2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamammmm canım yaa geçmiş olsun kızına şimdi nasıl inşallahh daha iyidir şimdi Allah şifa versin canım.

saol canım. ust solunum enfeksıyonu olmus. zor zar yedırıp ılacını verdım. bı degısıklık yok. evı dort donen kızım sımdı sesı cıkmıyo yatıyo. duzelmese doktora getırecem.
hzenbıl gecmıs olsun allah sıfa versı cnm.
bız de yedık yemegımızı babamızla.herkese afıyetolsun
sagol canım ınsallah fazla uzun surmezde ıyılesır. sanada bebısınede afıyet olsun. ben daha kahvaltı bıle yapamadım.benneyaptımki

o zaman kıskanclıktan yer canım.alt komsunun oglu emıo dıe kzıı da delı gıbı yemek yıyıp sut ıcıo adam sut tankeri gtrse eve olcak yanı.o zaman yer ınan.

inşallah canım ya koca çocuk olucak herşeyi yapabiliyor bide kendi başına yemek yese ve çok yese ne güzel olacak...:Saruboceq:

bu arada sana çatlak önleyici bi ürün ismi vermiştim ya onu en uygun bu internet sitesinden alabiliyosun hatta lierac kremde var görümcem burdan alıyo tüm kozmetik ürünlerini ve çok uygun fiyatları...

Discount Perfume, Skin Care & Makeup - StrawberryNet

Ben de yememi yedim geldim yarasın bebişime ,, canım senin cinsiyet belli mi? Kaçırmış olabilirim o yüsden soruyorum ....

maşallah gülcancım

gulcaaan yerım senın gobısını.ben ılk kez mı goruorum ılk mı koydun foto.cok cıkmamıs senınkı de.formdasın yanı masllah

maşallaahhhh maşallahhh cinsiyetin belli oldumu bilmiyorum ama erkek gibi geldi bana karnın canım

teşekür ederim arkadaslar yok şimdık cektım tazecık fotolar....daha bellı değil teyzeleri cinsiyet p.be ınş.

Arkadaşlar hamilelik ile ilgili bloglar var ya onlardan birine göz atıyordum. Özellikle eşine teşekkür kısmı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
Veee 9 aylık bu maceranın sonu geliyor, şimdi biraz teşekkür zamanı;
* Bu macerada beni tanımamasına rağmen yanlız bırakmayan tecrübeleri ile beni besleyen tüm sevgili blog yazarlarına
* Güzel yorumları ve iyileştirici pozitif etkisi ile benş yalnız bırakmayan Zühre ablama,
* 36 dan 44 bedene her türlü kıyafeti olan ve her geçen gün şişen benimle kıyafetlerini ve engin tecrübelerini paylaşan, Arca ismine ciddi destek veren ve bebişime dünya kadar cici alan ablama
* Evi temizleyip çarşaflarımı ütüleyen ve asıl görevinin bundan sonra başlayacağına inandığım anneme,
* Sağdan soldan ödünç hamile kıyafeti bulan ve 2 cici elbise diken böylece masraf yapmamı engelleyen, sonra güzel yemekler gönderen, ılkerin annesine,
* Arca'ya alternatif isimler türeten babama,
* Doktor kontrollerinden sonra bürosuna gidip mızmızlandığımız, Arcayla sürekli konuşan ılknura,
* Hamileliğimizin her anını paylaşan arkadaşlarımıza
* Son olarak;
Hamileliğimin hiçbir evresinde beni yalnız bırakmayan,
Birkaç haftada bir hamilelik zırlamalarıma olgunlukla karşılık veren,
her aptal rüyamı dinleyen,
her hafta bana meyvalar taşıyan, güzel yemekler yapan,
defalarca çıktığım iş seyahatlerime ve mesailerime gıkını çıkarmayan,
bebeğimize harika bir oda ve tüm ihtiyaçlarını sağlamak için saatlerce araştırma yapan,
Her doktor kontrolüne benimle birlikte gelen ve tüm test sonuçlarımdan tansiyonuma kadar medikal verilerimi ezbere bilen,
Bütün hamilelik kitaplarını okuyan ve muhtemelen benden çok bilgisi olan,
Tüm stres unsurlarını hayatımdan çıkararak mutlu bir hamilelik geçirmemi sağlayan,
Çok sevdiği sigaradan vazgeçen,
Arcayı hıçkırık tuttuğunda veya kaburgalarımı kırarcasına tekmelediğinde alıp karşısına konuşup (daha doğrusu göbeğimi) sakinleştiren,
Durduk yere hayatında gördüğü en güzel hamile olduğumu söylemek suretiyle moralimi yerine getiren ve en hımbıl zamanlarımda bile güzel hissettiren,
Bu yolculuğa birlikte çok isteyerek çıktığımız ve daha şimdiden muhteşem bir baba olacağına adım gibi emin olduğum,
aşkıma,
milyonlarca teşekkür...

cok tesekkur ederım canım. anne olmaktan sıkayetcı degılımde hasta olunca dayanamıyorum o aglayınca bende aglıyorum. en cok korktugum havale gecırmesı ınsallah tez zamanda ıyılesır. daha kucuk teyzesı 17 aylık:1no2:

hzenbil çok geçmiş olsun canım.
Gulucani petiböre katılıyorum bence de sen şu profil resmini değiştir. Hiç sana benzemiyor o çok bezgin çıkmışsın.

maşallah ya göbişe
tşk.ederim bırcancım
kısss senin gözler renklimi yerim seniiiiiiii Şeniz
evet canım yeşil güzeldir gözlerim
gulcan su eskı resmını kaldır cabuk kabadayı gıbı.sen fıstık gıbı bıseysın.vazgectım ben kızın olsun senın:)cok sekersın

ciddimisin ayyy değiştireyim ozaman....tşk edeeim canım benım.ama oglum olsun istıyom (sakamaka herşeyden sağlık olsun farekmez artık)

Süpermiş paylaşım için teşkür ederiz canım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…