Ben sanıyordum ki ne bileyim insanın torunu daha başkaymış demek ki , ben telaşlanmıştım ilk zamanlar bebeğimi sahiplenecek her istediğini yapacak falan diye çok kıskanç bir yapım var sevdiklerime karşı ama bir tek aldıklarından da değil ilgisi alakası , ara sıra kocamı arayıp yardım et karına falan diyor beni uyarıyor çok hoşuma gitti , umarım bu bebek doğduğunda da böyle devam eder aramızda ki buz dağları erir :çok üzgünüm:
Bebeğinin hareketlerini hisseden arkadaşlar size soruyorum en erken ne zaman hissettiniz ? Bir de nasıl dı ? dün gece bir şeyler hissettim ama rüyamıydı bilmiyorum malum gece uykuları tam deği artık uyanıp duruyoruz :)
SAĞOL TATLIM YA SANADA GEÇMİŞ OLSUN İYİM BENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR. SENDE İYİ OL FISTIK yerimseniben
dilekcim bircana sordum sanada sorayım sabah içilen demir ilacı olabilir mi şikayetlerin sebebi ama dışı kaplı bir ilaç direkt bağırsaklarda eriyor bildiğim kadarıyla gynoferon kullanıyorum ben ama sizinkiler ne?
inş canm inş.benm hamile oldğumu duydular ve gelmediler kaç ay oldu bak aramadılar bile aman çokta tınn.aslında tın takıorum kafamada boşver diorum işte.benm kaynanamda oğlunu çok kıskanıodu öle başladı öle gidio hala:1no2: klava:
anaaam petibör uyanmış.onlinesın gördüm seni kıs günaydınnn!!!
Bende iyi olmaya çalışıyorum hatta moralim çok iyi. Kızım ara sıra öyle bir tepikliyor ki akşamdan beri:)) Beni fazlasıyla mutlu ediyor artık bayağı kuvvetli ve çok iyi hissediliyor.
Akşam ohaaa ne oluyor yaa dedim sırnaşık şey Eşimde sonra elini koydu hissetmek için ama ona hiç tepki vermedi... Kahvaltımı yaptım belki biraz daha iyi olur mide ağrım....
Ayfercim ben genellikle 15:30 - 16:00 gibi içiyorum kan hapımı. Benimkide gynoferon.
Onunla ilgisi yoktur ilk kez bu sabah bu kadar şiddetli bir ağrım oldu....
günaydın kızlar herkeze selamlar.. bircancım aynen benimde bulantılar devam ediyo arada çıkarıyorumda bazen tam kahvaltının ortasında başlıyo mahfediyo beni... sanırım bu hep böyle sürecek hala geçmediğine göre.. ben öyle tahmin ediyorum yani..
gunaydın ayfercım ya.bı yenı moda sabah uyuyamama.gunesı gordum ya pırıl pırıl yatamıom bı haftadır.neyse canıım muhabbet kacmıo bahaneyle.hadı bu kılzar calıso yazık bıze noluosa tam mesaı bızde burdayız yani.pesssositososito
Bebeğinin hareketlerini hisseden arkadaşlar size soruyorum en erken ne zaman hissettiniz ? Bir de nasıl dı ? dün gece bir şeyler hissettim ama rüyamıydı bilmiyorum malum gece uykuları tam deği artık uyanıp duruyoruz :)
tın derken bile bi tınlıyon bi tınlıyon kii hadi neyse şekerimama bence o kadar üzülme her an tepende olsalardı ondanda bıkardın.insanoğlu işte yaz dersin kış ister,kış dersin yaz ister:)
bırcan ,dılek gecmıs olsun sıze de bı bıtemedı su bulantılar ben de oyle uyandım sabah ama sımdııyıyım tıkınıom:)
yasemın allah gıydırmeyı nasıp etsın bacım ıns.bahaneyle buzlar da ermıs aranızda ne gusel
bana 3 lü test yaptırmaya gittiğimde verdi 18. haftada canım.günaydın kızlar... işyerimde dün bağlanmaya çalıştım ama malesef bağlanamadım... artık inşallah bugün sizlerleyim...
bu arada bana doktorum kan yada demir hapı vermedi. siz hangi aydan itibaren başladınız bu haplara... yaa doktorum da ankaranın en iyilerinden biri ... acaba verilmemesi de normal mi?
günaydın eylül anneleri...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?