ya aksam kacıncı kez ızlemıs olmama ragmen babam v oglumu oyle cok agladım kı esım bı yerde ben bı yerde gozlerım dumbek gıbı şiş.senağlama
canım ya randevum cumartesi günü, gidip yüz yüze konuşuyum... bilmiyorum ya tedirgin oldum...
[
canım benim ya çok geçmiş olsun, ben senin yazdığını tümden kaçırdım, neyin vardı? rahatsız mısın.... bu arada sanırım kan ve demir haplarının veriliş tarihleri farklı oluyor doktordan doktora....
herkese günaydıııınnnnnn :)
Aussie bebeğin adıyla sağlıklıca büyüsün inşallah :) Güzel bir ismi olacak :)
Candy geçmiş olsun yerimseniben
canım ya ben artık izleyemiyorum dram filmlerini... eşim de bi alem kızıyo zaten izlersem, bebeği de üzüyosun diye :) yani bizim evde yasakladı bu tür filmler....
Teşekkür ederim arkadaşlar. Canım kafana takma demir ilacını bir de taa ilk başta bir tahlil istemişlerdiya orda da demir oranın iyi çıkmıştır belki. Ya da bu bir doktor yaklaşımıdır.Ben doktoruma güveniyorum. Dediğim gibi bana da yeni verdi.
Benim rahim ağzında portakal kadar bir myomum var yani zararsız bir kist gibi düşünebilirsin. Bebek ve rahim büyüdükçe beni sıkıştırmaya başladı sanırım ve ağrı yapıyor. Kısmetse doğumdan sonra ameliyatla alınacak. İnşallah bişi olmadan geçiririm hamileliğimi.
ya aksam kacıncı kez ızlemıs olmama ragmen babam v oglumu oyle cok agladım kı esım bı yerde ben bı yerde gozlerım dumbek gıbı şiş.senağlama
Ayy bende dün salya sümüktüm. Yok canım ya ne kusuru o lafın gelişiydi biraz. Herkes herkesin yazdıklarına karşılık verecek diye bir şey yok tabii ki sadece arada kaynadığını farkettimde.kaydirigubbakcemile3candy5 sabah sabah şamatada kaynamıs kusura bakma.gecmıs olsun.sen de doktorunu dınle artık fazla yorma kendını bebenı dusun
tamam canım zaten fazla bişe kalmamış...banada amniyosentez demişti son kontrolde bende eve gelip bakınca bunun ne olduğunu araştırdım.cumayı iple çekiyorum acaba niye benden bunu istedi diye yüz yüze sorcam.Kızlar bu zeka testini 2li 3 lüde bişe çıkmasa bile doktorlar istiyomuş.sizinkiler bişe dedi mi?
tamam canım zaten fazla bişe kalmamış...banada amniyosentez demişti son kontrolde bende eve gelip bakınca bunun ne olduğunu araştırdım.cumayı iple çekiyorum acaba niye benden bunu istedi diye yüz yüze sorcam.Kızlar bu zeka testini 2li 3 lüde bişe çıkmasa bile doktorlar istiyomuş.sizinkiler bişe dedi mi?
canım beni bu kistleri hiç dert etme, benim çok yakın arkadaşım da vardı portakal büyüklüğünde, doktor müdahale yapmayalım bu kistleri kendiliğinden de erir demişti ona, ve gerçekten öyle oldu 3 ay sonra kendiliğinden çatlamış ve kaybolmuş.... her kadın neredeyse yaşıo bu kist sorununu... sne içini ferah tut.... bebeğine odaklan.... herşey çok güzel olacak eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?