Eslemcim Sare Meryem çok güzel benim hoşuma gitti
canım teşekkür ederim, netleşcek inşallah kafamda isim yardımlarınızla a.s
msms meryemim gülüm çok geçmiş olsun
dinlen uzat ayaklarını, ilaçlarını aksatma, sıcakda bişeyler iç, Rabbim şifa versin sana
hanımlar bugünde sohbetim var, neyse gelince artık bol bol kaynatırız, özleidm burayı yaa, kalkamıyorum
bu arada bitki çaylarını günde en fazla 2 bardak için diyo doktor
uzman tv de dinledim, 5, ayda bebeğinde kulak kemiği gelişiyormuş ve sesleri duymaya başlıyormu, artık yavrumuz bizi duyucaaakk delikafadulden
Eslemcim Sare Meryem çok güzel benim hoşuma gitti
canım teşekkür ederim, netleşcek inşallah kafamda isim yardımlarınızla a.s
msms meryemim gülüm çok geçmiş olsun
dinlen uzat ayaklarını, ilaçlarını aksatma, sıcakda bişeyler iç, Rabbim şifa versin sana
hanımlar bugünde sohbetim var, neyse gelince artık bol bol kaynatırız, özleidm burayı yaa, kalkamıyorum
bu arada bitki çaylarını günde en fazla 2 bardak için diyo doktor
uzman tv de dinledim, 5, ayda bebeğinde kulak kemiği gelişiyormuş ve sesleri duymaya başlıyormu, artık yavrumuz bizi duyucaaakk delikafadulden
artık duyuyolar cunku konustuktan sonra bı kac sanıoye bekleyınce tekmeyle karsılıgını verıyo.bu da duydugunun gostergesı bence.
sağol canım. bu arada gercekten resımlerın sasırttı. bebek kız olmasın düşüncesi sardı:)
çağla çok faydalıymış dedin suyunu çıkardın yani msms ha.
ya petişko benden 5 hafta öndesin senin haftana atlamak istiyorum beeen. :)
artık duyuyolar cunku konustuktan sonra bı kac sanıoye bekleyınce tekmeyle karsılıgını verıyo.bu da duydugunun gostergesı bence.
Elaaaa yaa sen bööle söyledikçe ağzımın suyu akıyor , sabırsızlanıyorum Allah sağlık versin hepimize ve bebişlerimize inşallah .
"kız bebegi ılımlı olmaya " değil gülcan "kız bebeğe meyletmeye başladım" de. öbür türlü kız bebeği tolere edebilirim gibi bir anlam çıkıyor ve ben bu konuda konuşulunca hassasım biliyorsun :))
bu arada şimdi yüzün çok parlamış ya, büyükken iyi ama foto küçülünce yüzün yok eldu şekerim. şöyle belirgin bir fotonu koy. ya da bunun rengini koyult biraz.
16.00 da sınav var akşama kağıt okuma faslı başlıyor bebişimle okuruz artık
16.00 da sınav var akşama kağıt okuma faslı başlıyor bebişimle okuruz artık
Elaaaa yaa sen bööle söyledikçe ağzımın suyu akıyor , sabırsızlanıyorum Allah sağlık versin hepimize ve bebişlerimize inşallah .
rabbım sıze de gostercek cok az kaldı az daha sabır.boyle sola yatıcaksınız.ama cok fazla donunce tekmeyı yıyıp bıraz sağ yapmak zorunda kalıcaksınız:)o zaman da dıceksınız ay bı uyutmuyosun bebegım dıe:)gorcem ben sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?