bir arkadaş tuturmuş Su koy diye (daha cinsiyet belli olmamasına rağmen) çok kısa geliyor dedim bende en iyisi H2O koyayım dedim takmış Su ismine kaydirigubbakcemile3
kızlar ya memişler hıc buyumedı benım.bu işime gelıo sımdılık ama sızınkıler ne alemde
:teytey:kızlar ya memişler hıc buyumedı benım.bu işime gelıo sımdılık ama sızınkıler ne alemde
kızlar bırazdan tv dehamılelerde sac dıs dokulmelerı,varısler,hazımsızlık,ödem tutma,beslenme duzenı hakkında bılgıler verek sızın ıcın de dınler yazarım evde olmayanlar ıcın
kızlar ya memişler hıc buyumedı benım.bu işime gelıo sımdılık ama sızınkıler ne alemde
süprizzzzz
sırf su pınar altug yuzunden sınır oluom o ısme ben.
Benimde göğüsler aldı başını gidiyor. Yeşil yeşil damarlar var ve kahverengi olan kısmı baya büyüdü. Sanırım 9. ayda patlıcaklar kafamçokkarıştı
bukadr olmas yani benm görümcemde aramadı hiç.bde arka sokağmda oturuolar neymş çalışıomş vsvsvsGünaydın kızlar.. Nabersiniz?
Elacım şu dediğine bende katılıyorum cnm. Daha 1 kere arayıp sormadı bile yeğenim nasıl? sen nasılsın? Birde hala olcak :mymeka:
etmeyen etmio cnm işte ama doğunca kuyruk olurlarr annesi gibi davranırlarkızlar haklısın valla ne diyim... ben de az şeytan değilimdir...böyle bişey bana da yapılsa asla affetmem... ya nasıl aranmaz.... kardeşinin çocuğunu insan nasıl merak etmez.....
benimkiler de aldı başını gitti. zaten normal ölçülerdeydi, şimdi sütyen falan almak zorunda kaldım... valla bu işten en çok memnun olan eşim olsa gerek :)
bukadr olmas yani benm görümcemde aramadı hiç.bde arka sokağmda oturuolar neymş çalışıomş vsvsvs
etmeyen etmio cnm işte ama doğunca kuyruk olurlarr annesi gibi davranırlar
Aman bacım işte bahane bunlar. Yok çalışıyorum yok okuyorum . İnsanın içinde olcak bazı şeyler.
gynoferon kan ılacı mı daha ıyı ferrum fort mu acaba
öle valla doğru diosun arayo sormadılar bişey lasımmı ne alınacak felan saolsun benm onlara mudanam yok annem odasından varana kadr herşeini yapacak ama maksat o değil herşeyde benm ailem yardm edio onlar yan gelip yatıo doğuncada nası gelcekler nasu sevcekler benm kafam basmıo buzaman kdr aramayan insan hangi yüzle gelcek acebbb???klava:
öle valla doğru diosun arayo sormadılar bişey lasımmı ne alınacak felan saolsun benm onlara mudanam yok annem odasından varana kadr herşeini yapacak ama maksat o değil herşeyde benm ailem yardm edio onlar yan gelip yatıo doğuncada nası gelcekler nasu sevcekler benm kafam basmıo buzaman kdr aramayan insan hangi yüzle gelcek acebbb???klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?