kesinlikle değiştirdi :roflol: :roflol:
bu arada kıpırtılarını ayırt edebiliyorum, bağırsak hareketi sandıklarım bebekmiş onu anladım :roflol: :roflol:
kıpırtısı durdukça elimle dürtüyorum hafiften, "yapmasana, rahatsız etme çocuğu, ya bi yeri acıyacak" neler neler diyor görmeniz lazım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Yaaaaa işte bizim yaptırmadıklarımızı bebelerimiz yaptırcak onlara sırnaşık şey
yanınıza sürahinizi alın (evdeyken sürahi en sağlıklısı çünkü)
gözünüzün önüne koyun, gördükçe için kızlar..
ben azıcık unutayım bağırsaklar iflas ediyor...
günde ortalama 3 litre içiyorum
ben eşim konusunda sanslıydım zaten bi dediğimi ıı etmezdı...ama şimdi her akşam sormasından bıktım sütünü içtin mi pekmezini yedin mi diye...ınanırmısınz günde 1 lt yakın süt içiyorum dr sorcam zaten lıstede buda var soralcaklar arasında cok sütün zararı olurmu diye
ozgecimgozun aydin canim yaaaaa daha yeni fark ettimmmm ahhhhhhhhhhh keske benimkilerde gelseeeeeeeee insallah 9 ayda burda olacaklar amaaaaa daha varrrrrrr:Saruboceq:
:
makine daha iyi benceeeee hamilelikden sonrasini dusunun jillet kullananlar:1no2:
QUOTE]
öylede canım makina acaba zararlımıdır ki...
ben eşim konusunda sanslıydım zaten bi dediğimi ıı etmezdı...ama şimdi her akşam sormasından bıktım sütünü içtin mi pekmezini yedin mi diye...ınanırmısınz günde 1 lt yakın süt içiyorum dr sorcam zaten lıstede buda var soralcaklar arasında cok sütün zararı olurmu diye
yok canim kuvvetin yerinde olursa yazik cocuk deprem yasarrrrrrrrr:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasilsin mervecim?
...
Evet en iyisi sürahiye su doldurmak gözümüzün önüne koymak başka çarwe yok
Cnm bana doktor günde 3 bardak süt içmemi söylemişti. Zaten oda nerden baksan 1 lt yapıyor. Ama gel görki ben 1 bardağı bile zor içiyorum.
Saolasın Demetcim. Allah sanada en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin cnm. Ama şükürki sağlıkları iyidir
:
makine daha iyi benceeeee hamilelikden sonrasini dusunun jillet kullananlar:1no2:
QUOTE]
öylede canım makina acaba zararlımıdır ki...
guzellim ne zarari olacakki sen aliskin oldukdan sonraaaaaaakaydirigubbakcemile3 tabi kendin bilirsinnnnn.
Cnm bana doktor günde 3 bardak süt içmemi söylemişti. Zaten oda nerden baksan 1 lt yapıyor. Ama gel görki ben 1 bardağı bile zor içiyorum.
sonay dıkkaya erken dogum yapmıstı 6 aylık.sımdı o yasadıklarını anlattı tuylerım dıken dıken dınledım resmen.rabbım vaktını saatını ıcımızde doldurup,9ay dolunca saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemıze.
canim esim dogum gunumde supriz yapti bebegimizin odasini boyamaya basladi.tam benim hayalerimdeki gibi tavani turkuazduvarlari turuncuve duvarin bir bolumunede nar agaci cizecek boya bitene kadar herseyine bakdik alci dekarasyonunuda yapti.cizidede beni kovdu anahtarida aliyor simdide nar agacini ciziyor onuda bitince gorecekmisimmmmmmmm bebegimizin odasinida aldik kizlar bu aradaaa onuda halleettik ama ilk6ay kucuk sepet alicam yanimda kalmasi icin:CüvCüv:oda bittiginde ilk isim buraya fotosunu yukluyecegim birede annemlere gondercemhihoyyyt
çok şükür benimki de ilgiliydi, ama dediğin gibi iyice abarttılar :roflol: :roflol:
çok sütün zararı, demir eksikliği diye bilyiorum ama hamilelikte günde 1 lt süt fazla değildir gibi geliyor...
sen de yani, azıcık dürtüyoruz herhalde ezilmez çocuk canım :roflol: :roflol: :roflol:
iyiyim tatlım seni sormalı_?
ben işe gelirken 1,5 lt'lik pet alıyorum her sabah ve monitörün yanında duruyor...
evde de zaten sürekli su içiyorum sürahi bitiyor genelde...
genelde çok içerdim zaten suyu, şimdi sadece dikkat ediyorum çok içmek için..
sonay dıkkaya erken dogum yapmıstı 6 aylık.sımdı o yasadıklarını anlattı tuylerım dıken dıken dınledım resmen.rabbım vaktını saatını ıcımızde doldurup,9ay dolunca saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemıze.
iyiyim canim isde ne olsunnnnn askerler safak sayar bende oglusumu tekrar gorcegim gunu sayiyorummmmmmm 15mayisdaaa:CüvCüv: bebek icin iyiymis canim deprem olayi cocuk daha iyi gelisiyormus-tatlicadiarzu-
....
37.haftadan oncekı dogumlar erken dogummus,26.haftadan oncekıler yasam yansı dusuk bebekler oluomus
enfeksıyonlar,bebegın suyunun fazla olması erken dogumu tetıklıomus
rahımde sekıl bozuklugu olanlar ve mıyomu olanlar,sıgara ıcenler,hamılelıkten once cok zayıf olanlar erken dogum rıskı tasıomuş
agısı olan hamıleler sol yanına yatmalı,sıvı almalı ve agrının gecmesını beklemelıymış
akıntısı fazlaysa mutlaka ılac kullanmalıymış
ılk başlarda bana da zor özgecım zorla içiyodum ama şimdi alıştım su gıbı gidiyo...zorla biraz canım prensesın için.bi sefer bitirmeye calış yoksa zor gidiyo....
Banada doktorum 3 bardak iç yarım litre falan dedi. Bir de ben yoğurt çok tüketemiyorum.2,5 su bardağı yarım litre etmezmi canım. 1 litre çok geldi bana.
CANIM BENİM NE ŞANSLISIN VALLA BEN D EÇOK MERAK ETTİM... EMİNİM SÜPER OLACAK, BEND EKENDİ ANTREMİN DUVARLARINA ŞARMAŞIK ÇİZİP BOYAMIŞTIM.... bebek odasına bişeyler yapmayı düşünüyorum... bebek odanızı nereden aldınız....
Banada doktorum 3 bardak iç yarım litre falan dedi. Bir de ben yoğurt çok tüketemiyorum.2,5 su bardağı yarım litre etmezmi canım. 1 litre çok geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?