2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 16 haftalıkken hissetmiştim yani nasıl anlatsam içimde bian bişey kıpırdadı hani bi anlık bişey gezdi gibi oldu. çok kısa bi andı ... sonra 2 gün sonra gene hissettim aynı şeyi emindim bebeğimdi... sonra yaklaşık 8 gün falan hiçbişey hissetmedim... internetten araştırdım ilk zamanlar bebek çok küçük olduğu için sadece çok kuvvetli bi hareket yaparsa hissedilirmiş... o yüzden her zaman hissetmek mümkün değilmiş ilk zamanlar için yani.... canım büyük bi ihtimal bebeğin olabilir ama sonra benim gibi hissetmeyebilirsin. üzülme sakın ben şimdi 5 gündür hergün akşamları yemekten sonra uzanıyorum ve bebişimin hareketlerini dinliyorum sabret az kaldı..... şimdi mesela bir dakikada 5-6 kere tekmeliyo... çok güzel bi duygu şimdi anlıyorumki 16 haftalıkken hissettiğim bebeğimmiş... ama o zaman belirgin değildi şimdi bariz hissediyosun düşün babası bile hissediyo artık.... doktorum zayıf olanlar daha çabuk hisseder demişti.. ama asıl 20. haftada mutlaka hissediceksin demişti... ama şuan hissetmeye başladım... çok güzel bi duygu....a.s.

:lepi:kaydirigubbakcemile2:lepi:hklısın bacım

Yıllar önce koçişkomla bebiş için isim düşünürken Ela isminde karar kılmıştık ama bi türlü nasip olmadı. Bu gebeligimde yine koçişko Ela dedi, ben bi sürü alternatifler sundum ama ikimizde beğenemedik. Dün de artık prensesimiz olacağını öğrenince adı direkt Ela oldu şu an ona başka isim vermeyi düşünemiyorum :) Belki de bu isimi çok telafuz ettiğimizdendir di mi?
Prensesimin teyzeleri olarak Ela ismine ok diyor musunuz???

kızlar benim hiç bulantım olmadı bu arada... şanslı olanlardanım sanırım.... kızlar annelerine çekermiş derler, benim de annemin hiç bulantısı olmamış....

yani ama bu kadrda alaksız olunamz ama değilmi yaa:)CADIARZU

canım ben şunu öğrendim kayınvalideler çok iyi olabilir ama annen gibi olamaz.ondan beklediğimiz inceliği ondan göremeyebiliriz ama bazen bizi bir şaşırtırlar annenin yapmadığını pat bir anda yaparlar sevinirsin.ama şu var ki en ufak sürtüşmede bazen büyü bozuluyor.annene ya anne saçmalama olur mu öyle şey diyebilirsin alınmaz canım benim ama kayınvalidene de bakiyimde gör.işte öyle hassas bir konu ki dediğin gibi iki sokak ötede olupta bu kadar alakasızlıkta abes tabi ama onun huyu o dicen moralini bozmıcan başka çare yok.

bu ismi tasıyan bırı olarak bence kesınlıkle ela olmalı:lepi:

Kesinlikle yaaa. İnsanı nasıl mutlu ediyor var yaa. Darısı daha hissedemeyenlerin başına...
Bir yandan midem berbat ağrıyor resmen ağlıycam o kadar kötüyüm bir yandan o tekmeliyor ve beni çok mutlu ediyor... Değişik duygular yaşıyorum yani bugün. Teşekkür ederim tatlım ilgine.. Allah hiçbirimize böyle ağrılar yaşatmasın.

Ela güzel canım ben beğeniyorum a.s.

canım ben de ela ismini çok sevenlerdenim... ama sonradan ya kızımla hiç uymazsa diye düşünmüştüm. bu arada benimkinin cinsiyeti belli değil daha... yani ben esmerim kahve gözlü.... ela nın tek anlamı var diye biliyorum , göz rengi olarak.... yani şimdi kızım olusa ela yı koymam için göz rengi de elaya yakın olmalı diye düşündüm... sonra böyle şans az olacağı için vazgeçtim...

benim eşim de dün kız olursa sezen koyalım dedi, hoşuma gitti, biz sezen aksuyu çok dinleriz, şarkılarının anlamı vardır ikimiz içinde.....

Günaydın kızlar...
Canımsbelki dalgınlığına gelmiştir unutmuşur.sen telefon açıp sor istersen ben folik asiti bitirdim onu verdi 14+3 tüm verdiğinde...hatta kan ilacını gebelik dönemi boyunca içicekmişizz

dedim ki ilk bizim ela yazar efet efet efet okey bu isim olsun diye hemen yazmış seni gidi senii.bencede ela okeeeydirrr.

amin canım amin kaydirigubbakcemile5

Canım bana da doktor şu ana kadar vermemişti. 20. hafta bittiğinde başlıyacaksın dedi. Kaldı ki benim ki de prof iyi bir doktor.
Haa bu arada kimse bana bi geçmiş olsun bile demedi:1no2::1no2:

geçmiş olsun canım ... ayy dilekcimmm sen artık baya kuvvetlice hissediyosundur artık.... ayy negüzel bende hissediyorum babası bile duydu hatta ama seninki kim bilir nasıldır ...dimi

[

Canım bana da doktor şu ana kadar vermemişti. 20. hafta bittiğinde başlıyacaksın dedi. Kaldı ki benim ki de prof iyi bir doktor.
Haa bu arada kimse bana bi geçmiş olsun bile demedi:1no2::1no2:

canım benim ya çok geçmiş olsun, ben senin yazdığını tümden kaçırdım, neyin vardı? rahatsız mısın.... bu arada sanırım kan ve demir haplarının veriliş tarihleri farklı oluyor doktordan doktora....

herkese günaydıııınnnnnn :)

Aussie bebeğin adıyla sağlıklıca büyüsün inşallah :) Güzel bir ismi olacak :)

Candy geçmiş olsun yerimseniben

canım ya randevum cumartesi günü, gidip yüz yüze konuşuyum... bilmiyorum ya tedirgin oldum...

ya aksam kacıncı kez ızlemıs olmama ragmen babam v oglumu oyle cok agladım kı esım bı yerde ben bı yerde gozlerım dumbek gıbı şiş.senağlama

Alemsiniz siz.Ama sizin yüzünüzden biz de iş yapamıyoruz :))) Geldim işe, kahvaltımı da aldım yanıma, açtım bilgisayarımı ama iş güç hak getire :) Geçen gün bilgisayarcı bazı siteleri engellerken KK'yı da engellemiş.1 gün kapalı kaldı vallahi kötü oldum.Gittim kızdım napıyon sen diye açtı hemen ama hala dalga geçer benimle::

kelebeğin kanat çırpması yada setirme gibi bişey... ben 14 haftalıkken falan hissettim ama o zaman tam yatar vaziyetteydim... gün içinde işyerinde hissedemiyorum ama yatar vaziyette ara sıra hissediyorum canım....

Benim hissettiklerim içeriden çimdik atması gibi birşey yada iğne batması gibi ama bebiş mi emin olamıyorum henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…