞOL TATLIM YA SANADA GEÇMİŞ OLSUN İYİM BENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR. SENDE İYİ OL FISTIK yerimseniben

bircancım sen demir ilacını içiyor musun aç karnına sabahları? o mu yapıyor acaba dicem ama midenin boş olduğu vakti bulmak lazım.

zeytincim sağolsunlar almışlar bak maşallah,güle güle giysin bebişin sağlıkla.

dilekcim bircana sordum sanada sorayım sabah içilen demir ilacı olabilir mi şikayetlerin sebebi ama dışı kaplı bir ilaç direkt bağırsaklarda eriyor bildiğim kadarıyla gynoferon kullanıyorum ben ama sizinkiler ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…