2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eslemcim Sare Meryem çok güzel benim hoşuma gitti

Pembe ben yiyorum çilek nefsimi köreltmek için çok aşırıya kaçmadan napiim

benim zaralılarım: çilek, başım ağrıyınca (haftada 4-5 fincan) kahve, bazen de kocamın bardağından çaldığım birkaç yudum kola.

hoşbulduk petişko,

kızlar, bir şey soracağım şimdi bu iri çilekleri hiç mi yemiyorsunuz? küçükleri bulmak mümkün değil

pembe ben hatta dün 4 tane yedim...yenılcek canım başka yapcak bişey yok o kadar düşünürsek tavuk falanda yememız lazım....bıraz dıkkar etsek yeter

Süpermiş paylaşım için teşkür ederiz canım hihoyyyt

cady çok tşk. paylaşım için

Rica ederim. Ya duramıycam bişey daha kopyalıyacam buraya. Çok güldüm. Bebekleri dünyaya gelmiş ve bir bebek telsizi almışlar.Bizlerde mi böyle olucağız acaba?:teytey:

Sarıkız: asıl adı Yeliz. Anne. en birinci görevi beslemek, kaka bulaşmış popoyu lavaboda yıkamak, paklamak!! Arcayı göğüste uyutmak, koklamak, öpmek öpmek

Gazman: Asıl adı İlker. Baba. en birinci görevi gaz çıkartmak, alt temizlemek. özellikle alt açıldığında işeyen Arcayı engellemek ve beze işetmeyi başarmak. Arcaya ninni söylemek, mırıl mırıl konuşmak suretiyle uyutmak.

Dün gezmeklere çıktığımızda telsiz aldık. Dinleme yapılan taraftan da konuşulabiliyor. Birimiz bir odada diğerimiz Arcanın odasında bütün sabah deneme deneme bir-ki yaptık.

- Gazmandan Sarıkıza tamam. Arca emiyor mu? tamam!
- sarıkızdan gazmana tamam. Kendisinin kene olduğundan şüpheliyim. Tamam!
- Sarıkızdan gazmana tamam. Arca sıçtı, tamam! bezleri kap gel tamam!
- Gazmandan Sarıkıza tamam. sesi ve kokusu buraya geldi, tamam! bezler geliyor, tamam!

eslem bence berra ısmı daha güzel.... bı tanıgım oldugu için kulak aşinalıgından belkı daha güzel gelıyodur...

bu ikisi arasında kararsız kaldım kafamçokkarıştı

hoşbulduk petişko,

kızlar, bir şey soracağım şimdi bu iri çilekleri hiç mi yemiyorsunuz? küçükleri bulmak mümkün değil

ben geçen canım istedi diye kocişten istedim, kocaman dı çilekler, ne tadı vardı nede tuzu, ıyyy almasaymış daha iyiymiş

ikiside güzel ama Sare Meryem daha hoş gibi

Eslem ben Sare Meryem derim ...

anam bugün karar versem ne iyi olcak, karışan eden çok çünkü, en azından koyduk ismini deriz

teşekkür ederim canlarııımma.s.

benım zararlı seylerım;haftada bir bonibon,hafta sonu belllki bi cay bardagı kolacook canım cektıgınde bı fıncan kahve.bu kadar

dün akşam yattım sırtüstü, göbeği açtım, elim karnımda ful konsantrasyon hareket bekliyorum. bir kıpırtılar var ama emin olamıyorum. kocamın göbeği elledim. onunki de aynıydı. üstüne geyik yapıp güldük epey. :)

benzer zararlılar sözkonusuymuş :) bizim evde çaydanlık ücretsiz izine çıktı. arada bir sallama yapıyoruz. o kadar..

ya sen su fotolarını koysana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…