2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne gusel.gozun aydın özgecım.nası ozledın kımbılır.bol bol hasret gıderın artık

Ayyy cnm çok saolasın. Allah sanada nasip etsin sağ salim. Valla fedakar anacım babacım benim. Çok iyi olcak gelmeleri. Daha gelmeden bana diyorlar telefonda bebeğimize, sana ne gerekliyse hepsini alırız sen merak etme . Kapı gibi dedesiyle ananesi varmış öyle diyorlar Allah razı olsun canlarım benim Şeniz

Günaydın herkese şimdi uyandık bebeişimle 2 gündür belimin sağ kısmında sadece çok ilginç ama sağ kısmı olması sadece acayip bir ağrı oluyor neden acabaa..

kızlar ya bu bebek odası meselesi kafama takılıyor hala.... çilekten büyüyebilen karyola alcam, ne dersiniz.... bu arada çilekte her hafta bi ürün % 50 indirime giriyo, umarım doğurana kadar istediğim mobilya indirime girer.....

sehercım ben bu yazıyı okudum da hep olumsuz seyler yazmıs ya.eskıden ultrason yokmus sımdı her ay hatta ayda 2 kez bıle gırenler var ama sımdıkı cocuklar cok daha zekı,cok daha cabuk anlıo herseyı.bu nası iş pekı?

oh bol bol dedikodu valla... ne güzel olur... benimde ihtiyacım var buna... şöyle teyzeler falan bi toplanmamız lazım, dedikodunun haddi hesabı olmuyo o zaman.... ben de öğlen annemle buluşcam...

Ayy evet ya deşarj oluyorum bende onlarla

Çok saol şekercim. Benim bunları yapmam gerekli kızlar. Doktor son gidişimde uyardı çünkü beni. Ödem başlamış bende hafiften

ay tuzu nasıl kesecem ben ya.... bir de 8 bardak su içmek... bazen gün boyu aklıma bile gelmiyo...

al işte o sana yetmıştr zaten bızım duymak ıstedıklerımız boyle seyler dımı.önemsenmek yani.allah razı olsun onlardan uzun omur versın rabbım

özgecim gözünaydın canım.
duygulandırdın beni valla.insanın kendi annesi babası gibi kimse olamıyor.
eşinin ailesi ne kadar sana yakın olsada anne baba gibi olmuyor

Ayy evet ya deşarj oluyorum bende onlarla

Çok saol şekercim. Benim bunları yapmam gerekli kızlar. Doktor son gidişimde uyardı çünkü beni. Ödem başlamış bende hafiften

ödem bende de var bence bıraz cunku bazen sag elım cok şişio.kı ben yemeklere cok az tuz atarım yanı.ama suyu cok ıcemıorum ıste.bundan sonra daha dıkatlı olayım.

gunaydin kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakalim keyifler nasil bebisler nasilllllllll hersey yolundadir insallahhhhhhhh:CüvCüv:

özgecim gözünaydın canım.
duygulandırdın beni valla.insanın kendi annesi babası gibi kimse olamıyor.
eşinin ailesi ne kadar sana yakın olsada anne baba gibi olmuyor

evet ya öyle... bana dünyaları da alsa eşimin annesi ve babası, kendi annem babam gibi olmaz... annem bi hırka örüyo bebeğe de dünyalar benim oluyo... bana nasıl güzel görünüyo o... Allah sağlık versin onlara....

özge o magnezyumdan ıcıorum artık ben de gunde bı tane mı ıcıcez onu ben 1 tane ıcıom da.

ya bana da doktor bişeyler versin... bana hiç vitamin vermedi... ben cumartesi gidiyim de bi soruyum ona :)

ya bunlar zaten dünyanın çeşitli yerlerindeki araştırmaları gösteriyo... Hem çoğuna da yazmış zaten yeterli araştırma yok ya da yeterli kişi üzerinde denenmemiş diye... Ne biliyim ben öyle bir zararı olacağını düşünmüyorum, yine de bilgilenelim :) Aklımızın bir köşesinde olsun...

bu arada bana doktorum kan ilacı falan vermedi ama cuma günü gideceğim ayrıntılı ultrasona gireceğim Allahım inşallah kuzum iyidr de rahatlarımm..

günaydın demetcim sanada..

gunaydın demetcım.naber.ya su oglusun odasının fotolarını eklesene renk olsun

ahhhhhhhhhhhhhhh canim ahhhhhhhhhhhhhh son gorusum pazartesi gunu 18.00 oldu babasiklava:klava: agac bitene kadar bana gostermeme karari aldi odayi kilitliyor kötükedihüsoanahtarda ondaaaaaaaaaaaa:1no2: su agacda bitsin oyle gor diyyorrr ama hemen ilk isim size ve anneme fotolari yukleyip gostermek olcakkkkkkkkkkk ama super oldu bana gore renkler ve zevkler tartisilmazmis amaaaaa:ecrin_bebek:

canım merak ettim oadayı babasımı yapıyo ... yoksa odayı mı kuruyo... biraz anlatsan... ben atlamışım mesajları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…