2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de şimdi 2 yaşındaki oğlumla yemek savaşı yapıyom ne sebze ne meyve hiç bişi yemiyo karnındayken ne rahat sen ne yersen oda mecburen yiyo dışarı çıkınca resmen savaş veriyosunuz

ben de şimdi 2 yaşındaki oğlumla yemek savaşı yapıyom ne sebze ne meyve hiç bişi yemiyo karnındayken ne rahat sen ne yersen oda mecburen yiyo dışarı çıkınca resmen savaş veriyosunuz

sorma ya benimkide öyle şimdi kalksın yemek savaşımız başlayacak yine.. kahvaltı etmedi doğru dürüst zaten...yemek yedirmek zulüm bu ufaklıklara-tatlicadiarzu-

allah bagışlasın cnm.ben 1 haftadır yoktum kaçırdım bazı şeyleri....zor öle cnm yaaa ymeyınce tabi şimdi hiçbirşeye karşı koyamıyolar mecburlar biz ne yersek onlarda onu almaya....bebişinin cinsiyetı bellı mı

2.bebek bekleyen bi ara sevıl78 vardı çok giriyodu...şimdi yokkk...... haberenız varmı ondan

slm kızlar nasılsınız ??? dilek cim nasılsın eylül nasıl herşey yolundamı ? bu arada benim gibi olan varmı bilmiyorum ama 2 gündür geceleri sağa dönüyorum kasıklarım ağrıyor sola dönüyorum kasıklarım ağrıyor acaba bu normal mi kızlar bilen varmı aranızda? ara ara ufak ufak bebeğimi hissediyordum 2 gündür hissetmiyorum yada bana öyle geliyor bimiyorum.dr.a gitsem mi acaba diyorum hafta sonu

bu cuma dr a gidicem inşallah öğrenirim merak ediyorum ama sağlıklı doğsunlarda bu herşeyden önemli

kızlar size yazmıştım bebegim hareketlendi galiba diye ama sanırım o bebegim degilmiş..çünkü dün ve bugun hiç hissetmedim dürtüklemelerini demekki daha hareketlenmemiş benim minigim...dün ultrasona girmiştim çok mutlu dedi doktor...aman kuzum iyi olsunda geç tekmelesede olur...

sorma ya benimkide öyle şimdi kalksın yemek savaşımız başlayacak yine.. kahvaltı etmedi doğru dürüst zaten...yemek yedirmek zulüm bu ufaklıklara-tatlicadiarzu-

evet yaaa bücürük başlarıyla ne kadar inatçılar hiçbişi yemiyo ağzını sımsıkı kitliyo bunları gizlice bi besleyenmi var acaba insan hiçmi acıkmaz yaaa allah yardımcın olsun büyüdükce daha da inat oluyolar canım

valla sız burdakı cocoukları gorsenız benı bıle yıcekler nerdeyse.sızınkıler ılgılenıosunuz yedıklerı onunde yemedıklerı arkalarında naz yapıolar ya da cocoukların gozlerı doyuyo.komsunun oglu okulda tost yıyomus cocouklar elınden alıp kacmıslar dusunun yanı

canım kafana takma bendede oluyo buyuyolarda oyuzden kasık agrısı.hıssetmeyıde ben yenı sordum.20.haftaya kadar ben hıssetmıyom dıye gelme bana dedı 20-22 den sonra gor dedı merak etme kuzularımız ıyı.allah hepsını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…