evet gülcan o ağa oturuşuyla hepimiz yanılttın !! :)
selam annişler
nasılsınız görüşmeyeli?
ben çok yorgunum, dün kızımın mobilyasını aldık, dünden beridir onları kurmaya çalışıyoruz
odamız yerleşince, fotoları çekerim inşallah
bu arada danışmak istediğim bişey var
1) SARE MERYEM
2) BERRA MERYEM
sizce hangisi güzel , kızıma koycaz..
yada MERYEM isminin yanına ne yakışır?
tesekkur ederım canımhzenbil çok geçmiş olsun canım.
Gulucani petiböre katılıyorum bence de sen şu profil resmini değiştir. Hiç sana benzemiyor o çok bezgin çıkmışsın.
selam annişler
nasılsınız görüşmeyeli?
ben çok yorgunum, dün kızımın mobilyasını aldık, dünden beridir onları kurmaya çalışıyoruz
odamız yerleşince, fotoları çekerim inşallah
bu arada danışmak istediğim bişey var
1) SARE MERYEM
2) BERRA MERYEM
sizce hangisi güzel , kızıma koycaz..
yada MERYEM isminin yanına ne yakışır?
ya eslem ben bu sare ismini gene duymuştum anlamı ne? valla nacizane fikrim sadece meryem olsun...
hoşbulduk petişko,
kızlar, bir şey soracağım şimdi bu iri çilekleri hiç mi yemiyorsunuz? küçükleri bulmak mümkün değil
hepinize çok tşk ederim arkadaslar fotom sizi yanılttı galıba...hakkımda bılgı sahıbı olun diye koydum foto zati ınsan görünce daha bi samımı oluyo ne de olsa sanl ortam....yakınlarımda erkek hıssedıyo.ama görenler göbegi kız diyo bakalım hayılrısı artık saglıkla gelsın yeter bızım için.
hzenbıl canım ben foto koyma derdındeydım kızın hastaymış canım galıba geçmiş olsun.allah yardımcın olsun canım.umarın en kısa zamanda toparlanır.havalarda tam hastalık havası....
hoşbulduk petişko,
kızlar, bir şey soracağım şimdi bu iri çilekleri hiç mi yemiyorsunuz? küçükleri bulmak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?