2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

candy5 sabah sabah şamatada kaynamıs kusura bakma.gecmıs olsun.sen de doktorunu dınle artık fazla yorma kendını bebenı dusun

aussie evet gozlerım ela canım.bebekkken babam ela dıe koymus ama sonradan rengı degısebılırdı benımkı sans eserı degısmeyenlerden olmus:)

ya aksam kacıncı kez ızlemıs olmama ragmen babam v oglumu oyle cok agladım kı esım bı yerde ben bı yerde gozlerım dumbek gıbı şiş.senağlama

canım ya ben artık izleyemiyorum dram filmlerini... eşim de bi alem kızıyo zaten izlersem, bebeği de üzüyosun diye :) yani bizim evde yasakladı bu tür filmler....

canım ya randevum cumartesi günü, gidip yüz yüze konuşuyum... bilmiyorum ya tedirgin oldum...

tamam canım zaten fazla bişe kalmamış...banada amniyosentez demişti son kontrolde bende eve gelip bakınca bunun ne olduğunu araştırdım.cumayı iple çekiyorum acaba niye benden bunu istedi diye yüz yüze sorcam.Kızlar bu zeka testini 2li 3 lüde bişe çıkmasa bile doktorlar istiyomuş.sizinkiler bişe dedi mi?

herkese günaydıııınnnnnn :)

Aussie bebeğin adıyla sağlıklıca büyüsün inşallah :) Güzel bir ismi olacak :)

Candy geçmiş olsun yerimseniben

Teşekkür ederim arkadaşlar. Canım kafana takma demir ilacını bir de taa ilk başta bir tahlil istemişlerdiya orda da demir oranın iyi çıkmıştır belki. Ya da bu bir doktor yaklaşımıdır.Ben doktoruma güveniyorum. Dediğim gibi bana da yeni verdi.
Benim rahim ağzında portakal kadar bir myomum var yani zararsız bir kist gibi düşünebilirsin. Bebek ve rahim büyüdükçe beni sıkıştırmaya başladı sanırım ve ağrı yapıyor. Kısmetse doğumdan sonra ameliyatla alınacak. İnşallah bişi olmadan geçiririm hamileliğimi.

Şeniz
canım ya ben artık izleyemiyorum dram filmlerini... eşim de bi alem kızıyo zaten izlersem, bebeği de üzüyosun diye :) yani bizim evde yasakladı bu tür filmler....

izliom valla ben bı tek kotu haberlerı ızlemom tvde.o fılmı ılk cıktıgında yıne esımle ızlemıstık o zaman aglamamıstı aksam benden beter aglıo baktım da.demek kı burunmus adam farkında olmadan babalık psıkolojısıne kıyamammm

akşam biz babam ve oğlumu izledik eşimle ağla ağla mahvolduk ben iyice sonunda uyudum bizimkinin gözleri şimiş ağlamaktan kıyamam biz her izlediğimizde ağlıyoruzsenağlamasenağlama

canım beni bu kistleri hiç dert etme, benim çok yakın arkadaşım da vardı portakal büyüklüğünde, doktor müdahale yapmayalım bu kistleri kendiliğinden de erir demişti ona, ve gerçekten öyle oldu 3 ay sonra kendiliğinden çatlamış ve kaybolmuş.... her kadın neredeyse yaşıo bu kist sorununu... sne içini ferah tut.... bebeğine odaklan.... herşey çok güzel olacak eminim...

Kızlar sizin bebeğinizin burcu ne olacak? Benimki eğer yanımıza erken gelmek istemezse 15 eylül, Başak olacak :ecrin_bebek:

Başak Burcu Bebeği: 24 Ağustos-22 Eylül

En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

ıyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur. Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler, erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar. Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular. Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler. Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar. Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir. Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.
Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar. Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar. Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

Terazi Burcu Bebeği: 23 Eylül-23 Ekim

En sevdiği cümle: "kararsızım"
ıyi yönleri: büyüleyici, geniş, arkadaşça, sevecen

Olumsuz yönleri: kararsız, değişken, savurgan, saf

Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.

ya aksam kacıncı kez ızlemıs olmama ragmen babam v oglumu oyle cok agladım kı esım bı yerde ben bı yerde gozlerım dumbek gıbı şiş.senağlama

candy5 sabah sabah şamatada kaynamıs kusura bakma.gecmıs olsun.sen de doktorunu dınle artık fazla yorma kendını bebenı dusun
Ayy bende dün salya sümüktüm. Yok canım ya ne kusuru o lafın gelişiydi biraz. Herkes herkesin yazdıklarına karşılık verecek diye bir şey yok tabii ki sadece arada kaynadığını farkettimde.kaydirigubbakcemile3

2li ve 3lü temiz çıkarsa istemiyorlar diye biliyorum canım. Hatta benim ikili temiz çıktı diye doktorum üçlü teste bile gerek görmedi. Yalnız 35 yaş üzerinebüyük çoğunlukla yapıyorlar.

arkadaşalr görümcem de mayıs da doğuracak, onun bebek odası için çok güzel bi kapı süs yaptım.... şu an bende kapı süsü özentisi başladı da... ilk deneyimimi onda gerçekleştirdim.... oldukça hoş oldu... ankarada bi kaç yere baktım satın almaya kalksam 30- 40 ytl dediler, hepside uyduruk şeylerdi... ben dantal ve ipek kurdela kullandım.... yarın eklerim ama daha izmi de yazılacak üzerine. ismi daha belli olmadığı için o kısmı yarım kaldı....
bana maliyeti 7-8 milyona geldi....

birde bugün fırsat bulursam tekrar gidip tül, kurdela falan alıp görümcem için bebek şekeri yapmayı düşünüyorum. akşamları iş dönüşü bunlarla uğraşınca kafam çok rahatlıyo inanın....

Benim kızım terazi burcu olacak. Ben kova burcu doğal olarak en sevdiğim burç. Eşimde Terazi ve hiç kararsız değil ben kova olarak tam tersi aşırı kararsızım

canım senin doktorun çok detaycıdır, herşeyi görmek istiyordur... bence 3 lü test kesin yaptırılmalı, sonuçta doktorlar daha ayrıntılı bakarak en küçük bir şansızlık bırakmak istemiyorlarmış.... valla ben her gittiğimde tüp tüp kan veriyorum, damarlarım da kan kalmadı artık... sonra da iyi iyi bişeyin yok diyo....

Benimki kist değilde yoğunlaşmış bir kas kitlesi gibi bişey hatta gebelikte artan östrojen nedeniyle büyüme yaptı. Kaybolması mümkün değil. Doğumdan sonra küçülüyor biraz sonra da ameliyat. 7 cm den büyükler için tek çözüm cerrahi yol yani. Ama iyi düşünelim iyi olsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…