az kaldı bir iki haftaya yeriz tekmeleri.. biraz daha büyüdüğünde herşeyini hissedecez, hıçkırığını bile ne güzelll:sm_cool:
maşallah kuzuyasen asıl ilerleyen haftalarda gör bu bıcırları gece uykudan uyandırırlar bunlar insanı vallakaydirigubbakcemile3
ben 5.ayda yapılıyo diye biliyom acele etme zaten 2 doz yapılcak
eveeeet hıçkırıklarda hissediliyo önceden hatırlıyorum ama ben şimdilik hiçbişi hissetmiyorum
tamam da canım benim 5.ayım bitti zaten acele etmem lazım yaniikaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyytne güzelll.senın 2 .bebek mı cnm
ben de şimdi 2 yaşındaki oğlumla yemek savaşı yapıyom ne sebze ne meyve hiç bişi yemiyo karnındayken ne rahat sen ne yersen oda mecburen yiyo dışarı çıkınca resmen savaş veriyosunuz
ben de şimdi 2 yaşındaki oğlumla yemek savaşı yapıyom ne sebze ne meyve hiç bişi yemiyo karnındayken ne rahat sen ne yersen oda mecburen yiyo dışarı çıkınca resmen savaş veriyosunuz
allah bagışlasın cnm.ben 1 haftadır yoktum kaçırdım bazı şeyleri....zor öle cnm yaaa ymeyınce tabi şimdi hiçbirşeye karşı koyamıyolar mecburlar biz ne yersek onlarda onu almaya....bebişinin cinsiyetı bellı mı
sorma ya benimkide öyle şimdi kalksın yemek savaşımız başlayacak yine.. kahvaltı etmedi doğru dürüst zaten...yemek yedirmek zulüm bu ufaklıklara-tatlicadiarzu-
o zaman en yakın sağlık ocağına gidip aşını ol ordaki hemşireler bilir zaten sürekli yapıyolar acımıyo merak etme canım
slm kızlar nasılsınız ??? dilek cim nasılsın eylül nasıl herşey yolundamı ? bu arada benim gibi olan varmı bilmiyorum ama 2 gündür geceleri sağa dönüyorum kasıklarım ağrıyor sola dönüyorum kasıklarım ağrıyor acaba bu normal mi kızlar bilen varmı aranızda? ara ara ufak ufak bebeğimi hissediyordum 2 gündür hissetmiyorum yada bana öyle geliyor bimiyorum.dr.a gitsem mi acaba diyorum hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?