ben sağlık ocagına gıttım geldım tetonoz asısını sormaya 6 mayısta geldi.....burdakı saglık ocagında ultrason yokmuşşş:çok üzgünüm:
ben sağlık ocagına gıttım geldım tetonoz asısını sormaya 6 mayısta geldi.....burdakı saglık ocagında ultrason yokmuşşş:çok üzgünüm:
Ben geçen hafta yaptırdım sağlık ocağına kaydımı 20. haftada gel dediler , tansiyon kilo falan baya da ilgilendiler .Ayrıca bu kayıt bebek olduktan sonra da devam ediyormuş , yani onun aşılarıd orada olacak bir de hemşire dediki artık devlet bütün bebek aşılarını karşılıyor dışarı para vermeyin dedi boşuna .
Ben geçen hafta yaptırdım sağlık ocağına kaydımı 20. haftada gel dediler , tansiyon kilo falan baya da ilgilendiler .Ayrıca bu kayıt bebek olduktan sonra da devam ediyormuş , yani onun aşılarıd orada olacak bir de hemşire dediki artık devlet bütün bebek aşılarını karşılıyor dışarı para vermeyin dedi boşuna .
Merhaba şekerler,
sabahtan beri çok yoğundum anca yazabildim,
ya arkadaşlar sizlere bir şey soracağım, geceleri benimm ayaklarıma kramplar girmeye başladı, doktor erken dedi, bol yürüyüş ve magnezyum almamı istedi, telefonda konuştum doktorumla, magnezyum bireyler dedi adına ama tam anlamadım sonunda şase gibi bir şey dedi,
sizlerin kullandığı magnezyumun isimlerini yazarmısınız rica etsem
ha bu arada guluncani önceki resmini değiştirmişsin gözlerin gerçekten çok güzel, göbişine de maşallah, bence bebişin kız gibi geldi, cinsiyeti ne zaman öğreniceksin
cntz_06 bende kullanmıyorum ama senin dr. 19 hafta erken diyorsa ben ne yapayım ya, benimde başladı kramplarım ve bacak ağrılarım yarın dr. sorucam bakalım o ne dicek .
canım magnezyum eksikliğinden olurmuş ve çok oturmaktan olurmuş, yürüyüş yapmak gerekliymiş ve magnezyum takviyesi, inşallah senin rahatsızlıkların çok artmaz
canım magnezyum eksikliğinden olurmuş ve çok oturmaktan olurmuş, yürüyüş yapmak gerekliymiş ve magnezyum takviyesi, inşallah senin rahatsızlıkların çok artmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?