2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

3,5 bardak 1 lt etmiyormu? benmi yanlış hatırlıyorum? :uhm:

5 su bardağı 1 litre ediyor canım. Hani pudinglerin arkasında falan da yazar ya. Birde mulaka ceviz tüketmek lazım özelliklede balık yiyemeyen anne adayları. Omega 3 için. Her gün 2 tane ceviz ye demişti doktorum. Bademde de çok kalsiyum varmış arkadaşlar haberiniz olsun.

günaydın kızlar nasılsınz bakalım...bircancım benimde sabah bulantılarım hala var.aç oldugum için çokkötü oluyor sabahları midem.süt konusuna gelincede ben hiç süt içemiyorum sevmiyorum sütü midem kalkıyo

bende balık yıyemıyorumm bööö gelıyooo tıksındım....sigaradan bile tıksınmedım zorla bıraktımmm....ama zorlada olsa pek gitmıyo malesef

bende balık yıyemıyorumm bööö gelıyooo tıksındım....sigaradan bile tıksınmedım zorla bıraktımmm....ama zorlada olsa pek gitmıyo malesef

Ben de ilk 3 ay ağzıma koymamıştım. Doktor haftada bir olabiliyorsa iki gün ye dedi. Şimdi zarla zorla haftada bir yemeğe çalışıyorum.

selam kızlarrrr nasılsınız bugün ben hiç balık yemiyorum süt de iğrenç geliyo yoğurdu severim ama o da burda yok çokmu sağlıksız besleniyom acaba bi de siz demir hapına başladınızmı bana doktor daha bişi vermedi

herkes yeni geliyoooooo...... ben artık oglusumu hissediyorum kızlar ahhhh bide babası hissetse sevinecek garibimmm:)

Ben günde 1 bazen 2 büyük bardakla süt içiyorum mutlaka peynir yiyorum ve yoğurt kaşıkla yemesemde bişeylerin üzerine döküyorum sonlarıda yumurta yiyorum ama yine de bacaklarım ve kalçam ağrıyor ,acaba kalsiyum mu eksik geliyor yoksa çok oturmaktan mı bilmiyorum ... Hafta sonu hiç sıkıntım yok , ama hafta içi kalça ağrısı beni mahvediyor .

tünaydınn kızlarr nasılsınız?? ben iyi değilim.. dünden beri midem ağzımda haplarla anca ayakta duruorum.. yemek yiyemediğim halde safra kusuorum.. kızlar benim hiç mide bulantım olmadı biliosunuz akrabalarda şaşırmıştı çok övdüler maşşallah falan die 5 aydan sonra başladık.. tereyağından başka bişiden tiksinmiodum şimdi herşeyden tiksiniorum ne yapıcam ben 4 ay daha... benim gibi olan varmı aranızda??

demır hapına dr bana 9. haftada verdi kan degerim düşüktü....sen süt ve yogurtta yemıyosan cnm senın ek kalsıyum hapı alman lazım bence....

ohh afiyet olsunn

canım ağrılar her zaman kalsiyum eksikliğindne olmazmış c vitamini eksikliğindende olurmuş doktor dedi

selam kızlar bir kaç gündür görüşemedik.. pazartesi çok yoğundum.. özledim sizleri güzel annecikler. amma da kaynatmışsınız.. oku oku ancak bitti

demır hapına dr bana 9. haftada verdi kan degerim düşüktü....sen süt ve yogurtta yemıyosan cnm senın ek kalsıyum hapı alman lazım bence....

canım benimde kan değerlerim düşük çıktığı için verdi doktor kan ilacını
bide kalsiyum verdi onuda içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…