günaydın annişler gerçi ögle oldu ama çaktırmayın......demır haplarından falan bahsedıyosunuz galıba bana dr 9. haftada vaerdı kan degerıim çok düşüyodu verdi.vitamını kestim.benım kullansıgım ilacı kullanan varmı santafer fort....bide bu magnezyum hapı ne içinn.....
al işte o sana yetmıştr zaten bızım duymak ıstedıklerımız boyle seyler dımı.önemsenmek yani.allah razı olsun onlardan uzun omur versın rabbım
özgecim gözünaydın canım.
duygulandırdın beni valla.insanın kendi annesi babası gibi kimse olamıyor.
eşinin ailesi ne kadar sana yakın olsada anne baba gibi olmuyor
ödem bende de var bence bıraz cunku bazen sag elım cok şişio.kı ben yemeklere cok az tuz atarım yanı.ama suyu cok ıcemıorum ıste.bundan sonra daha dıkatlı olayım.
özge o magnezyumdan ıcıorum artık ben de gunde bı tane mı ıcıcez onu ben 1 tane ıcıom da.
günaydın kızlaarr :) :) :)
dün kocacımı pazara gönderdim, normalde her söylediğim sebze için "onu almasam bunu almasam" diyen adam dün sevdiğim ve faydalı olduğunu duyduğu ne varsa almış :roflol: :roflol: :roflol:
ah bu halde olmayacaktım, kuvvetim yerinde olacaktı sorardım ben sana ya neyse :roflol:
canım merak ettim oadayı babasımı yapıyo ... yoksa odayı mı kuruyo... biraz anlatsan... ben atlamışım mesajları....
magnezyum hap dııl canım toz seklınce suda erıtıp ıcıosun.doktor verdı bu ara sıra olan sancılar,kasılmalar,rahım agzı yetmezlıklerı...bır suru sey ıcın ıcılıo.ılla bısey olması gerekmıo doktor verdı ıc faydası olur zararı olmaz dıe.
özgecim canım benım gözün aydın diyim tatlım geçmişi okurken gördüm.......ana gibi yar olmuyo hakikaten bunu ıspartaya gidince daha iii anladımm...özlem gider anacıgınlaaa kımbılır neler getırırım sna ve bebişine
Günaydın mervecim. Valla bu bebekler erkekleri değiştirdimi ne kaydirigubbakcemile3
özge valla sana yazınca kalktım koca bardak doldurup ıctım.zorlamak lazım galıba.yoksa hıc aklıma gelmıo.ıdrar yollarımız enfeksıyonu daha cabuk kaparmıs cok su ıcmezsek.bılıosun bu da cok tehlıkeli.
Kesin değiştirdi canım. Şahsen eşim fır dönüyor önümde:içelim: Gerçekten çok güzel
Günaydın mervecim. Valla bu bebekler erkekleri değiştirdimi ne kaydirigubbakcemile3
özge valla sana yazınca kalktım koca bardak doldurup ıctım.zorlamak lazım galıba.yoksa hıc aklıma gelmıo.ıdrar yollarımız enfeksıyonu daha cabuk kaparmıs cok su ıcmezsek.bılıosun bu da cok tehlıkeli.
Kesin değiştirdi canım. Şahsen eşim fır dönüyor önümde:içelim: Gerçekten çok güzel
günaydın kızlaarr :) :) :)
dün kocacımı pazara gönderdim, normalde her söylediğim sebze için "onu almasam bunu almasam" diyen adam dün sevdiğim ve faydalı olduğunu duyduğu ne varsa almış :roflol: :roflol: :roflol:
ah bu halde olmayacaktım, kuvvetim yerinde olacaktı sorardım ben sana ya neyse :roflol:
magnezyum hap dııl canım toz seklınce suda erıtıp ıcıosun.doktor verdı bu ara sıra olan sancılar,kasılmalar,rahım agzı yetmezlıklerı...bır suru sey ıcın ıcılıo.ılla bısey olması gerekmıo doktor verdı ıc faydası olur zararı olmaz dıe.
kızlar özel bölgeye ne uyguluyorsunuz ağdamı yoksa makinaylamı ? Ben jilet uyguluyorum ama 2 günde çıkıyor hamilelikte de zor oluyor napsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?