kutu kutu pense günlerimiz aynı senle... :):):)
valla sız burdakı cocoukları gorsenız benı bıle yıcekler nerdeyse.sızınkıler ılgılenıosunuz yedıklerı onunde yemedıklerı arkalarında naz yapıolar ya da cocoukların gozlerı doyuyo.komsunun oglu okulda tost yıyomus cocouklar elınden alıp kacmıslar dusunun yanı
ya kızlar soyle pazarda gezmeyı alısverıs yapmayı ozledım.burda pazar yok manavdan alıoz mecbur
ya kızlar soyle pazarda gezmeyı alısverıs yapmayı ozledım.burda pazar yok manavdan alıoz mecbur
evet yaaa bücürük başlarıyla ne kadar inatçılar hiçbişi yemiyo ağzını sımsıkı kitliyo bunları gizlice bi besleyenmi var acaba insan hiçmi acıkmaz yaaa allah yardımcın olsun büyüdükce daha da inat oluyolar canım
valla sız burdakı cocoukları gorsenız benı bıle yıcekler nerdeyse.sızınkıler ılgılenıosunuz yedıklerı onunde yemedıklerı arkalarında naz yapıolar ya da cocoukların gozlerı doyuyo.komsunun oglu okulda tost yıyomus cocouklar elınden alıp kacmıslar dusunun yanı
valla canım ya ama babasıyla karar verdik aç bırakıcaz bizde vermicez bişey bakalım ozaman napıcak sıpa...allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten...
anam benimkide beni yese keşke:roflol: üstüne çok düşünce böyle oluyolarklava: napıcaz bilmiyorum çocuk büyütmek zor iş..bebek gelince ben nasıl bu çocuğu beslicem bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım kafana takma bendede oluyo buyuyolarda oyuzden kasık agrısı.hıssetmeyıde ben yenı sordum.20.haftaya kadar ben hıssetmıyom dıye gelme bana dedı 20-22 den sonra gor dedı merak etme kuzularımız ıyı.allah hepsını korusun
slm kızlar umarım hersey yolundadır. ben berbat durumdayım. kızım hasta oldu. gece hıc uyumadık. kızımla nöbet tuttuk. ateşide cıktı. yemekte yemıyo stresten kendımı yıycem. karnımdakıde bı taraftan tekme atıyo bende varım dıye. bunlar benı yıycekkk:)
buda benım göbüşüm 16+6 haftalık
buda benım göbüşüm 16+6 haftalık
slm kızlar umarım hersey yolundadır. ben berbat durumdayım. kızım hasta oldu. gece hıc uyumadık. kızımla nöbet tuttuk. ateşide cıktı. yemekte yemıyo stresten kendımı yıycem. karnımdakıde bı taraftan tekme atıyo bende varım dıye. bunlar benı yıycekkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?