saol cnm çok tşk ederim.hayırlısı ile p.be ögrencam....göbüş kız diyo belirtıler erkek gibi az kaldı ögrenmeye cok heycanlıyımhihoyyythihoyyyt
bugun kımse yokkkk maalesef
hah, çok sağol doktor "di" li birşey dedi ama 2 kere sordum anlamadım, 3.kezde ben soramadım sonunda şase dedi birde magnezyum diasporal şase olacak o zaman, çok sağol canımmagnezyum diasporal mi acaba? bende bundan var...
KIZLAR BEN HER ÖĞLEN 1,5 SAAT YÜRÜYORUM , AMA BENDE D KRAMPLAR OLUYO... HATTA ayak bileklerimdeki damarlarım birde sızlayıp, patlayacakmış gibi hissediyorum....
Sağol canım ,Ben bilmiyorum martık yarın dr. sorucam , hafta sonu şikayetim yok bol bol yürüyorum hereket ediyorum ama hafta içi çok kötü , akşamları iş çıkışı yarım saat ancak yürüyorum bunun dışında tün gün oturuyorum ...
Merhaba şekerler,
sabahtan beri çok yoğundum anca yazabildim,
ya arkadaşlar sizlere bir şey soracağım, geceleri benimm ayaklarıma kramplar girmeye başladı, doktor erken dedi, bol yürüyüş ve magnezyum almamı istedi, telefonda konuştum doktorumla, magnezyum bireyler dedi adına ama tam anlamadım sonunda şase gibi bir şey dedi,
sizlerin kullandığı magnezyumun isimlerini yazarmısınız rica etsem
Flickr: cyu2006's Photostream
bu arada kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce, bunlardan yapmayı düşünüyorum... birazdan da kapı süsü modeli yapıştırcam.... ona da bayıldım...
ankarada suluhan diye bir eski şarşı var, oradan malzemeleri alcam haftasonu yapmaya koyulcam... bu arada daha çok erken diyenleriniz oluyordur, tabi bunlar benim için değil, görümcem için, mayısta doğuruyo... ufak bi sürpriz ona anlayacağınız...
cnmm bende prşmbe öğrencem cinsiyetini inşallah aynı gün yani hadi bakalım o gün senle söleriz beraber buraya hayırlısı olsun da . Sen kaç haftalısın cnm ben 16 haftalığım
ben magnezyum olarak osteocare kullanıyorum, bende doktoruma söyledim, bacaklarımda kasılmalar oluyo diye, çok rahatsız olduğun zaman günde 2 tane alabilirsin dedi, normalde 1 tane alınıyo... diğer kullandıklarım da elevit ve gyno ferro sanol , bu üçünü geçen aydan beri kullanıyorum
canım çok güzel ama zor gibi, ben beceremem herhalde, ama çok güzeller gerçekten, bende heveslendim, benimde halamın kızı mayısta doğum yapacak keşke yapabilsem bende süpriz yapardım
bu arada kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce, bunlardan yapmayı düşünüyorum... birazdan da kapı süsü modeli yapıştırcam.... ona da bayıldım...
ankarada suluhan diye bir eski şarşı var, oradan malzemeleri alcam haftasonu yapmaya koyulcam... bu arada daha çok erken diyenleriniz oluyordur, tabi bunlar benim için değil, görümcem için, mayısta doğuruyo... ufak bi sürpriz ona anlayacağınız...
Bende magnezyum kullanmiyorum henuz. Canimseninki buyuk olasilikla surekli oturmaktandir. Bilgisayar basinda ciz ciz dur. Cok iyi anliyorum seni. Bende boyun fitigi olustu belimde de fitik baslangici var. Su anda calisiyor olsam bende de olurdu eminim.
eyvahhh ilerde ne yapacagız, benim bu aydan itibaren işlerimde çok yoğunlaşacak yandım valla, Gülay sen doktor olayını ne yaptın nereye gidiyorsun akay hastanesimiydi
Ben bayıldım bunlara , özellikle kalpler çok hoşuma gitti ...Sulu handa nereden alıyorsun ve uygun oluyor mu fiyat olarak . Dikmende Euroflora diye bir yer var bu tarz organizasyon ürünleri satılıyor , toptan ve gerçekten uygun ama son zmaanlarda gitmedim değişik bişyeler var mı bilmiyorum ...
iyi oldu oraya da bakarım, zaten dikmen de işyerim.... suluhanın alt katındaymış... bi arkadaşımın annesi bu tarz ürünler yapıp satıyor, o söylemişti bana, en uygun suluhan da diye. öğlen kızılay erdoğan düğmeye gittim, fiyatlar uçuktu, hemen çıktım valla....
cnm cok güzeller gerçekten ama banada zor gibi geldı hem bunların malzemesini bulabılcekmısın
canım şuan ankarada son moda bu, bütün düğmeciler satıyır malzemelerini... hattta öğlen çıktım baktım.... minik kalpler, bebekler, süsler neler neler var.... bayıldım valla... insan özeniyo işte ya... dün görümcemin kapı süsünü yaptım,,,,, bu ayda şekerlerini tamamlarım....
artık darısı bizlere kızlar.... şöyle özel misafirlerime ikram etmek istiyorum bu şekerlerden... ama sanırım ben de içine şeker koymayacağım, lavanta daha hoşuma gidiyo... biraz daha ucuz olur hem a.s
canım şuan ankarada son moda bu, bütün düğmeciler satıyır malzemelerini... hattta öğlen çıktım baktım.... minik kalpler, bebekler, süsler neler neler var.... bayıldım valla... insan özeniyo işte ya... dün görümcemin kapı süsünü yaptım,,,,, bu ayda şekerlerini tamamlarım....
artık darısı bizlere kızlar.... şöyle özel misafirlerime ikram etmek istiyorum bu şekerlerden... ama sanırım ben de içine şeker koymayacağım, lavanta daha hoşuma gidiyo... biraz daha ucuz olur hem a.s
[
iyi oldu oraya da bakarım, zaten dikmen de işyerim.... suluhanın alt katındaymış... bi arkadaşımın annesi bu tarz ürünler yapıp satıyor, o söylemişti bana, en uygun suluhan da diye. öğlen kızılay erdoğan düğmeye gittim, fiyatlar uçuktu, hemen çıktım valla....
lavantada güzel ama şekeri daha çok yakıştırıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?