3,5 bardak 1 lt etmiyormu? benmi yanlış hatırlıyorum? :uhm:
5 su bardağı 1 litre ediyor canım. Hani pudinglerin arkasında falan da yazar ya. Birde mulaka ceviz tüketmek lazım özelliklede balık yiyemeyen anne adayları. Omega 3 için. Her gün 2 tane ceviz ye demişti doktorum. Bademde de çok kalsiyum varmış arkadaşlar haberiniz olsun.
bende balık yıyemıyorumm bööö gelıyooo tıksındım....sigaradan bile tıksınmedım zorla bıraktımmm....ama zorlada olsa pek gitmıyo malesef
cümleten tünaydına.s.
Ben de ilk 3 ay ağzıma koymamıştım. Doktor haftada bir olabiliyorsa iki gün ye dedi. Şimdi zarla zorla haftada bir yemeğe çalışıyorum.
selam kızlarrrr nasılsınız bugün ben hiç balık yemiyorum süt de iğrenç geliyo yoğurdu severim ama o da burda yok çokmu sağlıksız besleniyom acaba bi de siz demir hapına başladınızmı bana doktor daha bişi vermedi
Ben günde 1 bazen 2 büyük bardakla süt içiyorum mutlaka peynir yiyorum ve yoğurt kaşıkla yemesemde bişeylerin üzerine döküyorum sonlarıda yumurta yiyorum ama yine de bacaklarım ve kalçam ağrıyor ,acaba kalsiyum mu eksik geliyor yoksa çok oturmaktan mı bilmiyorum ... Hafta sonu hiç sıkıntım yok , ama hafta içi kalça ağrısı beni mahvediyor .
demır hapına dr bana 9. haftada verdi kan degerim düşüktü....sen süt ve yogurtta yemıyosan cnm senın ek kalsıyum hapı alman lazım bence....
tünaydın canıma.s.nasılsın ogluşun prensesın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?