2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Flickr: cyu2006's Photostream

bu arada kızlar bu bebek şekerleri nasıl sizce, bunlardan yapmayı düşünüyorum... birazdan da kapı süsü modeli yapıştırcam.... ona da bayıldım...

ankarada suluhan diye bir eski şarşı var, oradan malzemeleri alcam haftasonu yapmaya koyulcam... bu arada daha çok erken diyenleriniz oluyordur, tabi bunlar benim için değil, görümcem için, mayısta doğuruyo... ufak bi sürpriz ona anlayacağınız...

saol cnm çok tşk ederim.hayırlısı ile p.be ögrencam....göbüş kız diyo belirtıler erkek gibi az kaldı ögrenmeye cok heycanlıyımhihoyyythihoyyyt
bugun kımse yokkkk maalesef

cnmm bende prşmbe öğrencem cinsiyetini inşallah aynı gün yani hadi bakalım o gün senle söleriz beraber buraya hayırlısı olsun da . Sen kaç haftalısın cnm ben 16 haftalığım

magnezyum diasporal mi acaba? bende bundan var...
hah, çok sağol doktor "di" li birşey dedi ama 2 kere sordum anlamadım, 3.kezde ben soramadım sonunda şase dedi birde magnezyum diasporal şase olacak o zaman, çok sağol canım

KIZLAR BEN HER ÖĞLEN 1,5 SAAT YÜRÜYORUM , AMA BENDE D KRAMPLAR OLUYO... HATTA ayak bileklerimdeki damarlarım birde sızlayıp, patlayacakmış gibi hissediyorum....

eyvahhh ilerde ne yapacagız, benim bu aydan itibaren işlerimde çok yoğunlaşacak yandım valla, Gülay sen doktor olayını ne yaptın nereye gidiyorsun akay hastanesimiydi

Bende magnezyum kullanmiyorum henuz. Canimseninki buyuk olasilikla surekli oturmaktandir. Bilgisayar basinda ciz ciz dur. Cok iyi anliyorum seni. Bende boyun fitigi olustu belimde de fitik baslangici var. Su anda calisiyor olsam bende de olurdu eminim.

ben magnezyum olarak osteocare kullanıyorum, bende doktoruma söyledim, bacaklarımda kasılmalar oluyo diye, çok rahatsız olduğun zaman günde 2 tane alabilirsin dedi, normalde 1 tane alınıyo... diğer kullandıklarım da elevit ve gyno ferro sanol , bu üçünü geçen aydan beri kullanıyorum

canım çok güzel ama zor gibi, ben beceremem herhalde, ama çok güzeller gerçekten, bende heveslendim, benimde halamın kızı mayısta doğum yapacak keşke yapabilsem bende süpriz yapardım

cnmm bende prşmbe öğrencem cinsiyetini inşallah aynı gün yani hadi bakalım o gün senle söleriz beraber buraya hayırlısı olsun da . Sen kaç haftalısın cnm ben 16 haftalığım

aaaa hadi bakalımmm valla kıme ne diyecek benım randevu 12 de ama dünüşte ugrayıp alışveriş yapmak istıyorummm.16+6 haftalıgım benndeeee

eyvahhh ilerde ne yapacagız, benim bu aydan itibaren işlerimde çok yoğunlaşacak yandım valla, Gülay sen doktor olayını ne yaptın nereye gidiyorsun akay hastanesimiydi[/QUOTE]

canım ben o kadar çok araştırdım ki en sonunda fatih hastanesinin kadın doğum anabilim dalı başkanına gidiyorum... valla normal doğum da yaptırıyomuş istersen... hemen sezeryana başvurmuyormuş... benim görümcemin ilk bebeğinin doktoru o memnundu, aşta ben biraz nazlandım o olmasın, aynı doktor istemem diye.... ama kadını görünce sevdim sayılır, çok sakin bişi, tatlı

sağol canım, teşekkür ederim cevabın için, elevite bende devam ediyorum

canım çok güzel ama zor gibi, ben beceremem herhalde, ama çok güzeller gerçekten, bende heveslendim, benimde halamın kızı mayısta doğum yapacak keşke yapabilsem bende süpriz yapardım

sen hangi hastanede karar kıldın... ne zor şey doktor seçimi ya... fiyatlar uçmuş birde. sözde devlet memuruyuz yani....anlaşmalı olacaklar birde...

Ben bayıldım bunlara , özellikle kalpler çok hoşuma gitti ...Sulu handa nereden alıyorsun ve uygun oluyor mu fiyat olarak . Dikmende Euroflora diye bir yer var bu tarz organizasyon ürünleri satılıyor , toptan ve gerçekten uygun ama son zmaanlarda gitmedim değişik bişyeler var mı bilmiyorum ...

Aynen canım çiz çiz bitmiyordu ama şu an işler kesat ama yine de oturuyorum sürekli bilgisayar karşısında , Bakalım yarı dr. ne dicek .

cnm cok güzeller gerçekten ama banada zor gibi geldı hem bunların malzemesini bulabılcekmısın

eyvahhh ilerde ne yapacagız, benim bu aydan itibaren işlerimde çok yoğunlaşacak yandım valla, Gülay sen doktor olayını ne yaptın nereye gidiyorsun akay hastanesimiydi

canım ben o kadar çok araştırdım ki en sonunda fatih hastanesinin kadın doğum anabilim dalı başkanına gidiyorum... valla normal doğum da yaptırıyomuş istersen... hemen sezeryana başvurmuyormuş... benim görümcemin ilk bebeğinin doktoru o memnundu, aşta ben biraz nazlandım o olmasın, aynı doktor istemem diye.... ama kadını görünce sevdim sayılır, çok sakin bişi, tatlı[/QUOTE]

doktoru benimsemen gerçekten önemli, iyi olmuş canım, bende zekai tahirin bir doktoruna gidiyorum özeline bende memnunun benim ki erkek, inşallah herkes normal doğum yapar

cnm cok güzeller gerçekten ama banada zor gibi geldı hem bunların malzemesini bulabılcekmısın

canım şuan ankarada son moda bu, bütün düğmeciler satıyır malzemelerini... hattta öğlen çıktım baktım.... minik kalpler, bebekler, süsler neler neler var.... bayıldım valla... insan özeniyo işte ya... dün görümcemin kapı süsünü yaptım,,,,, bu ayda şekerlerini tamamlarım....

artık darısı bizlere kızlar.... şöyle özel misafirlerime ikram etmek istiyorum bu şekerlerden... ama sanırım ben de içine şeker koymayacağım, lavanta daha hoşuma gidiyo... biraz daha ucuz olur hem a.s

lavantada güzel ama şekeri daha çok yakıştırıyorum ben

[

iyi oldu oraya da bakarım, zaten dikmen de işyerim.... suluhanın alt katındaymış... bi arkadaşımın annesi bu tarz ürünler yapıp satıyor, o söylemişti bana, en uygun suluhan da diye. öğlen kızılay erdoğan düğmeye gittim, fiyatlar uçuktu, hemen çıktım valla....[/QUOTE]

Biz geçen yıl arkadaşın bebeğine yaptık bunlardan ama bizimkiler daha güzel olmuştu saten kalın kurdela ile bağladık , Eurofloradan almıştı o malzemeleri , ama ben senin gösterdiğin kalpleri çok beğendim ...Ayrıca kızılayda k idüğmeciler kazık .. Ben annem gelsin suluhana gidicem ama eurofloraya bakıcam önce fiyat ve malzeme karşılaştırması için ...

süper valla benım elım yatkındır böyle şeylere yaparım bende valla bulabılırsem...ama izmirde ne nerde vardır bılmıyorum araştırmak lazım...ne güzelll allah o gunleri yaşatmayı nasip etsinnn hepimizeee:Saruboceq:

Biz geçen yıl arkadaşın bebeğine yaptık bunlardan ama bizimkiler daha güzel olmuştu saten kalın kurdela ile bağladık , Eurofloradan almıştı o malzemeleri , ama ben senin gösterdiğin kalpleri çok beğendim ...Ayrıca kızılayda k idüğmeciler kazık .. Ben annem gelsin suluhana gidicem ama eurofloraya bakıcam önce fiyat ve malzeme karşılaştırması için ...[/QUOTE]
pekı cnm tanesının malıyetı ort.kaç lıraya cıkıyooo.arada çok fark yoksaaa diye düşündümmm....çünkü bölyle seylerın malzemesıde pahalı olurrr

lavantada güzel ama şekeri daha çok yakıştırıyorum ben

canım ben de aslında şekeri daha çok yakıştırıyorum ama malum içinde şeker olunca insanlar onu açar yerler diye korkuyorum... yani hatıra olarak saklamaları kısa sürebilir.

Biz geçen yıl arkadaşın bebeğine yaptık bunlardan ama bizimkiler daha güzel olmuştu saten kalın kurdela ile bağladık , Eurofloradan almıştı o malzemeleri , ama ben senin gösterdiğin kalpleri çok beğendim ...Ayrıca kızılayda k idüğmeciler kazık .. Ben annem gelsin suluhana gidicem ama eurofloraya bakıcam önce fiyat ve malzeme karşılaştırması için ...[/QUOTE]

evet kalın kurdelalar da çok güzel oluyo.... ben sana bu hafta sonu gidersem suluhana , kalplerin fiyatlarını yazarım buraya, haberleşiriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…