2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet en iyisi sürahiye su doldurmak gözümüzün önüne koymak başka çarwe yok

Cnm bana doktor günde 3 bardak süt içmemi söylemişti. Zaten oda nerden baksan 1 lt yapıyor. Ama gel görki ben 1 bardağı bile zor içiyorum.

ozgecimgozun aydin canim yaaaaa daha yeni fark ettimmmm ahhhhhhhhhhh keske benimkilerde gelseeeeeeeee insallah 9 ayda burda olacaklar amaaaaa daha varrrrrrr:Saruboceq:

Saolasın Demetcim. Allah sanada en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin cnm. Ama şükürki sağlıkları iyidir

çok şükür benimki de ilgiliydi, ama dediğin gibi iyice abarttılar :roflol: :roflol:
çok sütün zararı, demir eksikliği diye bilyiorum ama hamilelikte günde 1 lt süt fazla değildir gibi geliyor...

yok canim kuvvetin yerinde olursa yazik cocuk deprem yasarrrrrrrrr:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasilsin mervecim?
...

sen de yani, azıcık dürtüyoruz herhalde ezilmez çocuk canım :roflol: :roflol: :roflol:
iyiyim tatlım seni sormalı_?

Evet en iyisi sürahiye su doldurmak gözümüzün önüne koymak başka çarwe yok

ben işe gelirken 1,5 lt'lik pet alıyorum her sabah ve monitörün yanında duruyor...
evde de zaten sürekli su içiyorum sürahi bitiyor genelde...
genelde çok içerdim zaten suyu, şimdi sadece dikkat ediyorum çok içmek için..

aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq: canimmmmmm gercekden anne babanin yeri cok farkli iyi degerlendir gunlerinizi:CüvCüv:

sonay dıkkaya erken dogum yapmıstı 6 aylık.sımdı o yasadıklarını anlattı tuylerım dıken dıken dınledım resmen.rabbım vaktını saatını ıcımızde doldurup,9ay dolunca saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemıze.

Cnm bana doktor günde 3 bardak süt içmemi söylemişti. Zaten oda nerden baksan 1 lt yapıyor. Ama gel görki ben 1 bardağı bile zor içiyorum.

ılk başlarda bana da zor özgecım zorla içiyodum ama şimdi alıştım su gıbı gidiyo...zorla biraz canım prensesın için.bi sefer bitirmeye calış yoksa zor gidiyo....

selam anneler valla iki gündür geçmişi okuyorum daha bitiremedim idrar tahlilim temiz çıkmış neyseki size tavsiyem suyu ihmal etmeyin cinsiyet öğrenenler olmuş hayırlı olsun herkese iyi bir hafta diliyorum

hatırlıyorum ozamanları tv den takıp ediyodumm....amın cnm hepimizin tek dilegiii oo:Saruboceq:

CANIM BENİM NE ŞANSLISIN VALLA BEN D EÇOK MERAK ETTİM... EMİNİM SÜPER OLACAK, BEND EKENDİ ANTREMİN DUVARLARINA ŞARMAŞIK ÇİZİP BOYAMIŞTIM.... bebek odasına bişeyler yapmayı düşünüyorum... bebek odanızı nereden aldınız....

Banada doktorum 3 bardak iç yarım litre falan dedi. Bir de ben yoğurt çok tüketemiyorum.2,5 su bardağı yarım litre etmezmi canım. 1 litre çok geldi bana.

iyiyim canim isde ne olsunnnnn askerler safak sayar bende oglusumu tekrar gorcegim gunu sayiyorummmmmmm 15mayisdaaa:CüvCüv: bebek icin iyiymis canim deprem olayi cocuk daha iyi gelisiyormus-tatlicadiarzu-

aminnnnnn canim yaaaa zamani geldiginde dogmalri en iyisiiiiiii seren serengile mesela cok uzuldum kadincagiz 3 bebeginide kaybetti allah sabir versinnnnnnn:Saruboceq:

37.haftadan oncekı dogumlar erken dogummus,26.haftadan oncekıler yasam yansı dusuk bebekler oluomus
enfeksıyonlar,bebegın suyunun fazla olması erken dogumu tetıklıomus
rahımde sekıl bozuklugu olanlar ve mıyomu olanlar,sıgara ıcenler,hamılelıkten once cok zayıf olanlar erken dogum rıskı tasıomuş
agısı olan hamıleler sol yanına yatmalı,sıvı almalı ve agrının gecmesını beklemelıymış
akıntısı fazlaysa mutlaka ılac kullanmalıymış

iyiyim canim isde ne olsunnnnn askerler safak sayar bende oglusumu tekrar gorcegim gunu sayiyorummmmmmm 15mayisdaaa:CüvCüv: bebek icin iyiymis canim deprem olayi cocuk daha iyi gelisiyormus-tatlicadiarzu-
....

iyi o zaman dürteyim ben arada :roflol: :roflol:

ansiklopedi gibisin kız delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Banada doktorum 3 bardak iç yarım litre falan dedi. Bir de ben yoğurt çok tüketemiyorum.2,5 su bardağı yarım litre etmezmi canım. 1 litre çok geldi bana.

canım normal su bardagı 200 ml...ama benım içtigim cola bardagı büyük... ölçtüm....o bardak normal boyurlardakı 2,5 su bardagı alıyoo.....sabah akşam düşün yanı....artık kolıyle süt giriyo eve bide kardeşimde içiyo....oyyyy oyyyy

canim ben mac baby (isvicrede) diye bir yerden aldim cok guzel 1.300euroya ya turkiyede daha guzel seyler war ama kalite yonunden sadece cilek var.cilekde sadece iki model var biri erkek icin biride kizzzz oda tek duze yani secim hakki olmuyor tr deki seyleri daha cok begeniyorum bennnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…