2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler gerçi ögle oldu ama çaktırmayın......demır haplarından falan bahsedıyosunuz galıba bana dr 9. haftada vaerdı kan degerıim çok düşüyodu verdi.vitamını kestim.benım kullansıgım ilacı kullanan varmı santafer fort....bide bu magnezyum hapı ne içinn.....

ben ne demir ne magnezyum hapı kullanıyorum, doktor hiçbişey vermedi... iyi mi kötü mü bülmüyom valla.

magnezyum hap dııl canım toz seklınce suda erıtıp ıcıosun.doktor verdı bu ara sıra olan sancılar,kasılmalar,rahım agzı yetmezlıklerı...bır suru sey ıcın ıcılıo.ılla bısey olması gerekmıo doktor verdı ıc faydası olur zararı olmaz dıe.

günaydın kızlaarr :) :) :)
dün kocacımı pazara gönderdim, normalde her söylediğim sebze için "onu almasam bunu almasam" diyen adam dün sevdiğim ve faydalı olduğunu duyduğu ne varsa almış :roflol: :roflol: :roflol:
ah bu halde olmayacaktım, kuvvetim yerinde olacaktı sorardım ben sana ya neyse :roflol:

al işte o sana yetmıştr zaten bızım duymak ıstedıklerımız boyle seyler dımı.önemsenmek yani.allah razı olsun onlardan uzun omur versın rabbım

Amin Elacım :Saruboceq:

özgecim gözünaydın canım.
duygulandırdın beni valla.insanın kendi annesi babası gibi kimse olamıyor.
eşinin ailesi ne kadar sana yakın olsada anne baba gibi olmuyor

Saol tatlım. allah başımızdan eksik etmesin onları:Saruboceq:

ödem bende de var bence bıraz cunku bazen sag elım cok şişio.kı ben yemeklere cok az tuz atarım yanı.ama suyu cok ıcemıorum ıste.bundan sonra daha dıkatlı olayım.

Bende suyu içemiyorum ya hemen midem bulanıyor ama zorlamakmı lazım acaba biraz ne dersin?

özge o magnezyumdan ıcıorum artık ben de gunde bı tane mı ıcıcez onu ben 1 tane ıcıom da.

evet tatlım günde 1 tane içiyoruz.

özgecim canım benım gözün aydın diyim tatlım geçmişi okurken gördüm.......ana gibi yar olmuyo hakikaten bunu ıspartaya gidince daha iii anladımm...özlem gider anacıgınlaaa kımbılır neler getırırım sna ve bebişine

kızlar özel bölgeyi neyle alıyorsunuz ben jilet kullanıyorum ama ağdaya geçicem çok fena oda :utangac:

Günaydın mervecim. Valla bu bebekler erkekleri değiştirdimi ne kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de demir+B12+folikasit kullanıyorum. Magnezyum almıyorum bakalım yarın görmeye gideceğim bebişimi bir de 3lü test için. Heyecan hat safhada umarım iyiyizdir. Ufak tefek pırtıcıklar almaya başladım ben de. Ama en büyük zevkim örmek suan. ileride eklerim fotoları.

canım merak ettim oadayı babasımı yapıyo ... yoksa odayı mı kuruyo... biraz anlatsan... ben atlamışım mesajları....

canim esim dogum gunumde supriz yapti bebegimizin odasini boyamaya basladi.tam benim hayalerimdeki gibi tavani turkuazduvarlari turuncuve duvarin bir bolumunede nar agaci cizecek boya bitene kadar herseyine bakdik alci dekarasyonunuda yapti.cizidede beni kovdu anahtarida aliyor simdide nar agacini ciziyor onuda bitince gorecekmisimmmmmmmm bebegimizin odasinida aldik kizlar bu aradaaa onuda halleettik ama ilk6ay kucuk sepet alicam yanimda kalmasi icin:CüvCüv:oda bittiginde ilk isim buraya fotosunu yukluyecegim birede annemlere gondercemhihoyyyt

hıımmmm bılmıyodum saol canımmm.bi sorayım bende dr a bakıyım

kızlar özel bölgeye ne uyguluyorsunuz ağdamı yoksa makinaylamı ? Ben jilet uyguluyorum ama 2 günde çıkıyor hamilelikte de zor oluyor napsam ya

özge valla sana yazınca kalktım koca bardak doldurup ıctım.zorlamak lazım galıba.yoksa hıc aklıma gelmıo.ıdrar yollarımız enfeksıyonu daha cabuk kaparmıs cok su ıcmezsek.bılıosun bu da cok tehlıkeli.

Saol Gülcancım. Ayy valla kendileri gelsin başka bişi istemiyorum. Çok özledim

Evet cnm zorlamak gerek azıcık. Bende zaten enfeksiyon vardı biliyosun. Antibiyotik kullandım. Bol bol su iç demişti doktorum ama işte adam sölüyo sölüyo benim bi taraftan çıkıyo gidiyo

Günaydın mervecim. Valla bu bebekler erkekleri değiştirdimi ne kaydirigubbakcemile3

kesinlikle değiştirdi :roflol: :roflol:
bu arada kıpırtılarını ayırt edebiliyorum, bağırsak hareketi sandıklarım bebekmiş onu anladım :roflol: :roflol:
kıpırtısı durdukça elimle dürtüyorum hafiften, "yapmasana, rahatsız etme çocuğu, ya bi yeri acıyacak" neler neler diyor görmeniz lazım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yanınıza sürahinizi alın (evdeyken sürahi en sağlıklısı çünkü)
gözünüzün önüne koyun, gördükçe için kızlar..
ben azıcık unutayım bağırsaklar iflas ediyor...
günde ortalama 3 litre içiyorum

Kesin değiştirdi canım. Şahsen eşim fır dönüyor önümde:içelim: Gerçekten çok güzel

ben eşim konusunda sanslıydım zaten bi dediğimi ıı etmezdı...ama şimdi her akşam sormasından bıktım sütünü içtin mi pekmezini yedin mi diye...ınanırmısınz günde 1 lt yakın süt içiyorum dr sorcam zaten lıstede buda var soralcaklar arasında cok sütün zararı olurmu diye

yok canim kuvvetin yerinde olursa yazik cocuk deprem yasarrrrrrrrr:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasilsin mervecim?

magnezum cok iyi arkadaslar gunde 2 kere icilebiliyor ben hem magnezyum,vitamin,kan ilaci hepsi bir arada kullaniyorum ve gunde sut urunleri sut yogurt gibi tuket^meye calisoyorummmm ve dr kemiklerinin cok ii oldugunu soyledi oglusumun.sut urunleri onemliiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek:

kızlar özel bölgeye ne uyguluyorsunuz ağdamı yoksa makinaylamı ? Ben jilet uyguluyorum ama 2 günde çıkıyor hamilelikte de zor oluyor napsam ya

makine daha iyi benceeeee hamilelikden sonrasini dusunun jillet kullananlar:1no2:

ozgecimgozun aydin canim yaaaaa daha yeni fark ettimmmm ahhhhhhhhhhh keske benimkilerde gelseeeeeeeee insallah 9 ayda burda olacaklar amaaaaa daha varrrrrrr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…