2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcan çok güzelsin inşallah senin gibi güzel bir kızın olsun canım... içimden öyle geçti...:icecream:

selam annişler
nasılsınız görüşmeyeli?
ben çok yorgunum, dün kızımın mobilyasını aldık, dünden beridir onları kurmaya çalışıyoruz
odamız yerleşince, fotoları çekerim inşallah

bu arada danışmak istediğim bişey var
1) SARE MERYEM
2) BERRA MERYEM

sizce hangisi güzel , kızıma koycaz..
yada MERYEM isminin yanına ne yakışır?

ya eslem ben bu sare ismini gene duymuştum anlamı ne? valla nacizane fikrim sadece meryem olsun...

ikiside güzel ama Sare Meryem daha hoş gibi

hepinize çok tşk ederim arkadaslar fotom sizi yanılttı galıba...hakkımda bılgı sahıbı olun diye koydum foto zati ınsan görünce daha bi samımı oluyo ne de olsa sanl ortam....yakınlarımda erkek hıssedıyo.ama görenler göbegi kız diyo bakalım hayılrısı artık saglıkla gelsın yeter bızım için.
hzenbıl canım ben foto koyma derdındeydım kızın hastaymış canım galıba geçmiş olsun.allah yardımcın olsun canım.umarın en kısa zamanda toparlanır.havalarda tam hastalık havası....

hoşbulduk petişko,

kızlar, bir şey soracağım şimdi bu iri çilekleri hiç mi yemiyorsunuz? küçükleri bulmak mümkün değil

selam kızlar. biz bugnişe gidemedik bogaz agrım gectı ama sımdı bas agrısı grıp baslangıcı ve halsızlık var. gce oglumda rahat değildi

eslem bence berra ısmı daha güzel.... bı tanıgım oldugu için kulak aşinalıgından belkı daha güzel gelıyodur...

ya eslem ben bu sare ismini gene duymuştum anlamı ne? valla nacizane fikrim sadece meryem olsun...

Sare bildiğin gibi hz. İbrahimin hanımının adıydı
manası: saf ve temiz , ibranicede ise prenses manasına geliyormuş

Berra da aldığım duyumlara göre tam bilmiyorum ama araştırıcam, peygamberimizin halasının adıymı, manasıda: tek, bir, bereketli filanmış

meryem ismini babamız koydu, benimde koymam lazım bi isim sırnaşık şey

hoşbulduk petişko,

kızlar, bir şey soracağım şimdi bu iri çilekleri hiç mi yemiyorsunuz? küçükleri bulmak mümkün değil

ben yemedım ama canım cekmedıgı ıcın.cekse bı tane de olsa nefsımı koreltmek ıcın yerdim.cunku canımızın cektıgı seyı yememek daha kotuymus

evet canım aksam banyosunu yaptırdım kızıma gecede hasta oldu. sabah kadar nöbet tuttum basımda kızımda uyuyamadı. ınsallah tez zamanda ıyılesır yavrum. hasta olunca cok masum ve caresız duruyo aksama kadar ıyılesmese doktoruna getırecem kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…