2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benım bu ara en zararlım sanıyorum çağla kızlar. sınırım yok nefes alamayana kadar yıyorum sonrada çok rahatsız oluyorum

benim en zararlım ise suyu çok az tüketip, ilaçları aksatmak bazen içmemek :))))))))))
ve canım ne istiyorsa onu yiyorum, zaralımı değilmi hiç bakmıyorum valla

sağol canım. bu arada gercekten resımlerın sasırttı. bebek kız olmasın düşüncesi sardı:)

hayırlısı artık canım yaaa.son 2 gün ama bende bi kaç gündür kız bebegi ılımlı olmaya başladım herkes kız evlatlar falan daha hayırlı oluyo dıyo bakalım artık kız mı erkekmı

"kız bebegi ılımlı olmaya " değil gülcan "kız bebeğe meyletmeye başladım" de. öbür türlü kız bebeği tolere edebilirim gibi bir anlam çıkıyor ve ben bu konuda konuşulunca hassasım biliyorsun :))

bu arada şimdi yüzün çok parlamış ya, büyükken iyi ama foto küçülünce yüzün yok eldu şekerim. şöyle belirgin bir fotonu koy. ya da bunun rengini koyult biraz.

ya petişko benden 5 hafta öndesin senin haftana atlamak istiyorum beeen. :)

bence her anının tadını cıkar pembecim doyasıya.bu haftalara gelınce de mıde eksımelerın baslayacak,gaz şikayetın cok daha artacak.zaten onumuzdekı hafta pıt pıtların baslayacak mısır patlıo gıbı ya da göz seyrıyo gıbı sonra onlar tekmelere donusecek hatta bızımkılerden daha sık hıssedıceksın double yani:)

yok canım yanlış kelıme kullanmışım gerçekten yoksa benım kız erkek evlat ayrımın yok tatlım....erkek cocuk diye tutturan tıplerden kesınlıkle değiliz....allah saglıklısını versin hiç önemli değil benım için......içimden hep erkek geçiyodu öle hıssedıyodum.şimdi kız mış gibi gelıyor.....o yüzden öle dedimmm

16.00 da sınav var akşama kağıt okuma faslı başlıyor bebişimle okuruz artık

denızcım anne hamilelıgınde neyle cok fazla ılgılı olursa bebek de ılerıde ona karsı daha ilgili oluomuş.o zaman senın bebe okula acayıp meraklı bı bebe olacak:)

16.00 da sınav var akşama kağıt okuma faslı başlıyor bebişimle okuruz artık

sınavı yapar yapmaz hemen okuyor musun maşallah diyorum :) bana sorarlardı: sınavları okudunuz mu hocam? cevap: duvarda asılı mı? hayır? e demek ki okumamışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…