ya çalışan arkadaşlar işyerine giderken ne giyiyorsunuz...Hamilelik giymeye başladınız mı..Ben ne giysem olmuyor...üstelik hamilelikte alsam daha erken...Siz napıyorsunuz?
günaydın kızlar nasılsınız şekerler? bebekler nasıl? göbişler?
sabah zor geldim işe midem bulantısı başım sersemdi kalkamadım ama midme o kadar şidetli bulanıyordu ki gözümü açamadım yattım biraz daha zorla kaltım ama 2 kraker attım ağzıma zorla yuttum.
sabah bulantıları sizde de haal devam ediyor mu?
günaydın kıslarr bircan günaydn canm inanmıcan ama benm hiç miğdem bulanmadı sadece öğürdüm parfüm kokusuna felan.numara yapıomş gibi:)benm hamleliğim çok kolay geçio
ben bir tane pantolon aldım dr lar dar giyimeyin diye uyarıyor işe gidip geilrken giyiyorum ama artık zaten benim göbiş aldı başını gidiyor
canım benim midem hiç bulanmadı bugüne kadar maşallah
Bircancım senin, hala devam ediyor mu ya üzüldüm ne naslı oğlanmış senin ki :)) İşin şakası inşallah bir an önce kurtulursun ben hiç yaşamadım ama yaşayan arkadaşım , dua ediyordu inşallah sen yaşamazsın diye .
günaydın kızlar nasılsınız şekerler? bebekler nasıl? göbişler?
sabah zor geldim işe midem bulantısı başım sersemdi kalkamadım ama midme o kadar şidetli bulanıyordu ki gözümü açamadım yattım biraz daha zorla kaltım ama 2 kraker attım ağzıma zorla yuttum.
sabah bulantıları sizde de haal devam ediyor mu?
Kızlar hafta sonu kayınvalidemdeydim ,inanırmısınız o kadar çok şey almış ki hepsi de hoşuma gitti, daha önce söylediğim şeyler yüzünden yüzüm kızardı resmen . Çok güzel şeyler almışlar hatta benim aklıma gelmeyen , görmediğim şeyler minnacık bir bornoz takımı almış bayıldım resmen :)) çok mutlu oldum çokkkk....
Kızlar hafta sonu kayınvalidemdeydim ,inanırmısınız o kadar çok şey almış ki hepsi de hoşuma gitti, daha önce söylediğim şeyler yüzünden yüzüm kızardı resmen . Çok güzel şeyler almışlar hatta benim aklıma gelmeyen , görmediğim şeyler minnacık bir bornoz takımı almış bayıldım resmen :)) çok mutlu oldum çokkkk....
ay ne güsel ya bizimki iki sokak arkamızdan gelmiyorda maşallah maşallah
Günaydın canım. Sorma yaa bende uzun süredir pek bulantı olmuyordu. Ara sıra mide ekşimelerim oluyordu o kadar. Ama bu sabah karnımın ağrısı , midemin ağrısı ve iç bulatısı ile uyandım 5:30'da ve bir daha hiç uyuyamadım. Karnımın ağrısı geçti sayılır onu hallettim. Bulantımı da halettim. Şu an ikisi de yok ama mide ağrım beni öldürüyor resmen şu an. Kahvaltımı bile şu an zorla yapıyorum. Sana da çok geçmiş olsun tatlım.
günaydın eylül annişleri
güzel bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?