2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Özgecim paylaşım için teşekkür ederim , vallahi ne kadar güzel şeyler yazıyor inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle doğum yaparız da , hemen sütümüz olur ve bebişlerimiz emer , zaten hastanede hemşireler evde de annelşer gösterir bize :) Nasıl tutacağımızı bir de ben bir şey eklemek istiyorum bir arkadaşım doğum yaptığında göğsünden çıkan ilk sütü ile bebeğin başını ovaladılar bu bebekte konak oluşumunu engelliyormuş ve gerçekten olmadı , hatta annelere de kendi sütüyle yüzünü silmesi öneriliyor :)

ben sağlık ocagına gıttım geldım tetonoz asısını sormaya 6 mayısta geldi.....burdakı saglık ocagında ultrason yokmuşşş:çok üzgünüm:

ben sağlık ocagına gıttım geldım tetonoz asısını sormaya 6 mayısta geldi.....burdakı saglık ocagında ultrason yokmuşşş:çok üzgünüm:

ama her anasağlığında omuyor canım bizim sağlık ocağında vardı taşınmış diğer sağlık ocağına sinir oldum ya. neyse bende 20 nisanda olcam

tetanoz asısı 20. haftada yapılmıyormu canım. ben bır hafta sonra yaptıracam. burdakı saglık ocagıda eve kadar gelıp hızmet verıyolar. yakalarsalar daha bırakmazlar. kızımın kontrollerını ve asılarını hep özel hastanede yaptırdım duyarsalar oyarlar benı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben geçen hafta yaptırdım sağlık ocağına kaydımı 20. haftada gel dediler , tansiyon kilo falan baya da ilgilendiler .Ayrıca bu kayıt bebek olduktan sonra da devam ediyormuş , yani onun aşılarıd orada olacak bir de hemşire dediki artık devlet bütün bebek aşılarını karşılıyor dışarı para vermeyin dedi boşuna .

ya bu ultrason cok pahalı bişey değilmiş aslında yanı ucuzda değildi ben daha pahalı sanıyodum...3bın tl falan var 2 .el satılık.....izmirli anneler toplanıp alalımkaydirigubbakcemile3her gun birimiz bakarızzzz

evet ya baya ilgileniyorlar sağlık ocağında hemen tansiyon sonra tartıyor konuşuyor yani çok iyi

asıları evet devlet karsılıyo. ılk bebek olunca ınsan ıster ıstemez korkuyo. bır rahatsızlıgı olurda farkedemem dıye tum kontrollerını özelde yaptırdım. zaten özel hastanede asıları ucretsız yapmaya basladı. ıkıncı bebegım daha sanslı

Merhaba şekerler,
sabahtan beri çok yoğundum anca yazabildim,
ya arkadaşlar sizlere bir şey soracağım, geceleri benimm ayaklarıma kramplar girmeye başladı, doktor erken dedi, bol yürüyüş ve magnezyum almamı istedi, telefonda konuştum doktorumla, magnezyum bireyler dedi adına ama tam anlamadım sonunda şase gibi bir şey dedi,
sizlerin kullandığı magnezyumun isimlerini yazarmısınız rica etsem

ben kullanmıyorum cnm hiç bi fıkrım yok:çok üzgünüm:

ha bu arada guluncani önceki resmini değiştirmişsin gözlerin gerçekten çok güzel, göbişine de maşallah , bence bebişin kız gibi geldi, cinsiyeti ne zaman öğreniceksin

ha bu arada guluncani önceki resmini değiştirmişsin gözlerin gerçekten çok güzel, göbişine de maşallah , bence bebişin kız gibi geldi, cinsiyeti ne zaman öğreniceksin

saol cnm çok tşk ederim.hayırlısı ile p.be ögrencam....göbüş kız diyo belirtıler erkek gibi az kaldı ögrenmeye cok heycanlıyımhihoyyythihoyyyt
bugun kımse yokkkk maalesef

cntz_06 bende kullanmıyorum ama senin dr. 19 hafta erken diyorsa ben ne yapayım ya, benimde başladı kramplarım ve bacak ağrılarım yarın dr. sorucam bakalım o ne dicek .

olsun, benim şansıma artık, sonra cevap yazan olur belki,
hayırlısı canım, Allahım akıl sağlığı beden sağlığı yerinde hayırlı evlat nasip etsin de gerisi kızmış erkekmiş önemli değil, benim kız olacak inşallah,haberlerini bekliyoruz canım

cntz_06 bende kullanmıyorum ama senin dr. 19 hafta erken diyorsa ben ne yapayım ya, benimde başladı kramplarım ve bacak ağrılarım yarın dr. sorucam bakalım o ne dicek .

canım magnezyum eksikliğinden olurmuş ve çok oturmaktan olurmuş, yürüyüş yapmak gerekliymiş ve magnezyum takviyesi, inşallah senin rahatsızlıkların çok artmaz

canım magnezyum eksikliğinden olurmuş ve çok oturmaktan olurmuş, yürüyüş yapmak gerekliymiş ve magnezyum takviyesi, inşallah senin rahatsızlıkların çok artmaz

Sağol canım ,Ben bilmiyorum martık yarın dr. sorucam , hafta sonu şikayetim yok bol bol yürüyorum hereket ediyorum ama hafta içi çok kötü , akşamları iş çıkışı yarım saat ancak yürüyorum bunun dışında tün gün oturuyorum ...

KIZLAR BEN HER ÖĞLEN 1,5 SAAT YÜRÜYORUM , AMA BENDE D KRAMPLAR OLUYO... HATTA ayak bileklerimdeki damarlarım birde sızlayıp, patlayacakmış gibi hissediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…