2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlaaarr bende hissediyorum bebeğimi çok güzel ya bayağı belli oluyor hareketleri artık dün doktora gittik 20 hafta 2 günlük olmuş oğluşumuz bize bu sefer pek poz vermedi bi güsel resmini yakalayamadı doktorumuz olsun sağlıklı oldugunu öğrendimya o yeter

çok geçmiş olsun.. benimde fazla bulantım olmamıştı.. iki hafta önce bir hafta boyunca kötü olmuştum sadece.. aç kalmamaya dikkat et..

ayy canım ya çok kötü mide bulantısı benim hep nulandı bulanıyorda ama doktorunla konuştun mu üşüttün mü acaba mideni havalar bir sıcak bir soğuk ondan olmuştur ayağını sıcak tut canım

bende de var hiç bişi yemek istemiyorum sadece zehir gibi acı ve sütsüz neskafe içince bulantıyı geçiriyo ama o da zararlı sanırım acaba günde 1 fincandan bi zarar gelirmiki

canım ne güsel işte oğluşunu görmüşsün çok sevindim daha poz verceği zamanalr çok olcak merak etme

ayy ne güzel.. ben iki gündür minik minik hissediyom.. hele akşam az az bayağı kıpırdayıp durdu.. birde kocaman bir tekem yesem çok mutlu olucam:teytey:

sende alıyomuşun aslında kalsıyumsüt.yogurt...
kalsıyum eksıklıgınde annenın kemıklerınden alırmış bebek kalsıyumu ve dişlerden.....ben dişlerimede bişey olmasın diye içiyorum...çünkü hiç bi çürük dolgu yok maşallah diyim...ama benım belım cok agrıyo batıyo resmen....

Tünaydın canım aa geçmiş olsun , benimde hiç olmadı demek senin sonradan oldu ha , ben de ööle diyorum herkese bu zamana kadar olmadı ama olabilir ...

benim demiri iyidi ama yinede verdi demir hapı vitamin vermedi gerek yokmuş zaten yediklerimden alırmışım öyle dedi doktorumuz...magnezyum diasporal var bende onu kullansammı acaba:uhm:

canım benimde asırı olmadı ama olanda bitti zaten kahvaltı yapamıyodum ben anında cıkıyodu.. ama cok sukur oda bitti sabahlarıı midem kazınarak uyanıyorum.delikafadulden işallah gecer seninkide yaaa.........

ya ne kadar güzel, hareketlerini hissetmek... ben de aradabir acaba mı diyorum ama, bilmiyorum hala, seyirmeler oluyo sanki... 17+4 benimkide, ultrasaonda 19 haftalık...bilmiyorm hangisi doğrudur :)

kızlarr aranızda tetanoz aşısını yaptıran varmı kaçıncı haftada yaptırdınız bana bi dahaki hafta da yaptırsan olur dedi doktorum ama 20 haftaya kadar diye okudum şimdide biz bidahaki hafta 22 oluyoruz gecmi kalırım acaba diye kafama takıldı şimdi

iyiler canım kızım tepik tepikk oğlumda uyuyor bende mamamı yiyiyorum şimdicokacimcoook
senin bebiş nasıl??

iyiyiz bizde begümcüm çok şükür dün ılk defa hissettim kuzumu çok garipti duygulandım agladım....bıkaç gündür aklıma kötü şeyler gelıyodu acaba iii mi bişey oldumu diye.ama ben burdyım dedi.......

ya ne kadar güzel, hareketlerini hissetmek... ben de aradabir acaba mı diyorum ama, bilmiyorum hala, seyirmeler oluyo sanki... 17+4 benimkide, ultrasaonda 19 haftalık...bilmiyorm hangisi doğrudur :)

ultrasondaki doğrudur canım doktorun söylediği yani 20 haftada daha iyi anlıycaksın farkedilcek o zaman hareketleri

kızlar bende dün detaylı ultrasyon için 27 Nisan'da gidicem 17:30'da kuzumu görücem inşallah kocamda izin alıp gelir tabii işi uyarsa izin alıcak adam çok yoğunmuş hafta sonları

maşallah kuzuya sen asıl ilerleyen haftalarda gör bu bıcırları gece uykudan uyandırırlar bunlar insanı vallakaydirigubbakcemile3

ben 5.ayda yapılıyo diye biliyom acele etme zaten 2 doz yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…