tünaydınn kızlarr nasılsınız?? ben iyi değilim..dünden beri midem ağzımda haplarla anca ayakta duruorum.. yemek yiyemediğim halde safra kusuorum.. kızlar benim hiç mide bulantım olmadı biliosunuz akrabalarda şaşırmıştı çok övdüler maşşallah falan die 5 aydan sonra başladık.. tereyağından başka bişiden tiksinmiodum şimdi herşeyden tiksiniorum ne yapıcam ben 4 ay daha... benim gibi olan varmı aranızda??
tünaydınn kızlarr nasılsınız?? ben iyi değilim..dünden beri midem ağzımda haplarla anca ayakta duruorum.. yemek yiyemediğim halde safra kusuorum.. kızlar benim hiç mide bulantım olmadı biliosunuz akrabalarda şaşırmıştı çok övdüler maşşallah falan die 5 aydan sonra başladık.. tereyağından başka bişiden tiksinmiodum şimdi herşeyden tiksiniorum ne yapıcam ben 4 ay daha... benim gibi olan varmı aranızda??
slm kızlaaarr bende hissediyorum bebeğimi çok güzel ya bayağı belli oluyor hareketleri artık dün doktora gittik 20 hafta 2 günlük olmuş oğluşumuz bize bu sefer pek poz vermedi bi güsel resmini yakalayamadı doktorumuz olsun sağlıklı oldugunu öğrendimya o yeter
slm kızlaaarr bende hissediyorum bebeğimi çok güzel ya bayağı belli oluyor hareketleri artık dün doktora gittik 20 hafta 2 günlük olmuş oğluşumuz bize bu sefer pek poz vermedi bi güsel resmini yakalayamadı doktorumuz olsun sağlıklı oldugunu öğrendimya o yeter
sende alıyomuşun aslında kalsıyumsüt.yogurt...Ben günde 1 bazen 2 büyük bardakla süt içiyorum mutlaka peynir yiyorum ve yoğurt kaşıkla yemesemde bişeylerin üzerine döküyorum sonlarıda yumurta yiyorum ama yine de bacaklarım ve kalçam ağrıyor ,acaba kalsiyum mu eksik geliyor yoksa çok oturmaktan mı bilmiyorum ... Hafta sonu hiç sıkıntım yok , ama hafta içi kalça ağrısı beni mahvediyor .
ayy ne güzel.. ben iki gündür minik minik hissediyom.. hele akşam az az bayağı kıpırdayıp durdu.. birde kocaman bir tekem yesem çok mutlu olucam:teytey:
iyiler canım kızım tepik tepikk oğlumda uyuyor bende mamamı yiyiyorum şimdicokacimcoook
senin bebiş nasıl??
evet ya bende hissediyorum ama az az. bend eistiyorum tekme
ya ne kadar güzel, hareketlerini hissetmek... ben de aradabir acaba mı diyorum ama, bilmiyorum hala, seyirmeler oluyo sanki... 17+4 benimkide, ultrasaonda 19 haftalık...bilmiyorm hangisi doğrudur :)
az kaldı bir iki haftaya yeriz tekmeleri.. biraz daha büyüdüğünde herşeyini hissedecez, hıçkırığını bile ne güzelll:sm_cool:
iyiyiz bizde begümcüm çok şükür dün ılk defa hissettim kuzumu çok garipti duygulandım agladım....bıkaç gündür aklıma kötü şeyler gelıyodu acaba iii mi bişey oldumu diye.ama ben burdyım dedi.......
kızlarr aranızda tetanoz aşısını yaptıran varmı kaçıncı haftada yaptırdınız bana bi dahaki hafta da yaptırsan olur dedi doktorum ama 20 haftaya kadar diye okudum şimdide biz bidahaki hafta 22 oluyoruz gecmi kalırım acaba diye kafama takıldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?