kızlar valla görümcelere boşuna dememişler görmiyim ölünce :) terbiyesizlik yaptıkları benim görümcem yok ama kaynım var kaynanadan beter ama ben böyle kadın gibi adam görmedim :)
kızlar valla görümcelere boşuna dememişler görmiyim ölünce :) terbiyesizlik yaptıkları benim görümcem yok ama kaynım var kaynanadan beter ama ben böyle kadın gibi adam görmedim :)
Aman bacım işte bahane bunlar. Yok çalışıyorum yok okuyorum . İnsanın içinde olcak bazı şeyler.
öle valla doğru diosun arayo sormadılar bişey lasımmı ne alınacak felan saolsun benm onlara mudanam yok annem odasından varana kadr herşeini yapacak ama maksat o değil herşeyde benm ailem yardm edio onlar yan gelip yatıo doğuncada nası gelcekler nasu sevcekler benm kafam basmıo buzaman kdr aramayan insan hangi yüzle gelcek acebbb???klava:
valla canım yüzyüze geldiğimizde benden baya bi laf yicek orası kesin. Hiçbirşey söylemeden duramam ben. Hele bir doğsun bebeğim sağlıkla o zaman ben onun yuvasını yapıcam. Çok kızgınım ama içimde tutuyorum şuanklava:
kızlar ya su cıtcıtlı atletlerden kac tane alcaz?
3 tane kısa kollu 1 aylık,3 tane uzun kollu 2 aylık,3 tane uzun kollu 3 aylık alsam yeter mı ki?2 aylık dedıgıme bakmayın el kadarlar
valla canım haklısın... hediye falan alması da şart değil... bi arayıp güzel sözü yeter.... valla ben şanslı olanlardanım... görümcem de kaynanamda çok iyi....
valla canım bazı insanlar da öyle bi yüz var ki, lafım meclisten dışarı tabi... herşeyi yaparlar sonra da gelirler yüzlü yüzlü....
kızlar ya su cıtcıtlı atletlerden kac tane alcaz?
3 tane kısa kollu 1 aylık,3 tane uzun kollu 2 aylık,3 tane uzun kollu 3 aylık alsam yeter mı ki?2 aylık dedıgıme bakmayın el kadarlar
valla canım haklısın... hediye falan alması da şart değil... bi arayıp güzel sözü yeter.... valla ben şanslı olanlardanım... görümcem de kaynanamda çok iyi....
maşallah maşalllah nazr değmesn
valla canım bazı insanlar da öyle bi yüz var ki, lafım meclisten dışarı tabi... herşeyi yaparlar sonra da gelirler yüzlü yüzlü....
hiç sorma bende onlara öle sinirliyimki laf sölemeden kesnlkle duramam saten sölicem hatalarını anlasınlar ya bu nemk oluo gelmeyen insan seni ve bebğini istemiorum demek oluo bana göre ben düşük tehlkesi geçirdm okdr yattım hiçbiri duymadı bile çok ağır olur biliorum ama ben onlarar bebğimi bile göstermicem geldklerindede alcam odamıza çklcez oğluşumla.hem iştese saten gelrdi geçen gördü markette kaynanam konşmadık bile oğluna naber dedi okadr ben onlara napcamı çok ii biliom bak gene sinrlendm
yeterli canım..2 ayından sonra kalanını alırsın..çünkü bebekler bir anda büyüyor.bazı bebekler doğduğunda 1 alık bile küçük geliyo..
Ya tabiki herşey maddiyat değilki. Ben biraz merak edilmek istiyorum sonuçta yeğenini taşıyorum ya hani beni bırak onu sor bari. Kızım için üzülüyorum bazen gerçekten. Benim halalarımla aramdaki ilişki gibi olmayacak onlarınki. Allahtan Kayınvalidem çok tatlıdır, çok incedir. Görümcemle alakası yok şükürler olsun
günaydın kızlar.....Bişey sorcam...Ben idrara sıkıştığımda bebeğim daha çok oynuyor sanki yoksa ben mi öyle hissediyorum :CüvCüv:
sizdede öyle oluyormu
Yaaaaaaaaaa bugün annemler geliyor kızlar. Çok özlemiştim. Biraz zaman geçiricez beraber çok iyi olacak. hihoyyyt
canım benim ozman görümcen snei kıskançlığından yapıyodur bunları... şanslısın ama kayınvaliden iyi...
:roflol:
kız rahat bırak artık suı cocugu.kafayı sıyırcan hareketlerle bu gıdısle cocuk dogmadan
Yaaaaaaaaaa bugün annemler geliyor kızlar. Çok özlemiştim. Biraz zaman geçiricez beraber çok iyi olacak. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?