Bebeğinin hareketlerini hisseden arkadaşlar size soruyorum en erken ne zaman hissettiniz ? Bir de nasıl dı ? dün gece bir şeyler hissettim ama rüyamıydı bilmiyorum malum gece uykuları tam deği artık uyanıp duruyoruz :)
ay sorma gitsin sabah kalktık diyelim öğlende yatmıyos ha muhabbeti kaçırmayalım diye.masa başı iş yaparmışız bu halde yani:) ama homeoffice bizimki demi:)KK da laklakçı olarak çalışıyos bedaaaveee:):enbuyukkk:
bırcan ,dılek gecmıs olsun sıze de bı bıtemedı su bulantılar ben de oyle uyandım sabah ama sımdııyıyım tıkınıom:)
yasemın allah gıydırmeyı nasıp etsın bacım ıns.bahaneyle buzlar da ermıs aranızda ne gusel
yani ama bu kadrda alaksız olunamz ama değilmi yaa:)CADIARZU
Yıllar önce koçişkomla bebiş için isim düşünürken Ela isminde karar kılmıştık ama bi türlü nasip olmadı. Bu gebeligimde yine koçişko Ela dedi, ben bi sürü alternatifler sundum ama ikimizde beğenemedik. Dün de artık prensesimiz olacağını öğrenince adı direkt Ela oldu şu an ona başka isim vermeyi düşünemiyorum :) Belki de bu isimi çok telafuz ettiğimizdendir di mi?
Prensesimin teyzeleri olarak Ela ismine ok diyor musunuz???
maşallah bebişine ayyy çok güzel bir hissiyat yaa.inşallah daha hissetmeyen arkadaşlarda hissederler yakın zamanda sağlıklaaa.
ilaç konusuna gelince dediğin gibi sabah etkisi olmaz bu durumda.ne diyim anacım Allah kolaylık versin,şifa versin inşallah.
Yıllar önce koçişkomla bebiş için isim düşünürken Ela isminde karar kılmıştık ama bi türlü nasip olmadı. Bu gebeligimde yine koçişko Ela dedi, ben bi sürü alternatifler sundum ama ikimizde beğenemedik. Dün de artık prensesimiz olacağını öğrenince adı direkt Ela oldu şu an ona başka isim vermeyi düşünemiyorum :) Belki de bu isimi çok telafuz ettiğimizdendir di mi?
günaydın kızlar... işyerimde dün bağlanmaya çalıştım ama malesef bağlanamadım... artık inşallah bugün sizlerleyim...
bu arada bana doktorum kan yada demir hapı vermedi. siz hangi aydan itibaren başladınız bu haplara... yaa doktorum da ankaranın en iyilerinden biri ... acaba verilmemesi de normal mi?
dedim ki ilk bizim ela yazar efet efet efet okey bu isim olsun diye hemen yazmış seni gidi senii.bencede ela okeeeydirrr.Yıllar önce koçişkomla bebiş için isim düşünürken Ela isminde karar kılmıştık ama bi türlü nasip olmadı. Bu gebeligimde yine koçişko Ela dedi, ben bi sürü alternatifler sundum ama ikimizde beğenemedik. Dün de artık prensesimiz olacağını öğrenince adı direkt Ela oldu şu an ona başka isim vermeyi düşünemiyorum :) Belki de bu isimi çok telafuz ettiğimizdendir di mi?
Kesinlikle yaaa. İnsanı nasıl mutlu ediyor var yaa. Darısı daha hissedemeyenlerin başına...
Bir yandan midem berbat ağrıyor resmen ağlıycam o kadar kötüyüm bir yandan o tekmeliyor ve beni çok mutlu ediyor... Değişik duygular yaşıyorum yani bugün. Teşekkür ederim tatlım ilgine.. Allah hiçbirimize böyle ağrılar yaşatmasın.
günaydın kızlar... işyerimde dün bağlanmaya çalıştım ama malesef bağlanamadım... artık inşallah bugün sizlerleyim...
bu arada bana doktorum kan yada demir hapı vermedi. siz hangi aydan itibaren başladınız bu haplara... yaa doktorum da ankaranın en iyilerinden biri ... acaba verilmemesi de normal mi?
Kesinlikle yaaa. İnsanı nasıl mutlu ediyor var yaa. Darısı daha hissedemeyenlerin başına...
Bir yandan midem berbat ağrıyor resmen ağlıycam o kadar kötüyüm bir yandan o tekmeliyor ve beni çok mutlu ediyor... Değişik duygular yaşıyorum yani bugün. Teşekkür ederim tatlım ilgine.. Allah hiçbirimize böyle ağrılar yaşatmasın.
dedim ki ilk bizim ela yazar efet efet efet okey bu isim olsun diye hemen yazmış seni gidi senii.bencede ela okeeeydirrr.
Canım bana da doktor şu ana kadar vermemişti. 20. hafta bittiğinde başlıyacaksın dedi. Kaldı ki benim ki de prof iyi bir doktor.
Haa bu arada kimse bana bi geçmiş olsun bile demedi:1no2::1no2:
Günaydın kızlar...
Canımsbelki dalgınlığına gelmiştir unutmuşur.sen telefon açıp sor istersen ben folik asiti bitirdim onu verdi 14+3 tüm verdiğinde...hatta kan ilacını gebelik dönemi boyunca içicekmişizz
ay sorma gitsin sabah kalktık diyelim öğlende yatmıyos ha muhabbeti kaçırmayalım diye.masa başı iş yaparmışız bu halde yani:) ama homeoffice bizimki demi:)KK da laklakçı olarak çalışıyos bedaaaveee:):enbuyukkk:
kelebeğin kanat çırpması yada setirme gibi bişey... ben 14 haftalıkken falan hissettim ama o zaman tam yatar vaziyetteydim... gün içinde işyerinde hissedemiyorum ama yatar vaziyette ara sıra hissediyorum canım....
canım ben de ela ismini çok sevenlerdenim... ama sonradan ya kızımla hiç uymazsa diye düşünmüştüm. bu arada benimkinin cinsiyeti belli değil daha... yani ben esmerim kahve gözlü.... ela nın tek anlamı var diye biliyorum , göz rengi olarak.... yani şimdi kızım olusa ela yı koymam için göz rengi de elaya yakın olmalı diye düşündüm... sonra böyle şans az olacağı için vazgeçtim...
Dediğin dogru ama bakalım şansımız benim annem ela gözlü eşiminde açık kahve bakalım ne çıkacak.
Petibor senin gozlerin ela mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?