2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bana da doktor şu ana kadar vermemişti. 20. hafta bittiğinde başlıyacaksın dedi. Kaldı ki benim ki de prof iyi bir doktor.
Haa bu arada kimse bana bi geçmiş olsun bile demedi:1no2::1no2:
canım geçmiş olsun,umarım herhangi bir problem olmadan bebişini sağlıkla dünyaya getirirsin.

aussiecim valla alem olduk artık sanal alemler ama gerçektede görüşsek ne makara olurmuş:)

gülay aferin kız sana senin gibi yapabilsem çok özeniyorum ama beceri meselesi üfff.maşallah sana.

ıns saglıcakla alırsın bebegını kucagına dogumdan sonra da halledrsın o kıstı hayrlısıyla.bakarsın sen dogururken o da gtmıs olur mu olur yeter kı rabbım ol desın

KIzzzzzlaaaaaaaaar bebiş oynarsa seyirme hissedersiniz diyordunuz da ben nedir nasıldır diye merak ediyordum.Şimdi hissettim kaydirigubbakcemile3 AAAAAAAAAAAAA kelebek kanat çırpması gibi sol tarafta 2 defa üst üste..

ne güzel..bende görümcem için yapardım eğer hamile olsa...ama eltim için artık hiç bişe yapmam.doğumunada gitmicim zaten..3 haftası kaldı..doğumdan sonra artık eşiminde uygun olduğu birgün gidirizz..

Günaydın kızlar.. Nabersiniz?

Elacım şu dediğine bende katılıyorum cnm. Daha 1 kere arayıp sormadı bile yeğenim nasıl? sen nasılsın? Birde hala olcak :mymeka:

kayınvalıden gıbı bı ınsandan nası oyle ı kız cıkmıs hayret valla ozge ha.kadının attıgı mesaj aklıma geldıkce gozlerım doluo resmen kızı domuz demek kı.benım gorumcem hamıle oldugumu esım soyledıgınde elayı da tebrık ettıgımı soyle demıs esıme o kadar.nıe kendınsolemıon dılın mı kopar kıskanc sey.msn de karsılasıoruz nasılsın demıo cevrımdısı oluo domuz.bı de dın kulturu ogretmenı.yemışım onun dın kul.ogretmenlıgını ben .ama o da yaza evlenıo ve 3 gorumcesı var ona da oyle yapsınlar ıns.baska bısey demıom.eden buluo canım bosver bız onları allha havale edelım

Son düzenleme:
kızlar yeni gelenlere tekrar günaydınlar olsunn bebekleri nasıl?

bu arada tülay akaşm yazmış abna nete giremiyormuş iyimiş yani

gorumcem ıcın parmagımı oynatmam:1closedeyes:

ay ya benim içimden geliyo, tabi herşey karşılıklı oluyo kızlar haklısınız. benden çok ilgilendi diyebilirim doktor falan işleriyle... bebeğin ilk hediyelkerini de o aldı zaten... benim reçelime kadar da yapıp gönderir, bir de çalışan bayan olamsına rağmen... ben seviyorum onu ya... bazen bana da laf sokar ama ben de ona karşılığını veririrm , sonra güler geçeriz.... benimle şimdi bu kadar ilgileniyoken ben de ona bişeyler yapmak istedim kendi ellerimle....

KIzzzzzlaaaaaaaaar bebiş oynarsa seyirme hissedersiniz diyordunuz da ben nedir nasıldır diye merak ediyordum.Şimdi hissettim kaydirigubbakcemile3 AAAAAAAAAAAAA kelebek kanat çırpması gibi sol tarafta 2 defa üst üste..

TEBRİKLER..... evet ardı ardına oluyo, aynen kelebek kanat çırpması gibi....

kızlar haklısın valla ne diyim... ben de az şeytan değilimdir...böyle bişey bana da yapılsa asla affetmem... ya nasıl aranmaz.... kardeşinin çocuğunu insan nasıl merak etmez.....

zaten sen yapmasan ayıp edermısın o yuzden allah muhabbet versın herkese.sızınkını de bozmasın ıns

ya bugun gobusum kuculdu ıyıcene yaaaa:sm_confused:

benimkide bazen küçülüyo, paniğe kapılıyorum... kocamı çağırıp gösteriyom baksana... sence küçülmüş mü diyo soruyorum... ayy bi doğursam da şu pimpirik halim bi geçse... insanın hala içinde bişey büyüdüğüne inanası gelmiyo... mucize valla...

gülay aferin kız sana senin gibi yapabilsem çok özeniyorum ama beceri meselesi üfff.maşallah sana.[/QUOTE]

sağol canım benim, eşime hep derim zaten ben en iyisi kamuda çalışmayım, bana ufak bi dükkan aç, böyle şeyler satıyım diye.. canım benim sen de birazcık uğraşırsan yaparsın, zaten kullanıla malzemeler o kadar güzel oluyo ki, rengarek kurdaleler falan... onlara fiyonk atsan bile güzel durur....

zaten sen yapmasan ayıp edermısın o yuzden allah muhabbet versın herkese.sızınkını de bozmasın ıns

canım valla yine de temkinli olmak lazım di mi... fazla samimi olmamaya çalışıyorum yine de. mesafemi koruyum da ne olur ne olmaz... ay bizde az değiliz yaaaa kızlar....

tabi canım herşey karşılıklı sonuçta benim görümcem yook ki:bbo:[/QUOTE]

valla o zaman en şanslısı sensin, bizim gibi uğraşmıyosun iyi mi kötü mü diye ....

Ayy Ela sanki benim görümcemi anlattın bu kadar olur bacım. Kayınvalidem ne kadar inceyse görümcem o kadar .... yani :) Ama oda evlenicek bakalım. Herşey sırayla. Allaha havale ettim zaten bende onu

kızlar yeni gelenlere tekrar günaydınlar olsunn bebekleri nasıl?

bu arada tülay akaşm yazmış abna nete giremiyormuş iyimiş yani

sevindim cnm Tülayın iyi olduğuna

kızlar ya memişler hıc buyumedı benım.bu işime gelıo sımdılık ama sızınkıler ne alemde

bir arkadaş tuturmuş Su koy diye (daha cinsiyet belli olmamasına rağmen) çok kısa geliyor dedim bende en iyisi H2O koyayım dedim takmış Su ismine kaydirigubbakcemile3

kızlar ya memişler hıc buyumedı benım.bu işime gelıo sımdılık ama sızınkıler ne alemde

benimkileri hiç sorma hamiş kaldığım ilk günden itibaren bi şişmeye başladı tutabilene aşka olsun kabına zor sığıyor patlama kıvamına geldi... ne yapcam bilmiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…