kıyamammmm canım yaa geçmiş olsun kızına şimdi nasıl inşallahh daha iyidir şimdi Allah şifa versin canım.
sagol canım ınsallah fazla uzun surmezde ıyılesır. sanada bebısınede afıyet olsun. ben daha kahvaltı bıle yapamadım.benneyaptımkihzenbıl gecmıs olsun allah sıfa versı cnm.
bız de yedık yemegımızı babamızla.herkese afıyetolsun
o zaman kıskanclıktan yer canım.alt komsunun oglu emıo dıe kzıı da delı gıbı yemek yıyıp sut ıcıo adam sut tankeri gtrse eve olcak yanı.o zaman yer ınan.
:asigim:buda bennnn
hzenbilcim geçmiş olsun kızına cnm. Allah şifasını versin
buda benım göbüşüm 16+6 haftalık
Ben de yememi yedim geldim yarasın bebişime ,, canım senin cinsiyet belli mi? Kaçırmış olabilirim o yüsden soruyorum ....
maşallah gülcancım
gulcaaan yerım senın gobısını.ben ılk kez mı goruorum ılk mı koydun foto.cok cıkmamıs senınkı de.formdasın yanı masllah
maşallaahhhh maşallahhhcinsiyetin belli oldumu bilmiyorum ama erkek gibi geldi bana karnın canım
çok geçmiş olsun tatlım biliyorum çok zor ama anne olduk artık biz kendimizden önce onları düşünüyoz iyi taraaflarını düşün bi gün mutlaka büyüyecekler şimdi bebekliklerinin tadını çıkaralım büyüyünce bizi bırakıp gidecekler bu arada geçen benimkininde ateşi 39 a çıktı tam 5 gün hastanede yattık çok korktum ama bebekler yüksek ateşe karşı bizden daha dayanıklı allah tez zamanda iyi etsin yavrunu
sagol canım. cok zor ya. onun yerıne ben hasta olsam keske.
tşk.ederim bırcancımmaşallah ya göbişe
evet canım yeşil güzeldir gözlerimkısss senin gözler renklimi yerim seniiiiiiii Şeniz
gulcan su eskı resmını kaldır cabuk kabadayı gıbı.sen fıstık gıbı bıseysın.vazgectım ben kızın olsun senın:)cok sekersın
Arkadaşlar hamilelik ile ilgili bloglar var ya onlardan birine göz atıyordum. Özellikle eşine teşekkür kısmı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
Veee 9 aylık bu maceranın sonu geliyor, şimdi biraz teşekkür zamanı;
* Bu macerada beni tanımamasına rağmen yanlız bırakmayan tecrübeleri ile beni besleyen tüm sevgili blog yazarlarına
* Güzel yorumları ve iyileştirici pozitif etkisi ile benş yalnız bırakmayan Zühre ablama,
* 36 dan 44 bedene her türlü kıyafeti olan ve her geçen gün şişen benimle kıyafetlerini ve engin tecrübelerini paylaşan, Arca ismine ciddi destek veren ve bebişime dünya kadar cici alan ablama
* Evi temizleyip çarşaflarımı ütüleyen ve asıl görevinin bundan sonra başlayacağına inandığım anneme,
* Sağdan soldan ödünç hamile kıyafeti bulan ve 2 cici elbise diken böylece masraf yapmamı engelleyen, sonra güzel yemekler gönderen, İlkerin annesine,
* Arca'ya alternatif isimler türeten babama,
* Doktor kontrollerinden sonra bürosuna gidip mızmızlandığımız, Arcayla sürekli konuşan İlknura,
* Hamileliğimizin her anını paylaşan arkadaşlarımıza
* Son olarak;
Hamileliğimin hiçbir evresinde beni yalnız bırakmayan,
Birkaç haftada bir hamilelik zırlamalarıma olgunlukla karşılık veren,
her aptal rüyamı dinleyen,
her hafta bana meyvalar taşıyan, güzel yemekler yapan,
defalarca çıktığım iş seyahatlerime ve mesailerime gıkını çıkarmayan,
bebeğimize harika bir oda ve tüm ihtiyaçlarını sağlamak için saatlerce araştırma yapan,
Her doktor kontrolüne benimle birlikte gelen ve tüm test sonuçlarımdan tansiyonuma kadar medikal verilerimi ezbere bilen,
Bütün hamilelik kitaplarını okuyan ve muhtemelen benden çok bilgisi olan,
Tüm stres unsurlarını hayatımdan çıkararak mutlu bir hamilelik geçirmemi sağlayan,
Çok sevdiği sigaradan vazgeçen,
Arcayı hıçkırık tuttuğunda veya kaburgalarımı kırarcasına tekmelediğinde alıp karşısına konuşup (daha doğrusu göbeğimi) sakinleştiren,
Durduk yere hayatında gördüğü en güzel hamile olduğumu söylemek suretiyle moralimi yerine getiren ve en hımbıl zamanlarımda bile güzel hissettiren,
Bu yolculuğa birlikte çok isteyerek çıktığımız ve daha şimdiden muhteşem bir baba olacağına adım gibi emin olduğum,
aşkıma,
milyonlarca teşekkür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?