ayy ne gusel.gozun aydın özgecım.nası ozledın kımbılır.bol bol hasret gıderın artık
oh bol bol dedikodu valla... ne güzel olur... benimde ihtiyacım var buna... şöyle teyzeler falan bi toplanmamız lazım, dedikodunun haddi hesabı olmuyo o zaman.... ben de öğlen annemle buluşcam...
kızlar ödem için tuzu iyice kısıomuşuz.gunde en az 8 bardak su içiomuşuz.şiş ellerımız ve ayaklarımızı tuzlu ılık suda bekletebılırmışiz.yuksek yere koyabılırmısz.2 saatte bır kalkıp gezınmek sartmış,dar pantolonlar gymıomusuz
kızlar ödem için tuzu iyice kısıomuşuz.gunde en az 8 bardak su içiomuşuz.şiş ellerımız ve ayaklarımızı tuzlu ılık suda bekletebılırmışiz.yuksek yere koyabılırmısz.2 saatte bır kalkıp gezınmek sartmış,dar pantolonlar gymıomusuz
Ayyy cnm çok saolasın. Allah sanada nasip etsin sağ salim. Valla fedakar anacım babacım benim. Çok iyi olcak gelmeleri. Daha gelmeden bana diyorlar telefonda bebeğimize, sana ne gerekliyse hepsini alırız sen merak etme . Kapı gibi dedesiyle ananesi varmış öyle diyorlar Allah razı olsun canlarım benim Şeniz
Ayyy cnm çok saolasın. Allah sanada nasip etsin sağ salim. Valla fedakar anacım babacım benim. Çok iyi olcak gelmeleri. Daha gelmeden bana diyorlar telefonda bebeğimize, sana ne gerekliyse hepsini alırız sen merak etme . Kapı gibi dedesiyle ananesi varmış öyle diyorlar Allah razı olsun canlarım benim Şeniz
Ayy evet ya deşarj oluyorum bende onlarla
Çok saol şekercim. Benim bunları yapmam gerekli kızlar. Doktor son gidişimde uyardı çünkü beni. Ödem başlamış bende hafiften
özgecim gözünaydın canım.
duygulandırdın beni valla.insanın kendi annesi babası gibi kimse olamıyor.
eşinin ailesi ne kadar sana yakın olsada anne baba gibi olmuyor
gunaydin kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakalim keyifler nasil bebisler nasilllllllll hersey yolundadir insallahhhhhhhh:CüvCüv:
sehercım ben bu yazıyı okudum da hep olumsuz seyler yazmıs ya.eskıden ultrason yokmus sımdı her ay hatta ayda 2 kez bıle gırenler var ama sımdıkı cocuklar cok daha zekı,cok daha cabuk anlıo herseyı.bu nası iş pekı?
gunaydın demetcım.naber.ya su oglusun odasının fotolarını eklesene renk olsun
ahhhhhhhhhhhhhhh canim ahhhhhhhhhhhhhh son gorusum pazartesi gunu 18.00 oldu babasiklava: klava: agac bitene kadar bana gostermeme karari aldi odayi kilitliyor kötükedihüsoanahtarda ondaaaaaaaaaaaa:1no2: su agacda bitsin oyle gor diyyorrr ama hemen ilk isim size ve anneme fotolari yukleyip gostermek olcakkkkkkkkkkk ama super oldu bana gore renkler ve zevkler tartisilmaz amaaaaa:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?