2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gerçektenmiii bizim evde sinan önde ben arkasında elimde kaşık kovalamaca oynuyoz yaaa

slm kızlar umarım hersey yolundadır. ben berbat durumdayım. kızım hasta oldu. gece hıc uyumadık. kızımla nöbet tuttuk. ateşide cıktı. yemekte yemıyo stresten kendımı yıycem. karnımdakıde bı taraftan tekme atıyo bende varım dıye. bunlar benı yıycekkk:)

ya kızlar soyle pazarda gezmeyı alısverıs yapmayı ozledım.burda pazar yok manavdan alıoz mecbur

valla canım ya ama babasıyla karar verdik aç bırakıcaz bizde vermicez bişey bakalım ozaman napıcak sıpa...allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten...

anam benimkide beni yese keşke:roflol: üstüne çok düşünce böyle oluyolarklava: napıcaz bilmiyorum çocuk büyütmek zor iş..bebek gelince ben nasıl bu çocuğu beslicem bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlaaaaar napıyosunuzzzz.... sonunda girebildim nete özledim arkadaşlarımı yaaa... bugün burda hava çok güzel kısmetse çıkıcaz dışarı arkadaşla biraz...... eee sizde nevar neyok.. bu arada çocukları yemek yemeyenlere Allahtan sabır cokacimcoook hasta olanlarada sağlık diliyorum.... karnımda kasılma gibi ağrılarda var benim.. ara ara gelip gidiyo..... birde kramplar var tabi.. ama napayım ciddi bişiy olmasında dr bunların olabilecğeinden bahsetmişti zaten..... eee sizlerde neler var neler yokk :))

o zaman kıskanclıktan yer canım.alt komsunun oglu emıo dıe kzıı da delı gıbı yemek yıyıp sut ıcıo adam sut tankeri gtrse eve olcak yanı.o zaman yer ınan.

canım ben bi kaç haftadır hissediyordum ara ara ya ondan biraz huzursuz oldum. birde bu ağrılar geceleri yataken sağdan sola dönerken oluyor Allah korusun aklım takıldı tabii bebeişler büyüyor inşallah ondan. sen kaç haftalık hamilesin canım? inşallah dediğin gibi kuzularımız iyidir ve her zaman iyi olacaklar inşallah.hayırlısı ile Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

kıyamammmm canım yaa geçmiş olsun kızına şimdi nasıl inşallahh daha iyidir şimdi Allah şifa versin canım.

hzenbıl gecmıs olsun allah sıfa versı cnm.
bız de yedık yemegımızı babamızla.herkese afıyetolsun

buda benım göbüşüm 16+6 haftalık

Eklentiler

• $Picture0048.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 17
gulcaaan yerım senın gobısını.ben ılk kez mı goruorum ılk mı koydun foto.cok cıkmamıs senınkı de.formdasın yanı masllah

kıyamam ya canım kuzucuğuna Allah şifa versin geçmiş olsun

çok geçmiş olsun tatlım biliyorum çok zor ama anne olduk artık biz kendimizden önce onları düşünüyoz iyi taraaflarını düşün bi gün mutlaka büyüyecekler şimdi bebekliklerinin tadını çıkaralım büyüyünce bizi bırakıp gidecekler bu arada geçen benimkininde ateşi 39 a çıktı tam 5 gün hastanede yattık çok korktum ama bebekler yüksek ateşe karşı bizden daha dayanıklı allah tez zamanda iyi etsin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…